Besplatan BullGuard Internet Security 8.5!

poruka: 43
|
čitano: 7.505
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

...iz znatiželje sam uz Bullguard dodao i spyware terminator,jer bullguard uz dobar firewall nema HIPS...šteta...pa sam stavio terminatorov HIPS.....

za sad kod mene sve šljaka znači njih dvoje se ne kolju.......barem kod mene....tako da uz dobar Bullguard i dobar Spyware terminator tj njegov HIPS sve radi ok......Smijeh

17 godina

Ko hoce moze se predbiljezit za novu verziju 10 ovog programa. Kad bude dostupna poslat ce vam na Mail sve potrebno za skinut i aktivirat program na 6 mjeseci besplatno normalno.Cool

http://www.bullguard.com/bg/webuser.aspx

16 godina
RE: Besplatan BullGuard Internet Security 8.5!
rambox kaže...

Ko hoce moze se predbiljezit za novu verziju 10 ovog programa. Kad bude dostupna poslat ce vam na Mail sve potrebno za skinut i aktivirat program na 6 mjeseci besplatno normalno.Cool

http://www.bullguard.com/bg/webuser.aspx

PredbilježenCool!

15 godina
neaktivan

I ja sam se predbilježio! Ijako sam ga prije koristio i pokazao mi se dosta dobar.Ipak je tu outpostov firewall i bitdefenderov antivirus.Sad budemo vidjeli kako če biti nova verzija.

16 godina

Evo stiglo!

Edit:

Da li itko zna može li se ovo instalirati i registrirati bilo kad

i dobiti tih 6 mjeseci besplatno ili postoji nekakvo vremensko ograničenje?

Ljubazna gospođica Lidia na njihovom chatu mi je rekla da nezna i da će me obavijestiti

mailom kad sazna ali ništa prije ponedjeljka! Cool

BullGuardDownloader.exe

Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 21:07 (brixy).
15 godina
neaktivan
brixy kaže...

Evo stiglo!

Edit:

Ljubazna gospođica Lidia na njihovom chatu mi je rekla da nezna i da će me obavijestiti

Pričekaj odgovor pa ostalima reci a ja sam ga upravo instalirao.

Da vidi se da je novi dizajn,outpost firewall i bitdefender antivirus.Instalacija lagana i sve radi.Sad ostaje da vidimo kad se malo testira!Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 10:35 (TonyM).
15 godina
odjavljen
TonyM kaže...
brixy kaže...

Evo stiglo!

Edit:

Da vidi se da je novi dizajn,outpost firewall i bitdefender antivirus.Instalacija lagana i sve radi.Sad ostaje da vidimo kad se malo testira!Smijeh

Sučelje me nekako podsjeća na fake AV-e. Dosta ružno mi izgleda.

Dobra kombinacija se čini to Outpost firewall i bitdefender AV, javite kako radi.

...
Poruka je uređivana zadnji put pet 15.10.2010 22:41 (kingmedo).
16 godina
kingmedo kaže...
TonyM kaže...
brixy kaže...

Evo stiglo!

Edit:

Sučelje me nekako podsjeća na fake AV-e. Dosta ružno mi izgleda.

Dobra kombinacija se čini to Outpost firewall i bitdefender AV, javite kako radi.

Da na prvu se ni meni nije svidio, a i ne izgleda baš full moderno ali "na drugu" sam dobio dojam da je jako ugodan i pregledan(normalno nakon malo prvikavanja kao kod svakog komada softvera).

Ovo je prvi puta da se s njim susrećem uživo pa ga nemogu usporedit sa prijašnjom verzijom.

Sutra javim malo dublje dojmoveNamigiva!

edit:

Od ramboxa link više neradi ali radi onaj u mom gornjem postu pa ako još neko ima želju da ga skine...

Poruka je uređivana zadnji put sub 16.10.2010 3:14 (brixy).
16 godina

Evo malo prvih dojmova BullGuard IS 10.

Sučelje mu je jednostavno i ugodno(sami kažu da im je to cilj) mada me na trenutke podsjeti na onu Konzumovu
najlonsku vrećicu(crveno-zeleno), zamjerka što se nemože raširiti po cijelom ekranu(isto kao kod Avire).

Na disku Revo pokazuje 443 MB, 4-5 procesa oko 70 MB(koliko ja vidim), ali može i nešto manje ako se isključi Antispam filter,
Inspector(koji nadgleda ranjivost aplikacija - meni se to čini kao da gleda koji je program up to date),
Gaming(po meni nema svrhe da je stalno uključen i čeka kada ćeš upalit igricu, kad kreneš igrati uključiš ga)
te automatski BackUp(meni tako nešto nebi bilo potrebno pa bi isključio).

Ovo je inače trial(180 dana) ali ipak daju 5 GB online storage za automatski ili manualni back up(10 MB fajl).
Imam dojam da imaju dobar suport, a to i oni na svojim stranicama naglašavaju, a naglašeno je i u samom sučelju.

Firewall nisam još nešto posebno gledao ali sam AV malo usporedio sa MBAM i Hitman:
(folder sa 35 relativno svježih)
MBAM 30/35, Hitman 28/35, BullGuard 25/35 - ovo sve naravno netreba ništa značiti(samo za nekakvu orijetaciju)

Malo mi za AV nije jasno ovo šta navode na svojim stranicama:"Market leading, dual engine protection..."?

Za neke stručnije analize će možda trebati pričekati neke relevantnije izvore na netu i youtube geriluCool

16 godina

Evo javila se Lidia sa malo zakašnjenja:

17 godina

Pod Antivirus pa Realtime Time Protection Setings, po defoltu nije upaljena tj oznacen kvacicom opcija Scan Web Trafic to je zapravo Web Guard normalno. Kak svaki takav modul usporava surfanje, nije nit cudno da to nije po defoltu omoguceno pa ko oce nek upali kaj drugo. Anti-Spam iskljuci obavezno to je bezveze ionak, isto tak iskljuci Realtime skeniranje Email poruka In i Out ak koristiš Web mail normalno. Cool

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 2:53 (rambox).
16 godina
rambox kaže...

Pod Antivirus pa Realtime Time Protection Setings, po defoltu nije upaljena tj oznacen kvacicom opcija Scan Web Trafic to je zapravo Web Guard normalno. Kak svaki takav modul usporava surfanje, nije nit cudno da to nije po defoltu omoguceno pa ko oce nek upali kaj drugo. Anti-Spam iskljuci obavezno to je bezveze ionak, isto tak iskljuci Realtime skeniranje Email poruka In i Out ak koristiš Web mail normalno. Cool

Evo ja sam primjetio još nešto šta nije po defaultu, a ja bi ga ukjlučio(slika1)

@rambox - po tebi, koliko je dobar ovaj BullGuard tj. koliko ga se isplati instalirati?

Ma ja ga držim na virtualki i isključeno je ono dolje sa uskličnikom, mijenjao neke default postavke - ko se može sad sjetit kojeCool

Edit:

još po koja slika

Poruka je uređivana zadnji put sub 23.10.2010 4:08 (brixy).
17 godina
brixy kaže...
rambox kaže...

Evo ja sam primjetio još nešto šta nije po defaultu, a ja bi ga ukjlučio(slika)

@rambox - po tebi, koliko je dobar ovaj BullGuard tj. koliko ga se isplati instalirati?

Ma ja ga držim na virtualki i isključeno je ono dolje sa uskličnikom, mijenjao neke default postavke - ko se može sad sjetit kojeCool

Dobar je sigurno u njemu radi Bitdefender Antivirus, i još nekaj drugo kad kažu "Dual Engine" samo kaj nisam siguran no nema veze znat ce se ovak ili onak. Normalno Firewall komponenta je od Outpost tj Agnitum firme, a ovo kaj si omogucil mozeš da normalno zakaj ne to je uvjek pozeljno.Cool

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice