Profili korisnika

poruka: 3
|
čitano: 771
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Profili korisnika

Pozdrav!
Trenutno radim sajt na linku: http://www.forwal.com/1
Za oglase sam koristio Dj-Classifieds, dok sam za registraciju koristio RsForm Pro. E sada. RsForm komponenta poseduje svoj profil korisnika, koji se ne moze menjati, dok Dj-Classifieds takodje ima svoj profil korisnika. Sta mi treba?
E ovako.
- Kada se korisnik registruje, da moze izabrati svoju grupu, i da bude automatski sortiran u listu iste;
- Kada se klikne na nekog od korisnika, da se mogu ispod videti njegovi oglasi i podaci.
Evo vec 4 dana neprekidno trazim po internetu sta i kako, medjutim, najvise sto sam dogurao jeste da sam zamenio linkove, ali ti linkovi otvaraju link samo onog korisnika koji je registrovan, a ne tog na kojeg "kliknemo".
Bio bih vam veoma zahvalan ukoliko biste mi izasli u susret i mogli pomoci.

Blago onome ko rano poludi, pa mu zivot prodje u veselju
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Profili korisnika

sve se moze mijenjati ako znas sto radis, problem vas joomla/wp/drupal "developera" je kad treba napisat koju liniju custom koda, prepraviti nesto. prepravi tu formu za registraciju da odmah ponudi korisniku odabir grupe, kasnije da to moze i mijenjati ako je predvideno. napisi query koji ce povlacit oglase za korisnika i prikazivati ih ako ti to treba. ne znam sto ocekujes ovdje od forumasa, da ti netko izbaci klik-klik rjesenje problema?

2 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
Re: Profili korisnika

Ne, ne ocekujem da mi neko izbaci "klik-klik" resenje problema, samo da pomogne. ;)

U svakom slucaju, moze lock, reseno je.

Blago onome ko rano poludi, pa mu zivot prodje u veselju
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice