SYSTEM BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ENTER
Pomozite...
Probao sam u Reco. Console napisati fixboot... probao sam staviti u root systema ntldr, ntdetect i boot.ini...
HELP PLEASE!!!
SYSTEM BOOT FAILURE, INSERT SYSTEM DISC AND PRESS ENTER
Pomozite...
Probao sam u Reco. Console napisati fixboot... probao sam staviti u root systema ntldr, ntdetect i boot.ini...
HELP PLEASE!!!
mislim da ti ne gine format c:.... mislim da si nešto smrdao,neki sistemski file ili je virus uništio nešto... tako je i meni bilo nažalost. nisam siguran, možda netko ima neko drugo rješenje.
A je si li probao fixmbr?
Ako to ne pomaze upaci XP-ov ili Vistin CD/DVD i uradi repair,uradi backup datoteka koe ti su potrebne.
Zatim ja ti predlazem da uradis cisti install i ubuduce koiristi Acronis TrueImage 11 radu pravlenja image sistemske particije (barem jednom nedeljno,ili prije instalacije recimo..service packova)
Ako koristis Vistu moguce je da umetnes DVD,selektiraj repair ili tako nesto i upotrebi System Restore (isto vazi i za XP)
Druga mogucnost je da odnekud downloadas (citaj rapidshare) ERD Commander 2007 za XP,to ti je nesto slicno Live CD XPa ali puno mocniji,dozvoljava rad sa registryem,gasenje/palenje servisa,spasavanje izbrisanih fileova/particije itd.
Inace puni naziv za te utilityiese je Microsoft Desktop Optimization Pack 2008 For Software Assurance x86 and x64 i mozes ih jedino naci na torrent-e i teze negde oko 560Mb (sadrze i ERD commander)
Da a prije svega ovoga ubaci si neki Live Linux i prebaci podatke na sigurno mjesto..