Windows Phone 7 - aplikacije

poruka: 4
|
čitano: 5.590
|
moderatori: DrNasty, XXX-Man, vincimus, pirat
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Windows Phone 7 - aplikacije za IM

Pozdrav svima!

Nabavio sam Samsung Omniu 7, i oduševljen sam, kako kvalitetom telefona tako i OS-om kojeg vrti.

No pošto sam dugo koristio Android nedostaju mi neke stvari na koje sam navikao.

Npr. aplikacija WHATSAPP, za slanje sms-ova preko mreže.. Još uvijek je nema za WP7, pa me zanima znate li za koju aplikaciju kompatibilnu s Androidom?

Žemna mi ima Android, kao i većina prijetelja i familije, i to je funkcioniralo savršeno dok sam i ja bio na Androidu.

Sad mi jedino preostaje čekati port za WP7, ili koristiti nešto drugo. Imate li kakav prijedlog?

Googleo sam podosta, ali ništa pametno nisam našao.

I još, koje biste ostale must-have aplikacije preporučili? Pomozite njubari :)!

Hvala!

Prodajem zjake...povoljno!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ja neki dan prešao sa Androida na WP7 {#}

Znači što se tiče aplikacija situacija je malo "ukakana"... aplikacija ima malo, većina ih se plaća, a one free nisu baš nešto...

Tu ti za sad nema druge nego čekati dok se platforma ne krene brže razvijati i dodavati više aplikacija.. Tješim se time da WP7 raste puno većom brzinom od Androida kada je izašao tako da gledano na budućnost (relativno) brzo će ga dostić, a možda i prestić... Znači aplikacije - za sad samo ako nešto nađeš na Marketplaceu.... 

Aplikacije koje su must-have?

HTC Youtube, bolji mi je nego originalni YouTube app

Facebook, kako kome potrebno

Adobe reader, čitanje PDFova

ove ostale koje imam su uglavnom ovako za zabavu, dalo bi se bez njih.. Eto.. toliko od mene :)

Kaj ce mi potpis kad ga ionak nitko nece gledat?!
Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
protjeran

Pozz, evo nemam još WP7 uređaj no kako će ova jesen kao i iduća godina biti u znaku WP7 OS-a, odlučio sam se za nabavku jednog od nadolazećih HTC ili Njoka mobitela... Naravno prije toga sam malo istražio kakvo je stanje s aplikacijama (hrvatskim aplikacijama). Do infa je malo teže doći ali evo naišao sam na ove (hrvatske) aplikacije:

CroParking - omogućuje automatizirano plaćanje parkinga u gradovima gdje on postoji. Radi na temelju GPS lociranja pa se nećete morati brinuti oko pretraživanja. Ima i dodatnu mogućnost pamćenja lokacija parkiranog auta i njegovo lociranje na karti.

Croatian turist navigator - omogućuje pretraživanje Crotune baze podataka te pomoć pri odabiru turističkog smještaja i lokacija.

CroAutoInfo - omogućuje unos registarskih oznaka (samo RH) te dobivanja informacija o broju šasije, model, proizvođač, godište, porijeklo, osiguravatelja i broj police automobila.

CroWeather - putem GPS-a signala otkriva vašu lokaciju te vam daje informacije o vremenu na tom području uz korištenje Bing mapa...

Evo to je za sada sve što znam, siromašno jelda {#} ali ne sumnjam da ce u narednim mjesecima WP7 doživjeti bum, posebno kada izađe Nokia modeli.

Ps. Da, ove aplikacije su besplatne i uglavnom ih radi isti krug ljudi ili jedna osoba, dosta zatvoreno ali nadam se da ce ekipa koja razvija aplikacije za iOS i Android skrenuti malo na WP7 jer na ove dvije je došlo do zasićenja...

Emocije su poput vala, nikad ne zadrže isti oblik…

0 0 hvala 2
17 godina

Evo da i ja napišem nekoliko:

Fuse - RSS reader, najbolji koji sam isprobao

App Flow - recenzije aplikacija, te top liste istih po nekoliko kategorija

IMDb - recenzije i najave filmova, preveiwi i još puno toga

Supertube - alternativa Youtube aplikaciji, omogućuje gledanje Youtube filmova u HQ

WeatherLive - najbolja prognoza vremena koju sam isprobao

PC RULES!!!

0 0 hvala 2
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice