e ljudi pomagajte, imao sam 9 gb prostora na disku "C". Kad sam skinuo igru na disku D i kad sam je pokusao pokrenuti iz rar-a dosao mi je error da moram imat cd, nije to problem. problem je da se prostoru na disku C smanjio na 1 gb. Sve sam izbrisao sta sam skinuo ali nista. POMOC
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
OS ti nešto krivo pokazuje, nije disk pun. Isprogramiraj svoj OS koji će to ispravno pokazivati.
sta vise nije hard?
ot: da ti nije napravio extract na C? pa onda kad si pokrenio trazio CD... jel nevirujem da te pitao za CD ako nije napravio extract....
e ljudi pomagajte, imao sam 9 gb prostora na disku "C". Kad sam skinuo igru na disku D i kad sam je pokusao pokrenuti iz rar-a dosao mi je error da moram imat cd, nije to problem. problem je da se prostoru na disku C smanjio na 1 gb. Sve sam izbrisao sta sam skinuo ali nista. POMOC
Skini CCleaner i pocisti temp file-ove.
Cini mi se da winrar uvijek radi extract u neki temp file pa onda tamo gdje ti kazes.
OS ti nešto krivo pokazuje, nije disk pun. Isprogramiraj svoj OS koji će to ispravno pokazivati.
e hvala na ovom prvom, spojio sam mob da si nesto posaljem i pokaze mi 5.50 gb valjda poliko treba biti