Klasično podcjenjvanje protivnika i nabrijani protivnici.. Al u svakom slučaju čestitke Hajduku
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
u 19:11 je pa' i prvi gol
Najjaca pisma pivamo cili dan ( nabrijavamo se za rijeku )" Neka neka nek se zna sj*bali smo dinama , naj*bat ce i armada ona rijecka saka jada neka neka nek se zna " (
Ma neka si ti to lipo podilija s nama..
Najjaca pisma pivamo cili dan ( nabrijavamo se za rijeku )" Neka neka nek se zna sj*bali smo dinama , naj*bat ce i armada ona rijecka saka jada neka neka nek se zna " (
I sad si ti faca?Bravo za tebe kralju
Ima li netko stream nekakav?
Ovdje je rezultat u drugom planu. Mada po meni nisu ni trebali igrati ovu utakmicu.
Utakmica je bila Ok , ali koga briga bitno je da je Hajduk igra .
dragovoljac-Hajduk live stream
ajmo bili po 1 mjesto
Fantastična i fanatična utakmica!
Toliko prilika i dobrih akcija, da ne povjeruješ da se radi o HNL-u.
Čestitke hajduku na pobjedi, zaslužili su je i to prvo mjesto!
ajmo ga sad zadržati!
Jedna od zadnjih prilika Hajduka, kad je kouassi uletio sam na vratara, jeli itko vidio jeli ono stvarno bilo zaleđe? Meni i nije tako izgledalo.
Jedna od zadnjih prilika Hajduka, kad je kouassi uletio sam na vratara, jeli itko vidio jeli ono stvarno bilo zaleđe? Meni i nije tako izgledalo.
također mi je izgledalo da nije zaleđe. Ali dobro je, bilo je već sve riješeno

također mi je izgledalo da nije zaleđe. Ali dobro je, bilo je već sve riješeno
potpisujem.
meni izgledalo da je lopta bila gurnuta na vrijeme..
nisu prikazali ponovljeni snimak.
ali prvo mjesto je tu, igra više neg dobra, samo da je više mirnoće i nesebičnosti pri realizaciji...
Skoro sam dobio infarkt kad je obrana kiksala drugi put.
Sad ću mirnije spavat kad smo prvi (pa makar samo i do slijedeće tekme):)
Velike zahvale na zbog 1. mjesta trebale bi se uputit i RNK Splitu koji je uz tragično suđenje na kraju dobio 1:0 Dinamo i omogućio Hajduku da se napokon dočepa 1. mista :D
Trenutna ljestvica:
1. Hajduk
2. Centrala
3. Filijala 2
4. Filijala 1
"Prvi smo mi, iza nas Dinama tri..."
Ne znam tko se to nije složio s ovom mojom predhodnom rečenicom, ali mora se dat velika pohvala i RNK Splitu ipak je pomogao da se Hajduk sad popne na 1. mjesto ;)
I to Mati Biliću moramo bit zahvalni!!
Nedaju Hajduku mira i gotovo....
Nek oni igraju kako znaju i ni jedan sudac im neće uzet pobjedu.
Al da je poslan po nalogu to sigurno je
pala je filijala!
Zadnji gol je nesvakidašnji.