Problem sa ESS 4

poruka: 11
|
čitano: 1.209
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
protjeran
Problem sa ESS 4

Pozdrav!! dal bi mi mogao netko pomoči da riješim problem vezano za ess4.

Evo da previše ne duljim ja bih odma prešo na stvar. skinuo sam si crack za driver scaner 2010 ja ga skinem kad odjednom windows defender kaže da je trojanski konj pitao me da očistim ja očistim i sve ok. nakon par sekundi javlja se ess4 i kaže da je adresa blokirana i tako nonstop probao sam skenirati sa ess4 i ništa još nisam probao sa windows defender. imam windows 7 a windows defender je bio intergrinan. ja bih vas volio za pomoč.

Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 9:21 (civo94).
15 godina
RE: Problem sa ESS 4

1. Driver Scanner je fake aplikacija (dakle, jest trojan) i uopće ti ne treba. Stavi si WOT na browser.

2. Skeniraj još  MBAM-om.

3. Koliko sam skužio, i ESS i Defender imaju uključenu rezidentnu zaštitu što, naravno, nije dobro. Jednoga od njih trebaš isključiti.

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
Poruka je uređivana zadnji put čet 2.9.2010 9:33 (deadman).
16 godina
neaktivan
Problem sa ESS 4

driver scanner 2010  - nije nužno fake,ali skidati ga ,pa još i crackirati je stvarno naivno,ako je i w defender integriran trebalo bi ga odma i isključiti..uz eset,konfuzija totalna

15 godina

Ja bih rekao da je fake kada mi je rekao da su mi driveri outdated i to za komponente koje uopće nemam.  Smijeh

the funniest thing about this particular signature is that by the time you realise it doesn't say anything it's too late to stop reading it...
16 godina
deadman kaže...

Ja bih rekao da je fake kada mi je rekao da su mi driveri outdated i to za komponente koje uopće nemam.  Smijeh

ma sve te takve aplikacije su smeće, a još kada ih se cracka, crna rupa kroz koju malware prolazi

Inter pedes virginum gaudium est iuvenum
16 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

ma sve te takve aplikacije su smeće,

e ovo je točna definicija

15 godina
odjavljen
Problem sa ESS 4

Evo toliko o tom programu:

WOT u akciji WOT u akciji
15 godina
kingmedo kaže...

Nije baš potpuno točno, s ove stranice je taj program.  Namigiva

Ali u svakom slučaju, oba su fake - provjereno.

15 godina
odjavljen
deadman kaže...
kingmedo kaže...

Nije baš potpuno točno, s ove stranice je taj program. Namigiva

Ali u svakom slučaju, oba su fake - provjereno.

Dobro, a razlika je koja? Na toj tvojoj  je malo manje spywarea?

15 godina
kingmedo kaže...

Dobro, a razlika je koja? Na toj tvojoj  je malo manje spywarea?

Tako nekako.  Smijeh

14 godina
protjeran
Problem sa ESS 4

Hvala vam evo uspio sam otkrisi virus s ess4 i kako mi jwe rečeno stavit ču wot hvala svima!!

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice