upalim komp i na ekranu....Windows could not start beacouse the following file is missing or corrupt: <Windows root>\system32\ntoskrnl.exe. Please re-install a copy of the above file.............i tako mi pise....=((((
Velik problem....help!
- poruka: 19
- |
- čitano: 4.345
- |
- moderatori:
pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Vjerovatno ti je nešto (čitaj: virus) uništio tu datoteku. Rješenje je da ubaciš CD od Windowsa i odeš na REPAIR.
e da...cito sam po netu....treba CD al neznam kako izgleda...=(
e da...cito sam po netu....treba CD al neznam kako izgleda...=(
jel to tako jednostavno ili....samo repair....
pa samo repair... repair će ti kopirati tu datoteku sa cda na disk i to je to...
Naravno postoji i druga opcija koju ja zastupam a to je format C:
jel to tako jednostavno ili....samo repair....
Najbolja bi bila čista instalacija sa formatiranjem, uputstva imaš tu negdje na forumu. U stvari izgleda da si početnik, tak da bi "repair" možda bil jednostavniji.
QUICK RESTORE CD........JEL TO TO
sve novo instalirati bilo bi najbolje
ide mi komp na nadogradnju za par dana..... pa sad pokusavam nes popravit sta se da....=))))
QUICK RESTORE CD........JEL TO TO
ja stavio cd i pise: press any key to boot from CD.... i onda opet isto....
ok.... probat cu ga potrazit...
ja stavio cd i pise: press any key to boot from CD.... i onda opet isto....
Ma nema potrebe za reinstalacijom cijelih Windowsa samo radi ove poruke!
Pogledaj http://support.microsoft.com/kb/314477 i slijedi upute. Ovisno o tome sto ti se dogodilo, koristit ces jednu od ponudjenih metoda. Buduci da mi izgleda da si pocetnik, ovdje ti je lijepo objasnjeno sto i kojim redom trebas raditi.
Nabavi XP CD (ako se radi o Windowsima XP, nisi nigdje to napisao), i samo naprijed!
upalim komp i na ekranu....Windows could not start beacouse the following file is missing or corrupt: <Windows root>\system32\ntoskrnl.exe. Please re-install a copy of the above file.............i tako mi pise....=((((