Promjena system type iz 64-bit u 32-bit

poruka: 5
|
čitano: 7.219
|
moderatori: pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Promjena

Imam 64-bitni sistem i neke igre koje sam instalirao mi koce a neke ne pa sam cuo da ako mozda promjenim iz 64-bita u 32-bita da nece kociti.Moze li se kako na win7 promjeniti 64-bita u 32-bita a da se ne formatira laptop i ako moze kako?Hvala.

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Promjena

{#}  no....

13 godina
neaktivan
HIFAS kaže...

Imam 64-bitni sistem i neke igre koje sam instalirao mi koce a neke ne pa sam cuo da ako mozda promjenim iz 64-bita u 32-bita da nece kociti.Moze li se kako na win7 promjeniti 64-bita u 32-bita a da se ne formatira laptop i ako moze kako?Hvala.

Ako imaš 4GB i manje RAM-a stavi 32-bitnu verziju, ako imaš više od 4GB stavi 64-bitnu. 64-bitna verzija može biti bolja za igre samo ako imaš puno RAM-a pa ga igra može iskoristiti. Prelazak sa 64-bitne na 32-bitnu verziju neće ti ništa poboljšati.

Dafuq I just read?
16 godina
odjavljen
SaidSikiraX kaže...

Ako imaš 4GB i manje RAM-a stavi 32-bitnu verziju, ako imaš više od 4GB stavi 64-bitnu. 64-bitna verzija može biti bolja za igre samo ako imaš puno RAM-a pa ga igra može iskoristiti. Prelazak sa 64-bitne na 32-bitnu verziju neće ti ništa poboljšati.

Jedino ako ima x64 client - Crysis npr.

32bit aplikacija na x64 sustavu i dalje ima ograničenje od 2GB za korištenje tako da... To vrijedi i za AutoCAD, Mayu i ostale. x32 verzija na x64 sustavu je jednako brza (spora?) kao i na x32 sustavu.

http://nighthawk-software.blogspot.com/
13 godina
protjeran
Promjena system type iz 64-bit u 32-bit

Morate imati X64 launcher ili klijent kako bi aplikacija po procesu mogla koristiti vise od 2GB radne memorije, u slucaju da imate 64bitni sustav.Autore, koji PC imas?Zasto zelis prijeci sa X64 kad ti na njemu rade i X64 i X86 aplikacije, probleme ti nece stvarati a miran si vezano za ram upgrade, ne ogranicava te OS.

clock2much
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.8.2012 16:17 (Vegeta).

0 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice