Nesto mi gusi internet

poruka: 8
|
čitano: 3.631
|
moderatori: pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Nesto mi gusi internet

Ovako imam problem brzina mi pada i do 0.27MB i zvao u optimu i lik mi kaze da ja konstantno skidam nesto i da mi je promet 2.2MB cijelo vrijeme!kao neko mi se prikljucio na net!iskljucim kabel iz kompa da vidimo jel se neko spaja wirellessom i promet padne na nulu!znaci nesto mi skada na kompu!update za win.mi je iskljucen to si ja rucno skidam,torrent prazan!e sad mene zanima jel ima koji program da mi moze skenirati cijeli komp i da mi otkrije di mi se sta skida jer mi se bas neda stavljat nanovo win.!ili mi neko nek barem objasni kako si ja to mogu pogledat sam na kompu od kud mi se sta skida!bio bih zahvalan na nekom objasnjenju ak je moguce sa nekim slikicama jer sam sta se toga tice noob!

PLZ HELP!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Nesto mi gusi internet

Normalno da ti je spor kad imaš komodorca :-)

Prije nego što krenemo instaliravat packet tracere i snifere daj ti prvo napiši koji win imaš i da li redovito update-aš isti?

Također ako imaš pristup routeru digni firewall ako nije, isto provjeri i na win da li ti firewall radi.

Preporučio bi ti da blokiraš sve portove na routeru i samo propustiš one koji ti trebaju.

To zavisi od routera do routera, javi koji je model.

Remember, remember...

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Nesto mi gusi internet

-Ako se netko wlanom spaja, sve podatke bi morao imati u routeru (modemu).

Ako ti neki proces u pozadini to radi (virus, torrent..) pogledaj taskmanagerom, poskeniraj antivirusom, (Avira, MBAM, S&D itd..), upali win u safe modu (with networking).. -ali može biti i automatski update, windowsa, antivirusa ili bilo kojeg drugog sotfwarea. Može biti neki remote soft, igra itd. Windowsi stalno komuniciraju s mrežom, ali za 2Mb je ipak neki download u pitanju.

btw (ne mora uvjek biti virus za sve kriv... većinom je krivac sam korisnik). {#}

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 12:23 (ihush).
13 godina
neaktivan

dakle koristim windows 7 Home premium!ruter mi je D-Link DSL-2640R!firewall mi je ukljucen(Notify me when windows firewall blocks a new program)tako mi je slozeno na privatnu i public mrezu!

14 godina
neaktivan

Tako je i meni bilo, probao sve pa ništa, reinstalirao win7 ispočetka i sve radi perfektno.

17 godina
neaktivan
tander007 kaže...

dakle koristim windows 7 Home premium!ruter mi je D-Link DSL-2640R!firewall mi je ukljucen(Notify me when windows firewall blocks a new program)tako mi je slozeno na privatnu i public mrezu!

uradi ovako pa da pogledam

, kad pregledam logove znat će se puno više o čemu se radi

17 godina
Nesto mi gusi internet

Nisam shvatio, da li se ti spajaš sa kablom ili wirelessom?

Da li WLAN ima bar WPA enkripciju?

Jel imaš kakav software koji bi mogao puno žderati?

Znam da se Adobe CS zna sam updateati pa ak imaš Master edition sa svim mogućim softwareom zna pojesti sav bandwith.

Jel to laptop ili desktop, da li imaš kameru na njemu?

Odi si na resouce monitor i vidi pod networking koji ti servis/program vuće najviše bandwitha

Remember, remember...
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.2.2012 13:08 (Exploder).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Koji antivirus koristis,ja sam prije imao Aviru premium security suite,i ona mi je gusila internet,meni je brzina interneta 1.5 MB,i kad skidam nesto,pokazuje da brzina ide 90 kb,na facebook kad sam htio uci,trebalo mu je 20 sekundi najmanje da ga otvori,znaci moze biti i do antivirusa,sad koristim AVG Free Edition 2012!
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice