Program za vračanje igara? zaključana tema

poruka: 20
|
čitano: 8.118
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Program za povratak igara?

Znam da je ova tema bila dosta puta, pretraživao sm već. Skinuo sam dosta programa za povratak igara tj fajlova. Pokazalo mi je hrpa smeća i neke igre koje samnehotice izbrisao ali su datoteke oštećene.

Evo kako je bilo:

Reinstalirao sam igru sa particije, inaće nije C nego ne jednoj drugoj particiji tj na mom trećem hard disku i otišao mi cijeli novi folder sa igrama, bile su i novi Witcher, Crysis i još dosta njih sa veličinama u nekoliko gigabajta, a potrebni bi mi bili tjedni da sve to skinem.

Ima li koje riješenje, nekakav back-up ili nekakav noviji program koji bi vratio te fajlove od igara neoštećeno. Probao sam recuva i easy recovery i tolike druge.

hvala unaprijed na bilo kakvoj pomoći, znam da je nekima ovo dosađivanje.

Poruka je uređivana zadnji put pet 3.6.2011 18:01 (Citadel).

0 1 hvala 0
18 godina
Program za vračanje igara?

Stvarno te ništa nisam skužio. Kakvo vračanje?

vračanje: http://sh.wikipedia.org/wiki/Vra%C4%8Danje

Moj youtube kanal: http://www.youtube.com/user/marijanovic191x7?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Program za povratak igara?

Promijenio sam u povratak igara ali mi nije spremilo, vidio sam da mnogi tako pišu.  Sorry, ali meni nije baš do zezancije, znam i da je ovo nekima dosađivanje. Ali budimo malo kolegijalni, ovo je forum gdje se mogu obratiti za pomoć.

0 0 hvala 0
18 godina

Obrisao si folder ili, stvarno te nisam skužio?

Ako je to slučaj, imaš u recimo Tuneup utilities alat za povrat obrisanih fajlova koji radi dobro.

Mislim da se zove Tuneup undelete...

Moj youtube kanal: http://www.youtube.com/user/marijanovic191x7?feature=mhee
Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Stvar je u tome što si napisao tako nerazumljiv tekst da nitko ne shvaća koji je problem.

Želiš reinstalirati igre s .iso datoteka? Pokušavaš unzipat .iso datoteke? Apsolutno ništa te nisam shvatio (a namjera mi je pomoći, samo ne razumijem u čemu je problem)

Bolje pojasni što želiš.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Doduše nikad nisam vraćao obrisane igre,samo dokumente i slike,ali kako si naveo dobit ćeš samo hrpu smeća i oštećene datoteke.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

-ne postoji program za vraćenje igara, nego 'izgubljenih' podataka. Ovisno o uzroku gubitka (brisanje ili kvar) povratak može biti uspješan.

Pošto si neke od nabrojenih alata već probao i pošto se da zaključiti da nemaš dovoljno znanja i/ili sreće da bi nešto više napravio, jednostavno se pomiri s gubitkom i idući put budi oprezniji.

Dodatni problem kod igara (za razliko od običnih podataka) je i zaštita tj neke stvari su teže zbog zaštite i za očekivati je da obično kopiranje ne radi, jednako kao što nitko ne backupira igre, tek za fanatike bi imalo smisla backupirati savegameove...

Instaliraj i igraj ponovo. Spominješ ISOe, vjerojatno ima instalaciju... mountaj i instaliraj.

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Obrisao sam slučajno cijeli PC Game folder u kojem se nalazilo oko 100GB igara i to novih. To mi se dogodilo kad sam reinstalirao jednu igru, standarno me pitalo želim li izbrisati i 'save game data' i tako dalje, klikao sam yes nekoliko puta ne obračajući pažnju te mi je obrisalo i cijeli folder. Mi gameri znamo koji je to šok. {#}

0 2 hvala 0
16 godina
neaktivan

On ti možda pomogne da ih pronađeš.

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Program za vračanje igara?
Citadel kaže...

Obrisao sam slučajno cijeli PC Game folder u kojem se nalazilo oko 100GB igara i to novih. To mi se dogodilo kad sam reinstalirao jednu igru, standarno me pitalo želim li izbrisati i 'save game data' i tako dalje, klikao sam yes nekoliko puta ne obračajući pažnju te mi je obrisalo i cijeli folder. Mi gameri znamo koji je to šok. {#}

Ti nisi gamer.

100GB piratskih igara? Neka ti je! 

17 godina
neaktivan
AtomicBomb kaže...
Citadel kaže...

Ti nisi gamer.

100GB piratskih igara? Neka ti je! 

Igre ne kupujem otkako mi je hakiran ključ za modern warfare 2 kojeg sam platio 400 kuna.

16 godina
neaktivan

Znači, netko ti ukrade sat, npr. na plaži dok se kupaš....i ti nećeš više nikada kupiti sat?

Get Busy Living... or Get Busy Dying.
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Neće, nego će ga krasti drugima ;)

1 0 hvala 0
17 godina

... i kupio je jednu igru (ne sve) dakle ni to nije bio primarni uzrok... :)

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

Kao prvo, zašto instaliravaš igru u torrent folder, ili obrnuto, zašto drziš torrente u folderu od igre.

Drugo, ne možeš to vratiti. Ovisno o tome koliko ti je sama igra velika (ova s kojom si prebrisao) eventualno bi mogao vratiti samo dio. Naime, kad si pokliktao "yes, yes, next, finish" igra ti je prebrisala svojom veličinom taj folder i dio podataka koje si imao.

Undelete software može raditi samo ako ništa nije "stavljeno" na mjesto starih bitova i bajtova. Kad ti nešto izbrišeš, ono ostaje zapisano na disku dok se ne overwritea s nečim novim, ali si ti u startu to već prebrisao s novom igrom.

Ako si već pokušao s restore softwareom (a jesi, to si napisao u svom ultra zbunjujučem prvom postu) i našao ti je samo neke igre, ili uništene .iso fajlove, onda je stvar gotova.

Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
EraserHead kaže...

Znači, netko ti ukrade sat, npr. na plaži dok se kupaš....i ti nećeš više nikada kupiti sat?

Tu se ne radi o sebičnosti nego o nedostatku novca, a i ne može mi se zamjeriti budući da gotovo nikoga i ne znam da kupuje igre, osim što njih 99% skida s torrenta, kao i ja. Ali dobro, ovo je offtopic.

17 godina
neaktivan
teurastaja kaže...

Kao prvo, zašto instaliravaš igru u torrent folder, ili obrnuto, zašto drziš torrente u folderu od igre.

Drugo, ne možeš to vratiti. Ovisno o tome koliko ti je sama igra velika (ova s kojom si prebrisao) eventualno bi mogao vratiti samo dio. Naime, kad si pokliktao "yes, yes, next, finish" igra ti je prebrisala svojom veličinom taj folder i dio podataka koje si imao.

Undelete software može raditi samo ako ništa nije "stavljeno" na mjesto starih bitova i bajtova. Kad ti nešto izbrišeš, ono ostaje zapisano na disku dok se ne overwritea s nečim novim, ali si ti u startu to već prebrisao s novom igrom.

Ako si već pokušao s restore softwareom (a jesi, to si napisao u svom ultra zbunjujučem prvom postu) i našao ti je samo neke igre, ili uništene .iso fajlove, onda je stvar gotova.

I ovo mi je malo zbunjujuće. Kako misliš u torrent folder? Što podrazumijevaš pod tim? Igru instaliram u zaseban folder, barem ove zadnje, jer nemam mjesta. Instaliram je dakle u kolekciji gdje mi se nalaze PC Igre neinstalirane. Neću je instalirati u folder sa pjesmama. Naravno, igre uobičajeno instaliram u C ali ponestane mjesta.Nisam instalirao nikakvu novu igru nakon što mi se izbrisala kolekcija. To se nebi vjerovatno dogodilo da sam stavio izvan PC game foldera, ali već sam i prije to radio i nije se ništa dogodilo, dakle takvo nešto nisam mogao predvidjeti.

16 godina
neaktivan

Da ne ulazim u detalje, recimo da "torrent folder" u ovom slućaju podrazumijeva tvoj folder s neinstaliranim igrama.

Radiš od muhe slona. Jesi platio igre? Nisi. Skini ih ponovno.

Moj PC  
2 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Da sam se obratio da mi je hakiran kod od kupljenog originala - što mi se i dogodilo - bilo bi odgovora u stilu 'koji k****c kupuješ igre kad ih imaš svugdje na torentima' i slično. Zato moderator neka briše temu jer ne služi svrsi. pozz

0 0 hvala 0
14 godina
protjeran

Gospodine Citadel.

Kada se dogode spomenute situacije u kojima legalni korisnik postane žrtva otimačine, velika većina forumaša konstruktivno pomogne nesretnom čovjeku. Vlada senzibilitet prema takvim situacijama.

Uvijek se navedu svi postupci,kako stupiti u kontakt sa supportom određenog servisa i koliko će to trajati.

Vaš upit nebi bio nimalo poseban, da ste napisali kako Vam je nestalo 100GB vlastitih skenova Glasa Koncila.

Idealno mjesto za Vaš problem su forumi na torrent sajtovima.

Osim toga, zbilja čudno ,kako ste uspjeli pobrisato toliku količinu podataka slučajno. Neshvatljivo. Kada se rado recover, obično nije problem vratiti 1-2 mb slika,ali za toliku količinu podataka zaboravite. Posebno ako se radi o nedostatku prostora,pa su pobrisane stvari već pregažene novim vidljivim podacima.

Lijep pozdrav i ugodan download želim. Ako Vas zanima tko su tih 1% budala sa paid igrama, imate temu , Popusti i akcije na igre (Steam).

Dosadilo mi čitati forum 3 godine onako na OFF,pa sam se pridružio. :)
Moj PC  
2 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice