Soundbar-preporuka

poruka: 934
|
čitano: 708.939
|
moderatori: DrNasty, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
22 mjeseca
Re: Soundbar-preporuka
veseli007 kaže...

Pozdrav, dali mi treba npr. Firestick 4k max da bi radio DolbyAtmos na soundbar ( LG S70TR ) posto Tv ( Sony KD-43XE7077 ) nema eArc, vec samo Arc, dali je potrebno kupovati stick ili postoj nekakva druga solucija. Hvala puno.

kod mene je FS4k max spojen direktno u soundbar i Atmos uredno radi.

10 godina
millennial kaže...
veseli007 kaže...

Pozdrav, dali mi treba npr. Firestick 4k max da bi radio DolbyAtmos na soundbar ( LG S70TR ) posto Tv ( Sony KD-43XE7077 ) nema eArc, vec samo Arc, dali je potrebno kupovati stick ili postoj nekakva druga solucija. Hvala puno.

Radilo bi i kod mene da ga kupim, shvacam to. Zato i pitam dali mi bas treba npr. FS4k max da bi soundbar  doso do punine zvuka. Dali ima ikakva solucija, da se nekako pobijedi taj Arc, ili bas treba eArc pa da zvuk bude kak treba?  Ovako je odlicno ne bunim se. Htio bi punim gas voziti, ako vec moze. Hvala.

Odmori se u Istini.
22 mjeseca
veseli007 kaže...
millennial kaže...
veseli007 kaže...

Radilo bi i kod mene da ga kupim, shvacam to. Zato i pitam dali mi bas treba npr. FS4k max da bi soundbar  doso do punine zvuka. Dali ima ikakva solucija, da se nekako pobijedi taj Arc, ili bas treba eArc pa da zvuk bude kak treba?  Ovako je odlicno ne bunim se. Htio bi punim gas voziti, ako vec moze. Hvala.

https://www.whathifi.com/advice/hdmi-arc-and-hdmi-earc-everything-you-need-to-know

imaš pri sredini usporednu tablicu. ukratko ako taj soundbar podržava pravi Dolby Atmos onda ti treba eARC, ukoliko koristi nekakav emulator, komprimirani zapis ili slično onda će sve raditi ok i preko ARCa.

16 godina
Soundbar-preporuka

Trebao bih preporuku za neki soundbar do 300 eura za TCL 55C6K

Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice