Samsung Galaxy S III - Rasprava

poruka: 12.184
|
čitano: 3.946.457
|
moderatori: XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: Samsung Galaxy S III - Rasprava
Njofra24 kaže...

http://www.sammobile.com/firmwares/1/?model=GT-I9300&pcode=VIP  unrotao sam s3 i stavio ovaj 4.3 firmware sa linka, ali kako da vidim na mobu dali je to originalni baš...moram ga nosit na servis pa sam morao sve to vraćat nazad...i dali netko moze stavit ako nisam dobar stavio, link od originalnog vipovog roma ????

Ugasi mob..

Drzi tipku za stisavanje, home i power. Kad ti se pokazu upute, stisni tipku za pojacavanje.

Prepisi sta pise.

Ako pise custom ili ako je broj veci od "0", onda si modificirao uredjaj.

ja
14 godina
neaktivan

Custom  binary download: NO

Current binary: Samsung Official

system status : Official

to je to sta pise

18 godina

Upravo na vipnetu dobio updejt od 19, nesto MB. Sve do sad imam official. Malo je osjetno brzi i vise ne steka lock-screen. Vidjet cemo tokom dana pa javim

1 0 hvala 1
14 godina
neaktivan
Bokizg javi nam kako ti radi veceras..i baterija kakva je
juka
13 godina
taman i ja skinuo update...nadam se da bu sad sve ok delalo, jer je ovo bilo fakat too much

0 0 hvala 0
18 godina

zasad sve ok. Mobitel radi kao i prije na 4.1.2. Nema nikakvog stekanja. Lock screen normalno radi bez kasnjenja da se upali zaslon. Mail na exchange-u vise ne kasni po par minuta na mob vec dode trenutno kao i u outlook. Na whatsappu vise ne kasne poruke prema meni, baterija se stabilizirala. Javim navecer jos kompletno stanje. Nadam se da ga vise necu morati puniti dvaput na dan zbog ovog battery draina koji je nadam se popravljen.

13 godina

Baterija zadovoljava.

Naravno da picnem na 2g a ne stavljam 3g, sta ce mi.

Preko wifija ajd ok.

Inace super sve radi, ja zadovoljan :)

ja

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan

Evo, i ja sam stavio novi update malo prije. Prva stvar koju sam primijetio je da music player još uvijek ne radi, pjesme stalno preskaću. Lock screen je sada kak treba. Bateriju moram još testirat.

Ima još netko problema sa sviranjem muzike?

Moj PC  
0 0 hvala 0
18 godina

Muziku nisam jos. Isprobat cu to sutra na putu do posla

0 0 hvala 0
13 godina
Njofra24 kaže...

Custom   binary download: NO

Current binary: Samsung Official

system status : Official

to je to sta pise

Cestitam :), mozes upgrade

ja
13 godina
neaktivan

Stavio 4.3 sa novi updateom prije 2 dana, baterija zadovoljavajuća, štekanja nema, nemam nikakvih problema sa muzikom niti sa lockscreenom. Sad se čeka neki kernel da mogu pojačat zvuk jer mi se neda ovako prčkat {#}
Ne vidim velike razlike između 4.1.2 i 4.3 tako da, isplati se preći, ali nemojte očekivati nekakav 'boom' :)
Sad se čeka kit kat offical! {#} {#}

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

pozzz gdje se moze skinuti 4.3 rom da je sa zakrpljenim bugovima i da ga flesam odinom,jeli onaj vip na sammobile sa zakrpama....

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Evo i ja sam stavio novi 4.3 onaj uk I9300XXUGMJ9_I9300OXAGMJ9_BTU i jel sad to taj ispravljeni ili treba čekati da mi se pojavi onaj update od cca 30mb

i da stalno mi se pojavljuje da sam skinio tri slike i privitak iz jednog emaila a to sam napravio odavno i ja to obrišem i nestigne se ni referšat ekran odma se pojavi da su opet skinuti i tako u nedogled nemogu ih maknuti, i da onaj jeb..ni hangouts aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa mrzim ga iz dna dubine duđe i prste bi developeru polomio što ga je napravio očima ga nemogu vidjeti i kako ga maknuti i vratiti dobri stari google talk?

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Gamer321 kaže...

Stavio 4.3 sa novi updateom prije 2 dana, baterija zadovoljavajuća, štekanja nema, nemam nikakvih problema sa muzikom niti sa lockscreenom. Sad se čeka neki kernel da mogu pojačat zvuk jer mi se neda ovako prčkat {#}
Ne vidim velike razlike između 4.1.2 i 4.3 tako da, isplati se preći, ali nemojte očekivati nekakav 'boom' :)
Sad se čeka kit kat offical! {#} {#}

koji si stavio i kako uputi me druze...

15 godina
neaktivan

Ovako,imam CM10.2 (4.3.1 verzija Androida) i evo par dojmova. 

-Baterija: Baterija traje cijeli dan uz "heavy use" olitiga izdrži a cijelo vrijeme ga koristim. Dakle,igrice,fejs,instagram,etc. Znate i sami da mi tinjeđeri smo zaluđeni igricama pa onda...Uglavnom baterija je bolja

-Perofrmanse: BOOM. Puno puno puno brže od stock rom-a 4.1.1 te se primjeti velika razlika.

-Softver : Puno podešavanja,customizacije,ali nemože se poredati ikone po redu kako mi želimo nego po abecedi,ali launcher to ispravlja.

-Ukupni dojam: Za one koji traže max. iz svog telefona neka ga flashaju preko CWM-a,za 5 minuta je gotovo :)

A uskoro će i Android 4.4 (KitKat) za njega tako da...

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
amelonix kaže...

pozzz gdje se moze skinuti 4.3 rom da je sa zakrpljenim bugovima i da ga flesam odinom,jeli onaj vip na sammobile sa zakrpama....

i mene zanima...

@bender jel imas inf dali sale ima u vidu ubrzo napraviti neat rom sa ovim fixom... neda mi se unrootat mob pa stavljat oficial rom, zatim preko ota cekat update, i onda ispocetka rootat.. 

@filipevk kitkat vec imas cm11 nemoras cekati :)

Poruka je uređivana zadnji put sri 11.12.2013 23:23 (SIII Deny).
15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...
amelonix kaže...

i mene zanima...

@bender jel imas inf dali sale ima u vidu ubrzo napraviti neat rom sa ovim fixom... neda mi se unrootat mob pa stavljat oficial rom, zatim preko ota cekat update, i onda ispocetka rootat.. 

Saletu je nešto sin loše, u bolnici je koliko sam skužio na XDA. Pa vjerojatno do daljnjega ne možemo ništa očekivati ;)

15 godina
neaktivan
SIII Deny kaže...

Mislio sam na stable,ne želim nightly...
Kad izađe stable flasham ga i miran sam :) 

Some people say that if you play a Windows install CD backwards you will hear demon voices commanding you to worship Satan. But that's nothing. If you play it forward it will install Windows.
15 godina
odjavljen

Pozdrav! Frend mi ima GS3, ima neki t mobile ROM pun bloatware i zakljucan je na tu mrezu, 4.1.2 verzija. Mobitel mu se 3/4 puta u danu zna samo zaledit i nece da reagira i jedino se uspije upalit sa vađenjem baterije i stavljanjem nazad i paljenjem. Šta mislite da je u pitanju? Baterija, ROM, hardverska greška?

I mogu li ja s obzirom da je zakljucan na t mobile, mogu li staviti 4.3 ROM normalni, bez t mobile-vog crapa i basebanda il kako vec?

Hvala :) 

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
MARKOZD15 kaže...

Možeš raditi kaj hočeš, otključavanje je zasebna stavka.

15 godina
odjavljen

A što mislite do čega je ovo zamrzavanje? Samo se freeza i nis nemozes, samo vadit bateriju i vratit ju nazad i palit

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Nek prvo pobriše cache, a onda ako još zapinje nek napravi factory reset.

Moj PC  
0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

Stavio sam i ja ovaj britanski 4.3 mogu reci da odlicno radi naspram onih proslih izdanja. Nikakvi lagovi i gluposti. Vidjet cemo sutra kako ce baterija drzati. 

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Napravih ne baš pametnu stvar pa sad tražim malo pomoći...

Pred kojih mjesec dana sam rootao mob koristeći Samsung Toolkit (v7.0), instalirao custom recovery, SU itd... Od tada imam onaj uskličnik crveni kod paljenja u lijevom gornjem kutu i counter je otišao na 1. To sam riješio koristeći triangle away + flashanje stock-a, zabunom t-mobile umjesto unbranded... i sada je mob u "emergency calls only"... IMEI nije nestao i dalje je tu i baseband je tu ali networka nema... Nisam napravio efs backup (to je onaj ne baš pametni dio jel...) i ne znam šta da radim sad dalje. Probao XXELLA koji je ja mislim i prije bio ali ne pomaže, sad ću još probat XXEMG4...

I possess a skill to google.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ima li ko zadnje vrime problema sa watsupom? Ono redovito mi se desi dok ga ne otključam da poruke ne stignu.

to mi se desavalo na stock 4.1.2, i sad sam na CM 10.2 stabil sa 4.3.1 i evo opet se počela ista stvar dešavat.

Postoji li neki fix za to ili slično tome?

Samo skill
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
SIII Deny kaže...
amelonix kaže...

i mene zanima...

Nisam siguran ali ja bi radije pricekao par dana dok izadje full mk6, onda nesto radio.

ja
14 godina
neaktivan

Ali mi nije original Vipov, ne mogu nadogradit, niti Kies podržava ovu verziju, je može neko link Original Vipov zadnji firmware  ???

13 godina
Njofra24 kaže...

Ali mi nije original Vipov, ne mogu nadogradit, niti Kies podržava ovu verziju, je može neko link Original Vipov zadnji firmware   ???

Mislim da ne moze. Pogledaj na sammobile.com, ako nisu uploadali onda nista.

Ne znam jel vip uopce nadogradio ? Tj jel pustio nadogradnju.

Stavi onaj btu, imas flashable na xda, u general. Cim udjes odmah vrisi 4.3 odin flashable mk6

ja
18 godina
neaktivan

kaj znači taj mali crveni uskličnik gore lijevo prilikom paljenja?da je mob flashan?

jel se može vratiti taj counter na nulu ako se ne daj bože treba mob vračati na garanciju?

Dok ne probam lava, svinja je za mene kralj životinja!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
jura kaže...

kaj znači taj mali crveni uskličnik gore lijevo prilikom paljenja?da je mob flashan?

jel se može vratiti taj counter na nulu ako se ne daj bože treba mob vračati na garanciju?

Vidi par postova gore sta sam napisao. Moze se, ja sam ga sinoc vratio. Doduse ja sam uje*o stvar pa mi se sad mob nece spojit na mrezu..

I possess a skill to google.
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice