Samsung Galaxy S8/S8+

poruka: 3.743
|
čitano: 959.420
|
moderatori: XXX-Man, vincimus, Lazarus Long
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
7 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Pozz,imam jedan problem sa s8,imao prije galaxy s 8,istekao ugovor,prodao stari i prije 3 mj kupio novi s8, kad razgovam s nekim cesto mi se dogodi da izgubim zvuk na 10 ak sekundi, ne cujem ja kad neko prica niti mene onaj s druge strane,zamjenio sim karticu za novu,probao na slusalice pricati,signal dobar,factory reset napravio...jel imao ko slican problem?

Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2018 18:46 (Stingray588).

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Samsung Galaxy S8/S8+
Tele2?
7 godina
neaktivan

VIP

17 godina
Meni se isto to događa na Tele2. Nije do mobitela. Na zadnjih par uređaja ista stvar.

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

I jesi uspio kako rješiti?

15 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

imate na samsung 9 temi da je to riješeno patchom to je do samsunga

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Stingray588 kaže...

Pozz,imam jedan problem sa s8,imao prije galaxy s 8,istekao ugovor,prodao stari i prije 3 mj kupio novi s8, kad razgovam s nekim cesto mi se dogodi da izgubim zvuk na 10 ak sekundi, ne cujem ja kad neko prica niti mene onaj s druge strane,zamjenio sim karticu za novu,probao na slusalice pricati,signal dobar,factory reset napravio...jel imao ko slican problem?

Svi imamo isti problem, u toku razgovora ne čujem ništa osoba s kojom razgovaram priča normalno i onda mi se odjednom nastavi razgovor, iako sam taj dio primjetio otkako sam na Oreu. Kod sestre isti problem, jedina razlika što je moj otključan firmware a njezin je od Vipa. Probaj na Nougat vratit. Ja sam vratio Nougat tamo nisam imao problema ali sam zaboravio isključit update i mobitel mi se preko noću nadogradio i sad iam opet te probleme. Meni je rješenje bio Nougat. Probat ću i sestri vratit staru verziju. S9 ima isti problem ali su ga navodno riješili updateom ali to govori o kontroli kvalitete svih tih uređaja, sve je to škart koji skupo platimo. Da stvar bude gora manje sam problema imao sa jeftinijim uređajima na kojima radim poslovno i to nego sa ovi "flagship" modelima koje koristim privatno.

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2018 9:18 (PlayMaker10).
11 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Situacija sa S8 - Oreo OS , updatean sa zadnjim patchem, ne brandiran, kupljen u slobodnoj prodaji u DE

- sve radi odlično, nema štekanja niti ikakvih resetiranja, ali se događa sljedeće (do sada dvaput) - gledam youtube na fullscreen, stiže poziv, uredno se javim, pričam i završim razgovor, nakon toga slijedi zaleđen ekran, čujem zvuk iz videa koji uredno ide dalje, a haptic reagira na pritisak "home" tipke te gasim/palim ekran na tipku za zaključavanje. Moram napravit hard reset i opet nastavi raditi normalno. 

Itko imao sličan problem?

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2018 22:21 (GreenLife).
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
GreenLife kaže...

Situacija sa S8 - Oreo OS , updatean sa zadnjim patchem, ne brandiran, kupljen u slobodnoj prodaji u DE

- sve radi odlično, nema štekanja niti ikakvih resetiranja, ali se događa sljedeće (do sada dvaput) - gledam youtube na fullscreen, stiže poziv, uredno se javim, pričam i završim razgovor, nakon toga slijedi zaleđen ekran, čujem zvuk iz videa koji uredno ide dalje, a haptic reagira na pritisak "home" tipke te gasim/palim ekran na tipku za zaključavanje. Moram napravit hard reset i opet nastavi raditi normalno. 

Itko imao sličan problem?

Tesko da se takvo nesto moze popravit mjenjanjem neki postavki i slicno, stoga i ako netko ima takvi poteskoca ne vjerujem da moze pomoci.

Prvi korak kod takvi stvari je factory reset pa onda vidjet jel isto, znam da ga je tlaka radit zbog app i svega ali jbg.

Edit: tek sad vidim da radis hard reset kad se to dogodi, zanemari

Poruka je uređivana zadnji put sub 12.5.2018 23:02 (Fulcrum).
13 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ako je netko u procesu kupovanja S8-ice, trenutno je akcija na ekupi (late night shopping), daju ga za 3800, ide i na rate za istu cijenu. Dobra ponuda, vrijedi i za druge Samsung uređaje (osim s9/s9+).

0 0 hvala 0
11 godina
Ako se još koji put ponovi, vjerujem da će pasti Factory reset :)
14 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

mene i dalje muči što nisam dobio ovu zadnju nadogradnju za travanj..... a vidim po forumu da je velika većina vas dobila navedeno...

0 0 hvala 0
17 godina
Koji ROM imaš?
Jesi li se uopće igrao ROMom?
9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

Može li mi netko preporučit slim maskicu za s8 ali da ima lip s prednje strane?

0 0 hvala 0
17 godina
Samsung clear cover je dosta dobra i nije preskupa. Pitaka bi bila idealna.

0 0 hvala 0
14 godina
igy kaže...
Koji ROM imaš?
Jesi li se uopće igrao ROMom?

ništa, sve je official, imam CRO/CRO/CRO ako na to misliš...

evo slike

9 godina
neaktivan
Samsung Galaxy S8/S8+

T-com još nije izbacio zadnji update, sve ti je u redu s mobom.

0 0 hvala 0
14 godina
non pasara kaže...

T-com još nije izbacio zadnji update, sve ti je u redu s mobom.

a onda preostaje čekati

16 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Samo da napišem da imam s8+ skoro godinu dana.

Na najnovijem sam patchu, koristin na njemu Whatsapp, gmail, dvi aplikacije za cloud, teamviewer, Friendly(fejs i messenger), instagram i 9gag. Ne igran na njemu, iman instaliran SABS. YouTube gledan bar uru vrimena dnevno.

Mobitel nije nimalo usporija, nije mi nikad zablokira i sa baterijon san prezadovoljan.

lol
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Poz, uređaj kupljen prije cca 2 tjedna u t-comu, baterija do prije par dana odlicna drži cijeli dan i sad u zadnje dane nesta se prebrzo isprazni, rezolucija mi je na najmanje, ako mogu negdje provjeriti na mobu stanje baterije? Nasao sam samo ovo...

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Poz, uređaj kupljen prije cca 2 tjedna u t-comu, baterija do prije par dana odlicna drži cijeli dan i sad u zadnje dane nesta se prebrzo isprazni, rezolucija mi je na najmanje, ako mogu negdje provjeriti na mobu stanje baterije? Nasao sam samo ovo...

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Poz, uređaj kupljen prije cca 2 tjedna u t-comu, baterija do prije par dana odlicna drži cijeli dan i sad u zadnje dane nesta se prebrzo isprazni, rezolucija mi je na najmanje, ako mogu negdje provjeriti na mobu stanje baterije? Nasao sam samo ovo....

0 0 hvala 0
7 godina
neaktivan
Poz, uređaj kupljen prije cca 2 tjedna u t-comu, baterija do prije par dana odlicna drži cijeli dan i sad u zadnje dane nesta se prebrzo isprazni, rezolucija mi je na najmanje, ako mogu negdje provjeriti na mobu stanje baterije? Nasao sam samo ovo....

0 0 hvala 0
11 godina
Fox Mulder kaže...

Samo da napišem da imam s8+ skoro godinu dana.

Na najnovijem sam patchu, koristin na njemu Whatsapp, gmail, dvi aplikacije za cloud, teamviewer, Friendly(fejs i messenger), instagram i 9gag. Ne igran na njemu, iman instaliran SABS. YouTube gledan bar uru vrimena dnevno.

Mobitel nije nimalo usporija, nije mi nikad zablokira i sa baterijon san prezadovoljan.

Takodjer kod mene isto tako...prezadovoljan mobitelom.

Origin_Steam: hrka11
14 godina
dinci22 kaže...

mozes provjeriti, pod device maintenance odaberes battery

tamo imas sve podatke (koliko je dugo na bateriji, koliko koja aplikacija trosi baterije, sot...)

7 godina
neaktivan
Jel ovo okej? 🤔🤔
14 godina
dinci22 kaže...
Jel ovo okej? 🤔🤔

stavi screenshot kad dodes do 5%

15 godina
Samsung Galaxy S8/S8+

Ima netko problema sa bluetoothom? Od zadnjeg patcha, ne moze se spojit ni sa Garminom ni sa autom. Ide mi na zivce, vidim ljudi se zale, meni ni factory nije pomogao.

Di2 & EPS FTW!
Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina

meni ok radi, s time da ga spajam samo sa satom. jedino sta sam primjetio da mi malo bolje hvata signal

PS4 account - nattvindens
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice