Koliko kužim, orion i elfhosted se dodatno naplaćuju, a comet mi ništa ne izbacuje na stremiu... Ima li neka tema za praćenje stanja sa torrentiom?

Jel ima kakva druga free platforma osim Stremia da nema virusa,imao sam prije popcorn al je sranje,nema pola filmova ni prijevoda...torrentio jos neradi on je jedini koji je valjao
Instaliraj mediafusion u stremio, sličan je, skoro ko torrentio.
Instaliraj mediafusion u stremio, sličan je, skoro ko torrentio.
Jesam nema nista, samo the pirate bay + nalazi
Meni radi thepiratebay+ addon i peerflix... Mediafusion mi i nije nešto, često mi krivu seriju pusti itd...
Mislim da su svi pali. Čitam baš na redditu :D Bilo je predobro da bi potrajalo. Ne može bolje od Torrentio addona.
Odi tam u search addona i upiši mediafusion.
Onda taj koji si instalirao na uninstall.
Onda se vrati nazad pa opet upiši isto u search.
Klikni na zupčanik lijevo od install pa te baci na stranicu za konfiguraciju.
Onda nariktaj sve kak ti paše, newbie mode, pa klikneš na onaj prvi free torrent samo i biraš rezolucije i jezike koje hoćeš, i onda dole nemoj ići na install in stremio nego ono ispod toga da kopiraš manifest, i onda ga kopiraj tamo u stremiju u search addona i pojavi ti se onda mediafusion konfiguriran tak i samo install.
I to je to, dalje ti radi ko torrentio.
Edit: nekad ti baci error jer im je server trenutno opterećen, ali kad uspiješ kopirat manifest to je to.
Edit 2: pušing, public user rate exceeded.
Izgleda da imaju limit za free usere.
A malo prije je radilo, očito masovna navala.
Edit 3: sad opet dela vrhunski.
Znači nije neka sreća, dok ide ide, kad bude previše usera banana.
Onda nariktaj sve kak ti paše, newbie mode, pa klikneš na onaj prvi free torrent samo i biraš rezolucije i jezike koje hoćeš, i onda dole nemoj ići na install in stremio nego ono ispod toga da kopiraš manifest, i onda ga kopiraj tamo u stremiju u search addona i pojavi ti se onda mediafusion konfiguriran tak i samo install.
Edit: nekad ti baci error jer im je server trenutno opterećen, ali kad uspiješ kopirat manifest to je to.
Edit 2: pušing, free public rate exceeded.
Uspio je loadat addon, thanx!
EDIT: Konfigurirao sam RealDebrid integraciju, ali nema šanse da loada video... Jbga A ništa, zasad odoh nazad na dobri stari Plex.
Na što točno misliš? Da si platim VPS negdje u Tunguziji pa na njega stavim Plex + rTorrent ili što?
EDIT: Ja bi si ovo mogao složiti bez većih problema, ali neki tamo Pero Perić koji si samo hoće pripremiti klopu, cugu i upaliti TV baš i ne... Nije baš user-friendly setup raditi na nekakvom headless Linuxu hostu ma koliko god mi je drag Linux.
Na što točno misliš? Da si platim VPS negdje u Tunguziji pa na njega stavim Plex + rTorrent ili što?
EDIT: Ja bi si ovo mogao složiti bez većih problema, ali neki tamo Pero Perić koji si samo hoće pripremiti klopu, cugu i upaliti TV baš i ne... Nije baš user-friendly setup raditi na nekakvom headless Linuxu hostu ma koliko god mi je drag Linux.
krivo mislis....ima ljudi koji hostaju 120 000 filmova, 10 000 serija itd, platis mu karikiram 5 dolara mj, on ti posalje link koji pprihvatis na plexu ili embyu i imas pristup cijeloj njegovoj bazi filmova i serija. Znaci daleko bolje od realdebrida jer uvijek radi, ne ovisis o hosteru i nije torrent
krivo mislis....ima ljudi koji hostaju 120 000 filmova, 10 000 serija itd, platis mu karikiram 5 dolara mj, on ti posalje link koji pprihvatis na plexu ili embyu i imas pristup cijeloj njegovoj bazi filmova i serija. Znaci daleko bolje od realdebrida jer uvijek radi, ne ovisis o hosteru i nije torrent
Aha, to je ona fora gdje "shareaš" Plex server s frendom. Znam za to.
EDIT: Ni RealDebrid ti tehnički nije torrent zato što oni posrču na svoje servere fileove preko P2P-a (torrent file ili magnet link), a ti ustvari streamaš na svog klijenta file standardnim metodama (HTTP stream, TCP stream ili kako god da su složili to).
Ma sve pet, data hoarder frend.
Aha, to je ona fora gdje "shareaš" Plex server s frendom. Znam za to.
EDIT: Ni RealDebrid ti tehnički nije torrent zato što oni posrču na svoje servere fileove preko P2P-a (torrent file ili magnet link), a ti ustvari streamaš na svog klijenta file standardnim metodama (HTTP stream, TCP stream ili kako god da su složili to).
znam ali ovisis o findu, ili ti ga da li je dostupan, ako se ukloni torrent eto vise nema, ajmo reci ovo prolazi kod popularnih i novih naslova, starih naslova nema ni na vidiku
edit: evo primjeri kako to izgleda kod mene
Nema razloga za ovolki meltdown, rijesit ce se stvari :P Alternativni addoni su malo prekrcani jer svi sada idu preko njih, ali da se sve pokrenuti uz par pokusaja. Inace, netko je pitao, sva 3 su besplatna, Orion besplatni tier ima neki limit mislim 50 pretraga dnevno (tko gleda tolko??).
Dado16 može prijedlog za neki dobar server na Plexu?
Možda i jesu besplatni , ali ako hoćeš koristiti real debrid, treba ti premium, bar na onom trećem s liste...a za orion te traži njihov api kod, nije mi htjelo učitati njihovu stranicu...
Možda i jesu besplatni , ali ako hoćeš koristiti real debrid, treba ti premium, bar na onom trećem s liste...a za orion te traži njihov api kod, nije mi htjelo učitati njihovu stranicu...
Ne treba ti premium ni na cemu... na Orionu treba staviti API key koji se dobije free registracijom, i autorizirati Real Debrid u opcijama na Dashboardu, ista stvar s MediaFusion, dok za Comet se samo upise real debrid API key kao i za Torrentio. Namjestio sam osobno svo troje i ne trebas nikakav premium, nista izvan RD. Takoder sam koristio sve troje danas kroz dan kako je sta radilo - ali sve on and off steka trenutno radi priljeva ljudi, rade na tome.
BTW topic s updateovima:
Neki dan produžio RD tri mjeseca i eto ti đavla.
Sve ove nabrojane alternative su kitica u odnosu na Torrentio. Imao sam 4k Dolby Vision čega god sam htio trenutno, ovo ostalo nije ni blizu. Tugy Plaky. :(
Čak ne mogu naći pouzdan Stremio addon koji bi mi puštao stvari koje mi već sjede na RD-u. Ima netko ideju?
Prije par dana obrisao kodi sa TVa,sad opet sve instalirati i naštimati joj....
Dado16 može prijedlog za neki dobar server na Plexu?
Mene to također zanima ili makar gdje se te liste "reklamiraju"?
Edit 2: pušing, public user rate exceeded.
A malo prije je radilo, očito masovna navala.
Edit 3: sad opet dela vrhunski.
Znači nije neka sreća, dok ide ide, kad bude previše usera banana.
Prije par dana obrisao kodi sa TVa,sad opet sve instalirati i naštimati joj....
Ma samo podesi ovo sto ti je kolega napisao iznad...ja sam i tu dodao realdebird api i radi bez problema sve.
Torrentio ce proradit sigurno u ove 2g sto koristim ovo ovo je drugi put da je torrentio down prvi put su se vratili za par sati,sad je malo veci problem ali ce doci nazat.
Čak ne mogu naći pouzdan Stremio addon koji bi mi puštao stvari koje mi već sjede na RD-u. Ima netko ideju?
https://old.reddit.com/r/StremioAddons/comments/1gqphmn/best_solution_in_this_crisis_of_addons/
Nista od ovoga ne radi, trenutno mi je sve nedostupno pm
Sad sam probao opet MediaFusion + RD samo za test i loadao mi je video, ali nekako mi se čini da je to sve zasad hit and miss.
MediaFusion radi bez problema na svemu,provjeri jesi dobro podesio.
https://old.reddit.com/r/StremioAddons/comments/1gqphmn/best_solution_in_this_crisis_of_addons/
Dobijem grešku kad idem castat... {"status":"error","errorMessage":"Failed to process torrent metadata"}