Bnet ne mijenja IP adresu?

poruka: 7
|
čitano: 5.491
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina

Do prije nekoliko dana Bnet mi je uredno mijenjao IP adresu otprilike jednom u 24 sata. Međutim, od prije par dana imam neobičan problem da mi je IP adresa cijelo vrijeme ista. Restartao sam modem (Technicolor TC7200.20) i nisam dobio novu, pa ne znam što da radim. Ne bi me toliko smetalo da ne koristim (i plaćam) Unlocator da mogu gledati američki Netflix. Sve je uredno radilo do tog trenutka kad je Bnet odlučio ne mijenjati mi IP adresu. Sad na Unlockeru dobivam poruku kako netko drugi već koristi tu istu adresu i nema opcije da je koristim i ja.

Zna li netko u čemu je stvar?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Na B.netovim stranicama piše da se dinamičke IP adrese mijenjaju svaka 4 dana. Mijenjanje IP adresa kod svakog operatera može biti drugačije, tako se npr. kod Amisa IP adresa mijenja svaka 24 sata.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 13:38 (Marko :D).

0 0 hvala 0
13 godina
Re: Bnet ne mijenja IP adresu?
Marko :D kaže...

Na B.netovim stranicama piše da se dinamičke IP adrese mijenjaju svaka 4 dana. Mijenjanje IP adresa kod svakog operatera može biti drugačije, tako se npr. kod Amisa IP adresa mijenja svaka 24 sata.

Ako se mijenja svaka četiri dana, kako se onda sve ovo vrijeme mijenjala svakodnevno i morao sam je updateati u Unlocatoru?

I opet ne znam i ne objašnjava mi zašto Unlocator kaže da tu adresu već netko koristi.

Edit: Zvao sam tehničku podršku. Uglavnom, problem riješen. Na liniji mi je bio uključen CGN (Carrier-grade NAT), što pretpostavljam znači da me Bnet ubacio u neki private network i da nas je više dijelilo isti IP. Sad su mi isključili CGN i sve opet radi kako treba.

Poruka je uređivana zadnji put sub 19.3.2016 14:12 (Q-Tip).
12 godina
neaktivan

kako promjeniti ip adresu na modemu TEHNICOLOR TC7200.20 od bnet-a

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni se na rarbg-u pojavljuje captcha, piše da je uočena sumnjiva aktivnost s mojeg IP-a.

Često koristim Hola-u, a ovo što skidam, skidam sa privatnih trackera(uglavnom muzika i ponekad pr0n, skinuo GTA V za frenda).

Da ignoriram?

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina

Da. Samo imaju zakupljene shit ip blokove koji su ocito bili koristeni za spam i sta sve vec ne i sad ih nitko vise nece pa su ih dobili jeftino :)

0 0 hvala 1
15 godina
neaktivan
Re: Bnet ne mijenja IP adresu?

A, ok, hvala :)

Ne predaj se nikada osim kad moraš - Grunf
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice