Windows 7 - veliki problem zaključana tema

poruka: 3
|
čitano: 1.096
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
Windows 7 - veliki problem

Pa da krenem ja sam na svoj komp pokušavao i pokušavao instalirati Win 7 od prvih beta pa do današnjeg RTM, ali moj komp nije htio to jednostavno instalirati. Moja konfiguracija je ona koja piše pod moj pc s time da mi matična ima zadnji bios od ove godine iz 6. mjeseca. Uvijek bi instalirao čistu instalaciju tj. obrsao bi particiju C, ponovo kreirao, formatirao i instalirao Win 7, i tu dolazi do problema, na nekim verzijama jednostavno nebi mogao ući u sami setup, tj. odabrao bi instalaciju na C i on bi tu stao, a kada bi i to prošlo u nekim verzijama pa i u ovoj RTM, kada bi završila instalacija Win 7 i on se resetira da ono prvi put uđete u sedmicu kada odabirete svoje ime kompa itd, ja jednostavno imam crni ekran na kojem se vidi kurzor. Tako da više ne znam kako da instaliram Win 7, sve sam pokušao ali ništa. Volio bi neke prijedloge.

Samo da napomenem da sam Win 7 uvijek instalirao samu bez dual boota sa nekim drugim OS-om. 

Molim pomoć i savijete!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Windows 7 - veliki problem
Koji win7 imas ? Dali je verzija 32 ili 64.
16 godina
neaktivan
Windows 7 - veliki problem

Ispod ove teme je jedna pod nazivom WINDOWS 7 - Problemi. Neznam zašto si išao otvarati novu temu.

Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice