Web site - cijene???

poruka: 22
|
čitano: 3.625
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Web site - cijene???

Ovako, imam 1 pitanje, tj. trebam vaše iskrene/realne/pametne sugestije:

Noviji sam u web dizajnu, imam napravljenu 1 stranicu iza sebe (ne za novce), radim u svim tim programima naravno (Fireworks, Flash, Dreamweaver, Illustrator, Photoshop), u svijetu web dizajna sam skoro pa god dana.

E sada, dobio sam ponudu za praviti jedan Web site, za jedan autoservis u Zagrebu (inače živim u Zg skoro god dana): stranica bi bila statičke vrste, nešto tipa između:

-> http://www.autoservis-bingula.hr/

i

-> http://www.auto-renjak.hr/

- pa me zanima, koliko da naplatim stranicu (cca), minimalno???

...hvala unaprijed na pomoći...;)

0 0 hvala 0
15 godina
odjavljen
Re: Web site - cijene???
Bart kaže...

Ovako, imam 1 pitanje, tj. trebam vaše iskrene/realne/pametne sugestije:

Noviji sam u web dizajnu, imam napravljenu 1 stranicu iza sebe (ne za novce), radim u svim tim programima naravno (Fireworks, Flash, Dreamweaver, Illustrator, Photoshop), u svijetu web dizajna sam skoro pa god dana.

E sada, dobio sam ponudu za praviti jedan Web site, za jedan autoservis u Zagrebu (inače živim u Zg skoro god dana): stranica bi bila statičke vrste, nešto tipa između:

-> http://www.autoservis-bingula.hr/

i

-> http://www.auto-renjak.hr/

- pa me zanima, koliko da naplatim stranicu (cca), minimalno???

...hvala unaprijed na pomoći...;)

U tvoje iskustvo ne želim ulaziti. Uglavnom okvirna i normalna cijena bi bila cca 1000 kn, naravno bez flasha i javascripta. Ukoliko imaš kakav pitanja, pucaj. Sretno {#}

16 godina
neaktivan
Web site - cijene???

Bio bi možda banner (slide) ili dva...

Dvoumim se oko cijena, jer recimo 1 ovakva stranica je plaćena oko 5000kn:
-> http://www.ivana-kindl.com/

Tako da mi se za Zg čini malo 1000kn! 

Poruka je uređivana zadnji put uto 31.1.2012 13:58 (Bart).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Web site - cijene???

Imaš još kakvih sugestija, hitno mi je to malo danas!?...hvala...;)

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Manje više potpisujem ovo što je Alankish napisao.

A gledaj, znam i ja ljude koji su stranice radili za 5-6k, pa te stranice ne liče na ništa.Sve ovisi kome radiš, koliko ta osoba ima love, koliko ima znanja o svemu ovome.

Jer ako se imalo kuže sigurno ti neće platiti 5k za sajt tipa ona dva navedena.Onaj drugi je još ok, ali prvi ne vrijedi ni 300 kuna.

Stavi između 1000-1500 kuna, to bi bilo realno.

16 godina
neaktivan
suludi8 kaže...

Manje više potpisujem ovo što je Alankish napisao.

A gledaj, znam i ja ljude koji su stranice radili za 5-6k, pa te stranice ne liče na ništa.Sve ovisi kome radiš, koliko ta osoba ima love, koliko ima znanja o svemu ovome.

Jer ako se imalo kuže sigurno ti neće platiti 5k za sajt tipa ona dva navedena.Onaj drugi je još ok, ali prvi ne vrijedi ni 300 kuna.

Stavi između 1000-1500 kuna, to bi bilo realno.

Da, to znam...pa bila bi modernija i kvalitetnija, tipa one 2.stranice. Čovjek se baš ne kuži toliko u te stvari (do toga posla sam došao preko zajedničkog frenda), a bitna mu je stranica jer slavi 50 god postojanja, i širi se marketinški (od novog logotipa, jumbo postera, kartica, vizirki i sličnoga), pa tako sada i web stranica.

Razmišljao sam o tome da naplatim 2000kn (za početak kao ponuda) (plus što bi imao nekoliko besplatnih ažuriranja godišnje).!?

13 godina
neaktivan
Web site - cijene???

Daj nam link te jedne stranice koju si napravio, tako će biti lakše procijeniti.

0 0 hvala 0
17 godina
Web site - cijene???

@autor.

ako mu dizajner, profesionalan, radi redizajn svega onda možda on slaže dizajn weba? i ti se trebaš držati nekih smjernica, a da li imš info kakav je novi logo, koje su im boje, kakve su vizitke,... ?

i što bi ti tično radio? mokap, dizajn, development?

možeš nalatiti i 1.000kn, a možeš i 10.000 kn - ovisi o tvojoj sposobnosti prodaje i kvaliteti onoga što radiš i koliko posla ima.

sretno!

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Znam kakav im je logo, vizitke i sve to...te materijale sve imam...

Nema redizajna stranice, jer ovo će mu biti prva stranica (radi se o autoservisu koji slavi 50 god postojanja i sad na sve strane se promovira (marketing)!

Ja trebam otkupit im domenu (to je lakši dio posla), te napraviti statiku stranicu (sa 1-2 bannera, slidea), dizajn i kodiranje...

17 godina
Bart kaže...

Da, to znam...pa bila bi modernija i kvalitetnija, tipa one 2.stranice. 

Sve ove stranice koje si naveo niti su kvalitetne niti su moderne.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
14 godina
Web site - cijene???

Ova druga još može proći za neki manji buđet (s tim da je odabir boja očajan), ali ova prva je {#}

http://key-storm.com/ ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV || ŽELJKO BJELIĆ JE LOPOV

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
tnakir kaže...
Bart kaže...

Da, to znam...pa bila bi modernija i kvalitetnija, tipa one 2.stranice. 

Sve ove stranice koje si naveo niti su kvalitetne niti su moderne.

A čuj, za autosrevis web site, što će ti bolje. Bitno da je pregledno za druge ljude i da se sve nalazi na njoj što se treba nalaziti, i lijepo raspoređeno...

Koja je po tebi kvalitetna stranica, a da je za tak nešto (ne sad ove full mderne stranice, koje se ažuriraju svaki dan i prate svaki dan, a opet da nisu od nekih velikih firmi, znači obrti i to)?

17 godina
Web site - cijene???

bezveze primjeri:

http://damodar.com.hr/

http://www.bridgestone.com.hr/

kada se sjetim pošaljem još.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
evo mozda bude od pomoci. www.spavalopag.com je moj stari platio 2500.
AMD u <3 Intel u C===3
13 godina
neaktivan
Web site - cijene???

Možemo mi tu tebi stavljat ne znam koje linkove, ali stvar je u tome kakvu stranicu si ti u stanju napraviti. Ne možeš gledati cijene stranica po branši za koju radiš web, npr. ako je neki automehaničar platio stranicu 2000kn pa ćeš i ti toliko naplatiti. Isti taj automehaničar bi kod nekog kvalitetnijeg platio više. Pokaži nam neki svoj rad da možemo procijeniti.

0 0 hvala 0
14 godina

Vrijedi svake kune... Zanima me vrti li se na nekom CMS-u ili je samo HTML/CSS

14 godina
ako mislis na moj site (dobro nije moj nego od starog) nemam blage veze. trebao bih pitat covika.
AMD u <3 Intel u C===3
17 godina
GeneralPag1997 kaže...
ako mislis na moj site (dobro nije moj nego od starog) nemam blage veze. trebao bih pitat covika.

Po meni boje ne pasu za prezentaciju turistickog objekta, ali da, sajt je ok.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
14 godina
Web site - cijene???

Da, mislio sam na tvoj site... Što se tiče boja, meni ne smeta... Možda bi malo onaj meni trebalo napraviti da bude malo upečatljiviji, ali nije tolika zamjerka... Za CMS pitam jer po formatiranju koda nisam uspio prepoznati, a nema nešto što bi ukazalo na neki Open Source CMS... 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
budem pito covjeka kad ga vidim
AMD u <3 Intel u C===3
17 godina
GeneralPag1997 kaže...
budem pito covjeka kad ga vidim

meni je ok, ali jedino me malo "bode" ona traka žuto/crne boje...

13 godina
neaktivan
Web site - cijene???

naravno znam zadnji put kad je ovaj post bio komentiran bilo je to prije 3 godine, al' ovak, danas se na tržištu nalaze web operateri tj. programeri i dizajneri koji svoje uradke naplačuju  (što znaći cijeli cms i sve sa bannerom itd...) po cijeni od ne višoj od 2500 kn zapravo radi se o cijenama od 1999kn pa do 2500kn, jedino moj šef nekak uspije prodat cijeli web cms za 14 000 kn :D (ponekad mu ne uspije pa ponude najčešće završvaju u košu za smeće)

Dobro da ne duljim izrada web stranica u današnjem vremenu i nije tako skupa u odnosu što sve sa njom možete postići, npr ako imate neki web shop i u njemu prodajete svakakve stvari za izradu web stranica zadužit čete profesionalce ;)

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice