WLAN i prisilno resetiranje laptopa

poruka: 4
|
čitano: 3.388
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
WLAN i prisilno resetiranje laptopa

Rijec je o T-com Gigaset SX 763 WLAN dsl-u na koji sam se zelio povezati IBM-ovim laptopom R51. Nakon sto je wireless na laptopu prepoznao bezicnu mrezu i nakon sto sam unio lozinku veza je radila desetak sekundi nakon cega su, poslije pojave plavog ekrana kojeg prilazem u nastavku, uslijedila opetovana resetiranja. Sa zicnim povezivanjm pomocu LAN kabela nema problema. Nakon sto se wireless na laptopu iskljuci problema nema te sve radi normalno, a nakon ponovnog uključenja plavo resetiranje se nastavlja. Wireless je Intel(R) PRO/Wireless LAN 2100 3B Mini PCI Adapter. Drivere za isti na CD-u nemam a dostupnih na internetu nisam nasao. Ako netko zna kako ovo efikasno rijesiti neka slobodno napise.

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: WLAN i prisilno resetiranje laptopa

Nije mi jasno kako nisi naša driver-e, klik !

Don't ask what you can do for your country, ask what your country can do for you
17 godina
neaktivan
Rudimir kaže...

Nisi napisao koji OS koristiš.

Na službenoj stranici sa driverima za taj model, dostupan je wireless driver za Windows XP, a što se tiče Viste/7 piše da su dostupni na Windows Update.

Probaj prvo deinstalirati wireless karticu iz Device managera, pa potom skenirati na Windows update.

- ako gori zeleno, ne znači da sam tu -
14 godina
neaktivan

Puno hvala tebi i Grozi, sve radi kako treba

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice