KHL Medveščak

poruka: 115
|
čitano: 28.577
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
KHL Medveščak

Budući da nema teme o ovom vrlo uspješnom domaćem klubu hokeja na ledu ovom prilikom bi ju otvorio za sve ljubitelje Medveščaka i općenito hokeja te austrijske EBEL lige.

Danas je odigrana vrlo uzbudljiva utakmica protiv Villacha iz Austrije, hokejaši su se čak i potukli te je bilo puno isključenja s obje strane. U regularnom vremenu bilo je izjednačeno (1:1), a na kraju je ipak hokejaš Villacha zabio za pobjedu. Suci su bili pomalo nepravedni a Villach je nažalost prvi gol zabio dok je Medveščak igrao s 2 igrača manje, pobješnjeli vratar je na kraju tekme razbio palicu...

Nedavno je u klub došao mladi igrač iz Kanade Matt Siddall, a ozlijeđen je Pascal Morency.

U zagrebačkoj se Areni ovih dana događa Ice Fever, odnosno "ledena groznica" u kojoj Medveščak ugošćuje ostale klubove iz EBEL lige. Medvjedi su trenutno 2. na ljestvici, a za petama im je Red Bull Salzburg (najbogatiji klub u EBEL ligi koji ima čak 7 puta veći budžet od hrvatskog prvaka). Sljedeća utakmica je pravi derbi protiv Tilia Olimpije iz Slovenije.

Inače Medveščak postaje sve popularniji i popularniji domaćoj publici, ponovno se proslavio otkad nastupaju u EBEL ligi te su prava sportska senzacija u Zagrebu odnosno Hrvatskoj.

Kakvi su vaši dojmovi o klubu, igračima te vatrenim navijačima kojih je sve više na tribinama i koji poboljšavaju atmosferu iz utakmice u utakmicu?

Moje mišljenje je da imamo jako dobrih mladih i svježih igrača, izvrsnog vratara Roberta Kristana iz Slovenije, samo još trebaju razraditi malo bolju taktiku, a tu je i iskusni, meni simpatični trener Marty Raymond.

Za kraj jedan video sa nedavne 50. obljetnice od osnutka kluba :)

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
Poruka je uređivana zadnji put čet 26.9.2013 19:44 (Fićo_CoD 5).
15 godina
neaktivan
KHL Medveščak

Jooj bio sam na utakmici i toliko smo prilika imali i promasili a oni u ona 2 naleta samo odu i zabe gol..

Poruka je uređivana zadnji put ned 15.1.2012 21:09 (Shadyman).
16 godina
neaktivan
Re: KHL Medveščak
Shadyman kaže...

Jooj bio sam na utakmici i toliko smo prilika imali i promasili a oni u ona 2 naleta samo odu i zabe gol..

A jbg, da stvarno je bilo puno prilika s naše strane, sreća da je Trukhno zabio onaj koji se odbio o stražnjicu :P to je ujedno i bio 500. pogodak Medveščaka u EBEL-u :) 

Supporting Barcelona = fashion, Supporting Real Madrid = tradition ♥ Amor patriae nostra lex • EnlightenedPhoenix R.I.P. 24.06.2011. • PROUD AND LOUD SINCE 1986
15 godina
neaktivan
Fićo_CoD 5 kaže...
Shadyman kaže...

A jbg, da stvarno je bilo puno prilika s naše strane, sreća da je Trukhno zabio onaj koji se odbio o stražnjicu :P to je ujedno i bio 500. pogodak Medveščaka u EBEL-u :) 

a onaj sta nam nisu priznali za offside..pa ja sam pop*zdio

16 godina
neaktivan
KHL Medveščak

U 19:15 je derbi između Medveščaka i Tilie Olimpije. hmm ima li negdje mozda nekakav stream osim na Sportklubu? 

16 godina
KHL Medveščak

Da li ima neko stream za današnju utakmicu ?

Bilo bi zgodno......, ali nije potrebno !
16 godina
neaktivan
KHL Medveščak

Volim ih pogledati, mada nešto ne pratim hokej, clijepo da je malo odjeknuo u Hrvatskoj.

When you're young you don't mind being pretentious, but it gets a little bit embarassing as you get older - Graham Coxon.
16 godina
neaktivan
KHL Medveščak

Neki dan su odigrali predobru tekmu protiv Red Bulla, dobili su 6-3, danas igraju protiv Linza, prejak protivnik, moglo bi biti svačega...

15 godina
KHL Medveščak
moram priznati da ovdje u Dalmaciji imate veliki broj fanova za raliku od ostalih sportskih klubova iz Zagreba. I ja ih volim pogledati,iako mi hokej nije pretjerano drag. Samo naprijed!
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
16 godina
neaktivan
KHL Medveščak

Valjda zato što su navijači isto prijateljski nastrojeni, a ne kao na relaciji BBB-Torcida {#}

15 godina
KHL Medveščak
msilim da to nije razlog,nego je klub poptuno drugačije uređen od ostalih zagrebačkih klubova,ima neki štih sličan dalmatinskim klubovima. Neznam kako bi to rekao,ima dušu,dvorana skoro uvijek puna.
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
13 godina
odjavljen
KHL Medveščak

Ima li netko linkove za live streaming?

SK crew
16 godina
neaktivan
KHL Medveščak

Pa nema baš streama, ali ponekad bude prijenos na HRT-u i na MAXtv-u na Sportklubu i slično..

trenutno igraju utakmicu na Šalati protiv KAC-a, vode 1:0 pogotkom Zanoškog, u jednom trenutku su igrali 5v3 ali nisu uspjeli postići pogodak.

Na tablici su trenutno drugi, iznad njih je Linz, zato se nadam da će ih Olimpija danas dobiti (trenutno je 3:3).

13 godina
odjavljen
Fićo_CoD 5 kaže...

Pa nema baš streama, ali ponekad bude prijenos na HRT-u i na MAXtv-u na Sportklubu i slično..

trenutno igraju utakmicu na Šalati protiv KAC-a, vode 1:0 pogotkom Zanoškog, u jednom trenutku su igrali 5v3 ali nisu uspjeli postići pogodak.

Na tablici su trenutno drugi, iznad njih je Linz, zato se nadam da će ih Olimpija danas dobiti (trenutno je 3:3).

Kako nema streama? Ima,ali je teško naći linkove. Zbog toga i tražim.

SK crew
15 godina
KHL Medveščak

Ako koga zanima, tu imate skoro svaki put stream utakmica medvescaka.

http://www.medvescakizbliza.com/

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 20:42 (CroNk3r).
13 godina
odjavljen
CroNk3r kaže...

Danas sam baš gledao. {#}

SK crew
15 godina
Pranja kaže...
CroNk3r kaže...

Danas sam baš gledao. {#}

Odlicna utakmica, Ouzas je pokazao da je vrhunski golman...(osim onog 1 gola, ali dogada se i najboljima {#})

Jedino mi je zao sto suci nisu na kraju pustili onu p***u koja je Truhna s leda napala dok je napravio faul, da mu pokaze kak to rusi rjesavaju{#}

:D
Poruka je uređivana zadnji put ned 26.2.2012 20:47 (CroNk3r).
13 godina
odjavljen
KHL Medveščak

Bilo je puno akcije,a to je najvažnije. Onima koji su bili,ulaznica se isplatila.

SK crew
15 godina
protjeran
KHL Medveščak

Pregenijalno, Medvjedi igraju u Areni ali Pulskoj - 14 i 16 rujna.......

Ja živim u malenom gradu i neam posla, dal smijem ja cheatat dok čekam na burzi?
17 godina

Ali karte su 190 - 625 kuna pa ne mi se nekako ne juri do Pule. Treba pricekat da SektorB izorganizira nesto.

17 godina
Tallahasee kaže...

Pregenijalno, Medvjedi igraju u Areni ali Pulskoj - 14 i 16 rujna.......

To bu ludnica u Puli!
Ak mislite, požurite dok još ima ulaznica ;)

http://dejankober.com/ Tweeter: http://twitter.com/#!/koberko
15 godina
protjeran

u 19:00h počinje prva utakmica Arena Ice fever-a.

Nazalost nemogu prisustovati ali zato imam ulaznice za nedjelju.

Ako veceras pobjedimo to ce biti 10-ta zaredom.

Zig Zag.

Bolje ispasti GLUP, nego iz autobusa.
Poruka je uređivana zadnji put sri 14.11.2012 17:06 (x18x05x).
15 godina
protjeran

Danas protiv Red Bull-a u 17:30H

14 godina
Prekjučer je bilo super.Čak iz Osijeka sam došao radi Medveščaka u Arenu
robimarko@gmail.com
15 godina
protjeran
robimarko kaže...
Prekjučer je bilo super.Čak iz Osijeka sam došao radi Medveščaka u Arenu

Predobro.. Oni su nase stare musterije.

Ali danas bi trebalo biti bolje, puna Arena jer je nedjelja i navijanje kakvo samo Medvjedji navijaci mogu napraviti.

12 godina
neaktivan
KHL Medveščak

ima li tko live streaming?

13 godina
neaktivan
KHL Medveščak

Prodajem dvije ulazince za Medvešak Vienna Capitals 26.12.2012u 17:30 Tribina:E  red:2  Mjesto:17 i 25 cijena ulaznice je 30 kn,ako ste zainteresirani posaljite poruku ili kontaktirajte mail patrikbarii@gmail.com ili jednostavni poziv na 091 111 2007.{#}

15 godina
protjeran

Nova sezona, ovaj put u KHL-u.

Prva utakmica se igra u Zagrebu.

Trenutno je 3. trećina i Medvjedi vode 6-1 protiv slavnog, velikog i ultra skupog CSKA.

Zig Zag MEDVEŠČAK

Kraj. rezultat 7-1. MOĆNO

B-A-R-C-A
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.9.2013 19:55 (iNo_bhf).
11 godina
neaktivan

hihi ovo danas je bilo genijalno...nisu pobjedili CSKA- ponizili su ih. {#}

Odlična utakmica {#}

Don't blink. Blink and you're dead. They are fast. Faster than you can believe. Don't turn your back. Don't look away. And don't blink. Good Luck.
14 godina
Nadam se da cu biti srece pa ove godine opet doci u Zagreb pogledati koju utakmicu kao prosle godine.
Jer je medvescak sve bolji
robimarko@gmail.com
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice