Pozz,nije da sam zloban, ali jeste primjetili da nako kupovine skype-a od strane microsofta sve češće ne radi skype? Blokira, izbacuje,šteka... ?
Trenutno se ruši odmah pri pokretanju (i na Win XP i na Win 7).
Kako je kod drugih ?
sad sam probao skinut skype ponovno, kaze server down... na 7 nece ni pokrenut...
ruši se i meni skype na xp...
da
ne radi :(
necu valjda morat prec na nest drugo :(
Probao sam uci u skype i kada se zelim log inati pise da zatvorim program ili da ga zatvorim i pronadem problem na internetu ... a kod mojih prijatelja na skype sve radi
Ovo je strašno. Ni kod mene ne radi Skype. Što se to dešava? Tako krene kad Microsoft uzme stvar u svoje ruke. Što li opet mudruju? Nikada, ali baš nikada nisam imao nikakvih problema sa Skype sve do danas. Nadam se da ovo neće dugo trajati i da ćemo saznati što se dešava.
Ne radi skype. Imaju kao neka održavanja na serverima. Mada na twitteru su malo pogubljeni i kažu da istražuju uzroke pada mreže.
Eto kako to ide. Microsoft kupi skype, ni mjesec dana kasnije skype se ruši kao svi good 'ol microsoft proizvodi.
Vidi se da su ga kupili 
nekuzim , moze li mi netko krace objasniti ? jer kada zelim stisnuti na iconu desni odljni kut ona odmah nestane , nestignem stisnuti na nju
Očito ga mogu ubiti na daljinu. Znači skype je sam sebi trojan 
I meni se danas taj problem pojavio.Pokrenem Skype, upišem lozinku i onda nakon 2 sekunde se crash-a
kako da nadem app data? oO
:najvecitrollfacemoguci:
Naravno da ima. Ne radi na svim platformama.
Naravno da ima. Ne radi na svim platformama.
http://www.engadget.com/2011/05/26/skype-goes-down-globally-investigation-underway/
" So far, we've noticed our OS X machines are ticking along just fine, but our Windows computers are not."
"The iPhone and Android apps look to be unaffected, but skype.com is down and out. "
ne razumijem ovaj korak : Click Start, type run and press Enter
gdje da stisnem start?? i kamo da upisem run ??
pa start ti je ona tipka dole u lijevom kutu lol i tamo u search napises run.
imam komp na hrvatskom ....
1. Ubio Skype (ma sta ubio, nisam ga uspio ni pokrenut)
2. Obrisao .xml file
3. Restartao Skype
4. Skype je napravio novi .xml
5. I dalje ne radi

mostwanted zasto si mi dao td?
Meni radi osim što žere više rama nego inače.
http://www.engadget.com/2011/05/26/skype-goes-down-globally-investigation-underway/
" So far, we've noticed our OS X machines are ticking along just fine, but our Windows computers are not."
"The iPhone and Android apps look to be unaffected, but skype.com is down and out. "
Da i? Pa nisu sva računala pogođena time. I to ne znači da zato jer ovi gore kažu da osx nema problema.
Evo jedan moj prijatelj koji ima macbook javio da mu ne radi. Dakle...
zato jer jako dobro znas da imam komp na hrvatskom jeziku i onda mi kazes da napisem u start : "run"
mar123 zasto si mi dao td?
eh sad meni radi
hvala na onom gore linku
samo sad nema nikog online haha
Meni je sve OK.
Skype i dalje radi sa svojom infrastrukturom kao i prije.
No kako ste samo zaboravili onaj veliki ispad Skype mreže prije oko godinu dana, samo da vam veliki zločesti MS bude za nešto kriv.
Ja ga koristim čitav dan bez problema. Al vidim također da dosta ljudi nisu on-line a inače su tu.