Pozdrav, imam problem sa WiFi adapterom (TP-Link Wireless USB Adapter, 585/585 (Mbps) ) kupljen prije nekih 2 mjeseca, problem je u tome da wifi radi normalno, ali ako pocnem nesto skidati bilo to preko Steama, Google Chrome, Torrent, cim postigne neku brzinu od 15-30MB/s pocinje padati i nema interneta nekih 15-20 sekundi i onda opet pocne normalno preuzimati oko 20-30 sekundi i opet nestane interneta, probao sam sve moguce solucije koje postoje na YouTubeu u vezi WiFi keeps disconnecting, ali bezuspješno. Probao sam na laptopu, i na jos 2 razlicita PC-a koristiti taj adapter i tamo normalno radi i tamo se ne interupta veza samo na mom PC-u i to samo kada postigne max brzinu. Imam optiku doma od A1, promjenio sam ruter i dalje je taj problem, neznam dali moze biti problem u matičnoj ili neki bug u Windowsima, jer sa starim wifi adapterom (koji ima 100Mbps) se ne gubi veza interneta, zato mi i je to baš čudno. Sve je updateano i zadnje verzije su instalirane za taj Wifi prijemnik, kao i Windows te USB, no ocito kao da se ne svida mom PC-u, ako je netko imao mozda slican problem ili ima mozda neki savjet slobodno neka odgovori. (jedino nisam probao od kada sam kupio taj adapter napraviti fresh install Windowsa.. ali to mi je zadnja opcija, makar sumnjam da ce i to rješiti taj problem).
LP !