Kloniranje diska sa win 95

poruka: 6
|
čitano: 1.117
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Pozdrav imam dva identicna laptopa, samo jedan ima win 95 i sve potrebne podatke i programe  radi se o lapu za diagnostiku, a drugi je formatiran disk hdd je 8gb, pentium 1, 128mb rama, cd, usb 1.0, kako i s cime klonirati disk i napraviti pohranu za ubuduce

A sljedeci je problem sto su win na njemackom a ja neznam beknuti kako prebacit jezik probo sam u control panelu regia i jezik ali ne i dalje njemacki

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

hahahah car......

bez uvrede

0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kloniranje diska sa win 95
Pa da lap je toshiba tecra 8000 ima iso bosch karticu jedva sam naso lap koji ima to sve na hrpi jel su se programi prestali proizvoditi 2006 i nema ih na googlu
15 godina
neaktivan

pa dobro sta ce ti to

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Re: Kloniranje diska sa win 95
To je diagnostika za aute i motore ima podrsku org. do 2006g. ali se da prepraviti i da radi i na novim autima do 2010g. ima veliku podrsku za uklanjanje kvarova sheme i Service Manual
14 godina
neaktivan

Ok da pitam...imaš dvje Tecre jedna je 95 i tu sa 95 želiš klonirati na drugi lap...da možeš koristiti oba dva ili za backup....

Inaće ja imam isto Tecru 8000 ali sa 98-icom i sve programe za instaliranje kao i drivere za bosch 500 SAE/ISO II PCMCIA karticu...i uredovno radim sa njom.

Ali zadnja verzija programa koja radi je 2007/1 iako može se staviti i 2008 ali se moraju kopirati neke datoteke iz 2007...

E sad ako ti znaš kako staviti EsiTronic 2010 eeeeee to bi bilo interesantno...u svakom slučaju javi se...isto bi me interesiralo ako ti je jedan lap viška meni treba kolegi jer je njemu zeleni orginal riknuo..

pozdrav

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice