Online radio - trenutno slušate - php skripta

poruka: 12
|
čitano: 2.737
|
moderatori: Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

Evo ovako, pravim online radio stranicu i potreban mi je php kod koji pokazuje koja pesma ide trenutno (meta tagovi su uneti u svaku pesmu) i npr. zadnjih 5 pesama (to i nije toliko bitno koliko ovo prvo). Bitno je da skripta radi, mnoge sam probao i nisu. Takođe, bilo bi super da jinglove i slično ne prikazuje (npr. da ne prikazuje naziv za kraće od 5 sekundi, ono što nema metatag, ili za ono što je naznačeno da se ne prikazuje).

Unapred zahvalan :)

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Online radio - trenutno slušate - php skripta

znam kaj trazis i ja to trebam sao reci jel wp i dal imas placeni server ill free based jer znam mogucnost preko jednog programa sambrodcaster ali to je malo zeznuto daj ako oces da suradujemo ili trebas savjet javi mi se na pv

pozdrav

14 godina

Sam Broadcaster je samo program s kojim on te informacije šalje na server. Ukoliko imaš CentovaCast control panel, odi u Code Snippets i tamo ćeš to naći.

Moj PC  
1 0 hvala 1
15 godina
neaktivan

david koristim sam vec 4 godine i znam o cem pricam sam ima mogucnost ali moras imat sql bazu na serveru koja to dopusta nemoras imat acc al je jako zamrseno

15 godina
neaktivan

Radio je u izradi i ima par opcija od kojih je jedna CentovaCast platforma a druga VPS sa instaliranim streamerspanel.com

E sad, podatke bi moglo da vuče sa shoutcasta jednostavnom logikom - metatagove prikazuje, ono što nema metatag ne, i to bi bilo ful jednostavno samo da je nekog koda...

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Znam ja dobro za šta Sam služi... Centova je puno elegantnije rješenje...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Evo ovako ekipa, uzeo stream sa CentovaCastom, ali imam problem, kad oću da preko FTP-a prebacim muziku na server dobijam grešku: 553 Can't open that file: Permission denied: /media/NAZIV.mp3

zašto? kako to da sredim?

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Čekaj, čekaj, čekaj? Zašto će ti MP3 uopće tu? Muziku puštaš normalno, jedino šalješ s nekim programom stream na server, nema tu znanstvene fantastike...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

to covjek ima pravo ti nemoras na server in slat putem ftpa imas radio automatizaciju lokalno metnutu i picis

1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Startovao sam stream sa Centova Castom i dosta dobro radi, samo me nervira preklapanje pesama, kad se jedna završava u pozadini druga počinje pa je problem u tome što mi jinglove od 5,6 sekundi pola pojede. Neki Crossfade threshold sam stavio na 0 sec, ali i dalje zeza... Možda nešto drugo je problem? Inače sve ide sa servera, uploadovano i na serveru napravljena playlista (koristim taj AutoDJ)...

bojan
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

al cek zasto ne koristis neki pravi stream program lako je i brze jer autorska prava vjerojatno nemas

mogu te zeznut i provajder ti moze ugasut server tak da se pazi sa time onda opet nemas nis poslat cu ti pm link za sam ja ga koristim i preporucam a posebno ako imas placenu stranicu

15 godina
neaktivan

Ne može računar non-stop da mi bude uključen... to je prvo, a drugo - ovo je u potpunosti bez profita, dakle bitno je samo da radi i emituje :)

bojan
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice