HTC Touch HD
bebica sve ima. preporucam svima koji nisu da skinu operu mini 5, malo rama zahtjeva, puuuuno brza, odusevljena sam :D
+ skyfire
HTC Touch HD
bebica sve ima. preporucam svima koji nisu da skinu operu mini 5, malo rama zahtjeva, puuuuno brza, odusevljena sam :D
+ skyfire
HP iPaq rz1710, prosinac 2004., ja ga kupio preko njuškala prije tjedan dana i oduševljen sam s mogućnostima (a to je prastari najslabiji model, nečega što je ustvari "mrtvo").
A za oduševljenje se najviše pobrinulo ovo: http://www.spacetime.us/, a zatim još Zuma, Pocket Heroes (Heroes of M&M), Aqua Pearls, ...
Ahah!
Ovo je tema za smartphone-e...
:P xD
Samsung SGH-I607 - poznatiji kao BlackJack
Žilavi starac me još uvijek vjerno služi
I-mate Ultimate 6150,specifikacije-link nadograđen na WM 6.1 Pro
Ovo je zanimljiv sajt za WM 6.0+ LINK
Nokia 5800XM, a prije sam imao N70, 3650 (još ga imam) i 7650 (prvi Symbian), te Palm m100 (nisam 100% siguran, možda je ipak m105) negdje doma skuplja prašinu.
Palm Pre. :)
P1i, stara krama, ali je jos u prednosti nad vecinom dummy phoneova
Ponosan vlasnik Sony Ericsson Xperia-e X1 i HP iPAQ-a h5550(na prodaju).
iphone
HTC Touch Pro 2 - odličan je sa tvornički ugrađenim HTC sučeljem.
Imam na njemu Windows mobile v. 6.1, prvom prilikom ću napraviti update na v. 6.5, naravno sa HTC sučeljem, koje mu daje veliku uporabljivost, odnosno dovoljno je za skoro sve radnje ostati u ovom HTC sučelju, tako da u same Windows menije niti ne treba ulaziti.
Pozdrav svima, naročito dugogodišnjim korisnicima PDA sa windows OS. Zanima me da li je netko imao iskustva sa instalacijom windowsa 6.5 na smartphone sa Android OS, npr. HTCov Hero je fantastičan PDA ali sa Android OS. Bez uvrede ljubiteljima Androida, ali windows OS ima doista sve aplikacije koje su u bilo kojem poslu zadovoljavajuće, ne mogu zamisliti PDA bez npr. excela ili powerpointa. Molim za savjet vezan uz instalaciju windows OS, unaprijed zahvaljujem . . .
Za to ti ne treba winos. documentstogo ti ima word,excel powerpoint i pdf.
iphone naravno,ultimativni smartphone koji je naravno bolji od PDA,PPC poluproizovda..
U cemu je razlika izmedju smartphonea i PDA pametnjakovicu?
iPhone 3 G 8GB
Nokia 5230
BB 8520
Nokia odlazi uskoro....i mjenja se 8520.
Uz to trazim jedan iskljucivo PDA jer mi treba za posao.....no to cu probati naci nesto rabljeno i max ocuvano. Ako ne nadem, kupujem novo.
iPhone 3G 16gb, white, JB+Unlock(iOS)
LG Optimus(Android)
Nokia 5800(Symbian)
HP 914c(Windows Mobile)
HTC HD2
HTC Touch Pro 2.....nikad bolje ništa nisam imao......way to go....