Program za mkv format

poruka: 81
|
čitano: 23.693
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
odjavljen
Re: Program za mkv format
Bugsy kaže...

Evo zašto su potrebni ACTA/PIPA/SOPA.... zbog ovakvih zgubidana kao na ovom threadu.

Svima kazne: puna cijena x100 u EUR za svaki film koji imate na računalu + zabrana korištenja interneta

Korisnici torrenta = kuga civilizacije

kakvi torrenti koji je tebi k. ?

od filma koji sam KUPIO napravio sam backup (sto po zakonu smijem) i taj backup gledam na MPC-u 

btw. kasnije cu stavit neke usporedbe 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
Program za mkv format

evo jedan 10bitni test 

orginal- http://slikice.info/images/YAS1t.png

mpchc- http://slikice.info/images/q4UEd.png

vlc - http://slikice.info/images/kWU6l.png

ako netko hoce probat evo vam link za test 

http://revohd.com/wp-content/uploads/2012/02/55.mkv (1.5mb) (desni klik save as) 

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
BlackMoon kaže...

Koristim MPCHC player kojeg otvaram kroz Media Portal (po meni najbolji media center) za gledanje svih formata. Ne služim se bulid-in codecima, već koristim CoreAVC,ffdshow.xvid codec i VobSub. Sve to uz MadVR i ukomponirani Reclock. Trebalo je sati i sati rada za ovo sve proštimati i ukomponirati,ali je vrijedilo. Reprodukcija je besprijekorna,kod 1080p H.264 formata nema trzanja,sutteringa ni tearing-a, refresh rate se automatski mijenja na 1080/24p. ovisno o fps-ovima filma itd...Također,preporučio bi svima madVR render je je stvarno najbolji i po opcijama i po prikazu. Jedino mi je žao,pošto sam fan 64-bitnog softvera što ovo sve nije 64-bitno,a to su već moja sitničarenja...

Dugo sam koristio Reclock uz KMPlayer, imam i Pot ali KM mi je nekako simpatičniji, šta ja znam. Uglavnom nedavno sam probao izbaciti Reclock iz filter chaina i koristiti samo opciju u madVR da sam mijenja refresh rate i mogu reći da isto nema nikakvih trzanja, bilo za SD ili HD, samo sam u Nvidia CP stavio custom rezoluciju 1080p sa 23.976 frejma i rekao madVRu da nju aktivira za 24p. Ja koristim LAV filtere http://forum.doom9.org/showthread.php?t=156191, tu je splitter, video dekoder sa podrškom za CUDA i audio dekoder.  

13 godina
neaktivan
Program za mkv format

evo imam je dno pitanje u vezi premotavanja videa. kad probam npr neki 720p ili 1080p video premotati u mpchc ne premota bas glatko trebam cekati oko 2 sek da prebacim dok u km playeru umplayeru potplayeru prebaci isti tren u cemu je problem? 

konfa je sljedeca
pentium dual core  e5300 2.60 ghz
2gb rama
ati hd 4650 1 gb ddr2

vec sam ovdje pitao na forumu dali je konfa dovoljna za hd filmove i dobio sam odgovor da je

0 0 hvala 0
13 godina
odjavljen
sebnov kaže...

evo imam je dno pitanje u vezi premotavanja videa. kad probam npr neki 720p ili 1080p video premotati u mpchc ne premota bas glatko trebam cekati oko 2 sek da prebacim dok u km playeru umplayeru potplayeru prebaci isti tren u cemu je problem? 

konfa je sljedeca
2gb rama
ati hd 4650 1 gb ddr2

vec sam ovdje pitao na forumu dali je konfa dovoljna za hd filmove i dobio sam odgovor da je

na tim playerima pomaze graficka 

13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
sebnov kaže...

konfa je sljedeca
2gb rama
ati hd 4650 1 gb ddr2

pa mpchc koristi graf

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 23:05 (sebnov).
13 godina
odjavljen
sebnov kaže...
Arnold Layne kaže...
sebnov kaže...

konfa je sljedeca
2gb rama
ati hd 4650 1 gb ddr2

pa mpchc koristi graf

stvarno neznam onda meni premotava bez problema i tebi bi trebo 

stavio sam si CCCP i promjenio output na madVR 

jedino kaj ja imam x6 procesor i 6gb rama pa valjda zbog toga radi normalno

13 godina
neaktivan
Arnold Layne kaže...
sebnov kaže...
Arnold Layne kaže...
sebnov kaže...

konfa je sljedeca
2gb rama
ati hd 4650 1 gb ddr2

pa mpchc koristi graf

stvarno neznam onda meni premotava bez problema i tebi bi trebo 

stavio sam si CCCP i promjenio output na madVR 

jedino kaj ja imam x6 procesor i 6gb rama pa valjda zbog toga radi normalno

ne vjerujem da je kvaka u konfi jer inace nebi u ovim drugim playerima radilo normalno. da jos sam probao zoom i bs pa premotava normalno

13 godina
odjavljen
Program za mkv format

a neznam u cemu bi onda bil problem

evo jos jedan test za kvalitetu slike

file mozete skinut ovdje http://revohd.com/wp-content/uploads/2012/02/56.mkv

source - http://slikice.info/images/tmeBS.png

VLC - http://slikice.info/images/NzpMV.png

MPC - http://slikice.info/images/MAe1r.png

POT(sa madvr) - http://slikice.info/images/SXg7e.png

eto vam ga na tu prica o kvaliteti prikaza moze zavrsit i pobjednik je jasan

ak nista drugo mi koji branimo MPC dokazujemo njegovu kvalitetu ,a ne mlatimo u stranu bezveze 

i jos rambo nisi rekao koje to funkcije ima POT player ,a da ih nema mpc

Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 23:37 (Arnold Layne).
Moj PC  
1 1 hvala 0
17 godina
Arnold Layne kaže...

eto vam ga na tu prica o kvaliteti prikaza moze zavrsit i pobjednik je jasan

ak nista drugo mi koji branimo MPC dokazujemo njegovu kvalitetu ,a ne mlatimo u stranu bezveze 

i jos rambo nisi rekao koje to funkcije ima POT player ,a da ih nema mpc

A jel ti znaš hrvatski čitat meni se čini da ne znaš,{#} ili glumiš bezveze očeš da ja stavim upute Pročitaj Me koje sam ja napisal za direkt skinut iz onog Portabilnog paketa .Možda da pričekamo pa ga ti stavi, jel ili ti je to nezgodno malo nemoj se sramit stavi slobodno Pročitaj Me u PDF za direkt skinut fučkaj ga.{#}

Ti malo glumataš ili se izmotavaš onak iz dosade, ili trolanje vidim ja več sam na prošloj strani spomenul neke bitne razlike. Tu je i znatno lakše podešavanje titlova, u PotPlayer to sigurno usput taj Player ima i Equalizer sa 19 Modova zvuka. Moš recimo slušat i Internet Radio u njemu, bez frke ak mu daš direkt link za neku stranicu samo ubaciš i eto a nije to sve ima toga još kaj drugo.{#}{#}

U samim PDF uputama nije sve nit objašnjeno, ko če sve to napisat fučkaj ga več samo ono najbitnije za normalnog korisnika kaj drugo več si mogel tri puta pregledat cjeli PotPlayer i kaj on zapravo nudi. Drugi su to več i napravili vjerojatno, pa kaj ti čekaš onda da Sunce svane imaš okvirne upute i još onda pišeš ovakve gluposti bože me sačuvaj.{#}{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 2:28 (rambox).
13 godina
odjavljen

A jel ti znaš hrvatski čitat meni se čini da ne znaš,{#} ili glumiš bezveze očeš da ja stavim upute Pročitaj Me koje sam ja napisal za direkt skinut iz onog Portabilnog paketa .Možda da pričekamo pa ga ti stavi, jel ili ti je to nezgodno malo nemoj se sramit stavi slobodno Pročitaj Me u PDF za direkt skinut fučkaj ga.{#}

Ti malo glumataš ili se izmotavaš onak iz dosade, ili trolanje vidim ja več sam na prošloj strani spomenul neke bitne razlike. Tu je i znatno lakše podešavanje titlova, u PotPlayer to sigurno usput taj Player ima i Equalizer sa 19 Modova zvuka. Moš recimo slušat i Internet Radio u njemu, bez frke ak mu daš direkt link za neku stranicu samo ubaciš i eto a nije to sve ima toga još kaj drugo.{#}{#}

U samim PDF uputama nije sve nit objašnjeno, ko če sve to napisat fučkaj ga več samo ono najbitnije za normalnog korisnika kaj drugo več si mogel tri puta pregledat cjeli PotPlayer i kaj on zapravo nudi. Drugi su to več i napravili vjerojatno, pa kaj ti čekaš onda da Sunce svane imaš okvirne upute i još onda pišeš ovakve gluposti bože me sačuvaj.{#}{#}

nisam uopce gledao te tvoj linkove ja sam skinuo player sa sluzbene stranice

tak da nisam cijelo vrijeme imo pojma o cem pricas

I hvala ti kaj si napokon reko koje su to funkcije ,a ne da si sami moramo trazit jer mene bas briga kad ga ne mislim koristit ti si stao u njegovu obranu ,a ne ja

17 godina
Arnold Layne kaže...

nisam uopce gledao te tvoj linkove ja sam skinuo player sa sluzbene stranice

tak da nisam cijelo vrijeme imo pojma o cem pricas

I hvala ti kaj si napokon reko koje su to funkcije ,a ne da si sami moramo trazit jer mene bas briga kad ga ne mislim koristit ti si stao u njegovu obranu ,a ne ja

Kaj se bojiš skinut Portabilni program jel, u čem je problem zapravo pa to je vrlo praktično bez instalacije usput i bez uputa si trebal primjetit koje su razlike ne treba ti vodič sigurno. Razlike su jako očite i odma ih primjetiš, ak ideš detalnjije gledat no ak si površan ko u tvom slučaju onda ništa korisnog ne buš saznal to sigurno.{#}

Ja ne radim upute na hrvatskom, kaj večini itekak puno znači za program koji nije iznadprosječno dobar pa i više od toga. PotPlayer je odličan video player natrpan vrlo korisnim opcijama, i mogučnostima i uz to nudi dobru sliku po defoltu i jednostavan je za koristit uz prave upute tak nekaj je normalnom korisniku ipak najbitnije.{#}

Nemam ja kaj branit taj program, več sam odma vidjel o čemu se radi kod PotPlayer kao i kod dost drugih programa i da bi bilo jako dobro složit upute na hrvatskom za njega. Preko Portabilne verzije ga najlakše isprobaš, bez instalacije lako i jednostavno a dalje kak ko oče ne silim ja nikog puškom da ga mora koristit fučkaj ga.{#}

http://www.vhnd.com/a-different-kind-of-truth/
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 2:29 (rambox).
13 godina
odjavljen
rambox kaže..

pa kaj ce mi portabilni program pa nejdem nikuda 

Povrsno sam ga pogledo jer nemam vremena imam svakakvog posla iako sam na bolovanju

no vidim sad da je stvarno dobar i ima moj blagoslov :) eto da barem hoce istrijebit gome i slicna sranja :D

NO! Pitanje ostaje jedno ,a to je dali on podrzava Ordered chaptere ? To ti je prilicno pametna i napredna stvar :)

odgovor cu dat uskoro :)

-----------

ETO ne rade 

znaci ordered chapteri ne rade u Pot playeru

Ovak imate seriju koja imam kroz cijelu sezonu isti opening i ending i sad enkoder da se to nebi kroz recimo 12 epizoda ponavljalo 

izreze ih iz epizoda i stavi kao poseban file da bi vi imali manje za skidat 

e sada tu dolaze Ordered chapteri ili segment linkanje znaci on poveze te openinge i endinge sa epizodom i vi uopce ne primjetite da ih nema u toj epizodi 

znaci kroz cijelu sezonu opening i ending su samo 2x enkodirani ,ali uz pomoc ordered chaptera prikazuju se na svih 12 epizoda 

kao sto se na slici vidi pusteni file je isti ,ali ne traju jednako jer Potplayer nije ukljucio opening i ending 

a tu vidimo da je u folderu cijela sezona ,a Opening i ending su posebno

Znaci da ova serija ne koristi Ordered chaptere bila bi vec za 3GB no uz pametne ljude imamo manju velicinu uz isti rezultat 
samo zahtjeva MPC-HC i haali media splitter :) 

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 2:35 (Arnold Layne).
17 godina
neaktivan
Program za mkv format
Gdje mogu pronać najbolje postavke za neki od playera koje ste naveli?

0 0 hvala 0
17 godina
Arnold Layne kaže...

Znaci da ova serija ne koristi Ordered chaptere bila bi vec za 3GB no uz pametne ljude imamo manju velicinu uz isti rezultat 

Lijepo si dao na uvid da koristiš piratske kopije epizoda :)

I was only mostly dead, try finding that option on government paperwork!
16 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
Arnold Layne kaže...

a sta koga briga sto covjek koristi?

17 godina
Vesperian kaže...

Josipovića je briga :)

13 godina
odjavljen
Father_Dougal kaže...
Vesperian kaže...

Josipovića je briga :)

http://www.amazon.co.jp/%E3%80%8EFate-Zero%E3%80%8F-Blu-ray-Disc-Box/dp/B005ZOPANI/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1330336448&sr=8-1

Nek mi da 2k kuna pa cu ja rado kupovat stvari {#}

Katawa Shoujo - GOTY 2012
13 godina
odjavljen
Father_Dougal kaže...
Arnold Layne kaže...

a pa gledaj ovo je sad vec diskutabilno jer je ovo cisti fansub 

izvan Japana toga nema sa bilo kakvih titlovima i da sam kupio to iz japana opet bi morao koristit taj isti fansub kad ne razumijem japanski ,ali da nebi bilo 

dosta filmova sam vec kupio

to cak ide do toga da su fansub grupe legalne

Poruka je uređivana zadnji put pon 27.2.2012 12:53 (Arnold Layne).
17 godina
Arnold Layne kaže...

a pa gledaj ovo je sad vec diskutabilno jer je ovo cisti fansub 

izvan Japana toga nema sa bilo kakvih titlovima i da sam kupio to iz japana opet bi morao koristit taj isti fansub kad ne razumijem japanski ,ali da nebi bilo 

dosta filmova sam vec kupio

to cak ide do toga da su fansub grupe legalne

Ma gle, ne prigovaram ti, samo sam ti htio dati do znanja da ne stavljaš takve stvari na javni forum.
I nitko tebi ne brani koristiti titlove iz nekog drugog izvora.

13 godina
neaktivan
Program za mkv format

kako se kmplayer vise ne razvija a u 12mjesecu je izasla nova verzija 3.1 R2?

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice