Driver za win 7

poruka: 6
|
čitano: 1.961
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Asus monitor

MOLIM DA MI NETKO POMOGNE ,IMAM ASUSOV MONITOR OD 22" KOJI MI NE DA DA IZABEREM NJEGOVU REZOLUCIJU NE WIN 7 ,SVE JE OSTALO INSTALIRANO I DRUGI MONITOR RADI BESPRIJEKORNO

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Asus monitor

to je zbog drivera za grafičku. ili skini zadnje sa stranica proizvođača grafičke (nvidia forceware / ati catalyst), ili neka sedmica preko updatea sama skine drivere

Bubamara s minigunom. | http://tinyurl.com/erepNA
15 godina
neaktivan
Driver za win 7

m0oja preporuka uniblue driver scanner program ce ti naci sve driver-e koje fale i automatski ce ti skinuti

S budalama se ne isplati svadjati jer te spuste na svoj nivo pa zatim te dotuku znanjem

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hvala na informaciji ,ali sam probao preko updatea nisam uspio , driver imam najnoviji ali ništa kao da ne podržava moj monitor sa rezoluciom 1680x1050,potržit ću još malo .kad stavim 19" neovo njemu prepozna rezoluciju ,

15 godina
neaktivan

Zeznuo sam se u pravu si stvar je u grafičkoj puno hvala ,

16 godina
neaktivan
Driver za win 7

pozdrav!

zelio bih samo da informisem sve korisnike koji imaju problema sa 22 incnim asus ekranima i windows 7 - da se jave putem pp .. dostavljam vam lično kreiran .inf file koji rješava problem.

www.DOWNLOAD.ba | www.wallpapers.ba | www.info.co.ba | www.games.co.ba | www.MOBILNI.co.ba

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice