Hard disc se smanjio

poruka: 6
|
čitano: 1.908
|
moderatori: pirat, XXX-Man
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Hard disc se smanjio

e ljudi pomagajte, imao sam 9 gb prostora na disku "C". Kad sam skinuo igru na disku D i kad sam je pokusao pokrenuti iz rar-a dosao mi je error da moram imat cd, nije to problem. problem je da se prostoru na disku C smanjio na 1 gb. Sve sam izbrisao sta sam skinuo ali nista. POMOC

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Hard disc se smanjio

OS ti nešto krivo pokazuje, nije disk pun. Isprogramiraj svoj OS koji će to ispravno pokazivati.

Uvijek kad poletiš nebu nešto snažno vrati te na zemlju.Ne bilo vam to baš prema volji, prava ljubav nigdje ne postoji. Znam, ja to dobro znam. Šta da radi insan kad ostane sam? || Slab karakter x)
Moj PC  
3 0 hvala 1
17 godina
Re: Hard disc se smanjio

sta vise nije hard?{#}

ot: da ti nije napravio extract na C? pa onda kad si pokrenio trazio CD... jel nevirujem da te pitao za CD ako nije napravio extract....

15 godina
protjeran
Mr.Croatian100 kaže...

e ljudi pomagajte, imao sam 9 gb prostora na disku "C". Kad sam skinuo igru na disku D i kad sam je pokusao pokrenuti iz rar-a dosao mi je error da moram imat cd, nije to problem. problem je da se prostoru na disku C smanjio na 1 gb. Sve sam izbrisao sta sam skinuo ali nista. POMOC

Skini CCleaner i pocisti temp file-ove.

18 godina
neaktivan

Cini mi se da winrar uvijek radi extract u neki temp file pa onda tamo gdje ti kazes.

:)
15 godina
neaktivan
mind_challenge kaže...

OS ti nešto krivo pokazuje, nije disk pun. Isprogramiraj svoj OS koji će to ispravno pokazivati.

e hvala na ovom prvom, spojio sam mob da si nesto posaljem i pokaze mi 5.50 gb valjda poliko treba biti

Lezim na krevetu i gledam nebo boje tvojih ociju i razmisljam si, gdje mi je jeb**e krov?
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice