Dakle namjeravam formatirati drive C i reinstalirati XP zbog mnostva bugova u driverima i registryu. Posto nemam XP instalacijski CD sa lokalne free zone sam skinuo "Microsoft Windows XP with SP3 Integrated VOL MSDN (x86)" koji se moze takodje moze naci na ovoj stranici http://www.9down.com/Microsoft-Windows-XP-with-SP3-Integrated-VOL-MSDN-x86--25635/ - da li je ovo instalacijski paket ili neki od updateova?? . Koji je postupak instalacije, kako napraviti Bootabilni CD (mogu li koristiti neru)? Molio bih sve bitne detalje posto sam pocetnik. Hvala
Reinstalacija Win XP
- poruka: 4
- |
- čitano: 2.961
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Brate kokolo procitaj pravila foruma pa onda postaj linkove na piratizirani software.
Link koji se nalazi na strani ne vodi na Microsoft vec pocinje se skidati rar datoteka koja u imenu ima _sp3_vl.iso - no WPA obrati paznju na ono no WPA.
To znaci da taj Windows koji skines ne treba aktivaciju...da ne duljimo mnogo..piratski je. Ono sto su dali MD5 i SHA1 vrednosti ne znace nista.
I ja sam skinuo Vistu ali stvarno sa Microsofta,sada taj link nije vise dostupan uklonili su ga. Sada XP vise nije skup kupi ga.
Sto se tice instaliranja a pogotovo kad spominjes kako ne znas formatirati C: najbolje bi bilo da ti to neko obavi neko iskusniji u tvom prisustvu pa da gledas i ucis. Jos jedna opcija preostaje a to je da sledis neki tutorial na netu sa slikama,step by step
Koji ces morati odstampati negde da bi gledao prilikom instalacije
Backup svega prije instalacije obavezan
Skinuo sam ISO - file WIN XP SP3. koju opciju koristim da ga sprzim na cd
(DATA, BOOT, ISO??) da bih mogao formatirati (drive C) i reinstalirati Windows.
Skinuo sam ISO - file WIN XP SP3. koju opciju koristim da ga sprzim na cd
(DATA, BOOT, ISO??) da bih mogao formatirati (drive C) i reinstalirati Windows.