System boot failure

poruka: 4
|
čitano: 1.970
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
System boot failure

SYSTEM BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ENTER

Pomozite...

Probao sam u Reco. Console napisati fixboot... probao sam staviti u root systema ntldr, ntdetect i boot.ini...

HELP PLEASE!!!

NO FEAR TOM's IS HERE
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
System boot failure

mislim da ti ne gine format c:.... mislim da si nešto smrdao,neki sistemski file ili je virus uništio nešto... tako je i meni bilo nažalost. nisam siguran, možda netko ima neko drugo rješenje.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: System boot failure

A je si li probao fixmbr?

Ako to ne pomaze upaci  XP-ov ili Vistin CD/DVD i uradi  repair,uradi backup  datoteka koe ti su potrebne.

Zatim ja  ti predlazem  da uradis  cisti install i ubuduce koiristi Acronis TrueImage 11 radu pravlenja image  sistemske particije (barem jednom nedeljno,ili prije instalacije  recimo..service packova)

Ako koristis Vistu moguce je  da umetnes DVD,selektiraj  repair ili tako nesto i upotrebi System Restore (isto vazi i za XP)

Druga mogucnost je  da odnekud downloadas (citaj rapidshare) ERD Commander 2007   za XP,to ti je nesto slicno Live CD XPa ali puno mocniji,dozvoljava rad sa registryem,gasenje/palenje servisa,spasavanje izbrisanih fileova/particije itd.

Inace puni naziv  za te utilityiese je    Microsoft Desktop Optimization Pack 2008 For Software Assurance x86 and x64 i mozes ih jedino naci na torrent-e i teze negde oko 560Mb (sadrze i ERD commander)

P1 200 Mhz RAM 32Mb Hdd 500 Mb Win 98 (i jako sam sretan)
17 godina
protjeran
RE: System boot failure

Da a prije svega ovoga ubaci si neki Live Linux i prebaci podatke na sigurno mjesto..

Poruka je uređivana zadnji put pon 19.5.2008 23:58 (bestia).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice