USB virus na M2 memory sticku

poruka: 5
|
čitano: 3.244
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
pitanje

bratu je uletio neki usb virus na komp (koji nije spojen na internet i nema av(bar ne ažuran...))

i zatim je završio na svemu šta je on spojio na komp, usb stick, eksterni hard i karticu na mobitelu...

i dok s uklanjanjem sa usb-a i harda nije bilo problema, sa memori sticka se ne može nikako izbrisat,

ne može se formatirati ni iz mobitela ni iz windowsa (priko usb readera), javlja neku grešku (neuspjelo formatiranje ili nešto tako..)

proba san i sa nekim repair programima i s low level formatom i ništa ne pomaže, ne more se particija nikako uništit

ima li netko sličnih iskustava?

inače radi se o ln9.exe i pripadajućoj autorun.inf datoteci...

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: USB virus na M2 memory sticku

Trazi program Autorun virus remover taj ce rjesiti problem, imao sam taj virus ljetos ako se ne varam i puno antivirusa tada je imalo problema sa njim (autorun virus). Sve medije skeniraj da ne bi se doslo opet do infekcije.

Ha ha ha ... I knew it! ha ha ha ... He..He has pulled the wrong tooth ha ha ha ... There is only one man who could have pulled the wrong tooth ... ha ha ha ... It's Clouseau ha ha ha ... KILL HIM ha ha ha ...KEEELLL HIM! ha ha ha ha ...
17 godina
neaktivan

hmmm, ja sam imao neki autorun virus na ipodu i na microSD-u kartici. rijesio problem formatiranjem oba medija... stim da sam na ipod ponovno morao nasnimit softver

Intel C2D 2,66 GHz, 4 Gb RAM, HD 3850, SB 320 Gb + WD 250 Gb, Philips 200ws, 850 W RMS panasonic 5.1 sound system
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Pudge kaže...

hmmm, ja sam imao neki autorun virus na ipodu i na microSD-u kartici. rijesio problem formatiranjem oba medija... stim da sam na ipod ponovno morao nasnimit softver

Tesko da ti nije bio racunar infektiran, jel taj autorun virus odmah kreira autorun.inf datoteku na hdd (najverovatnije na aktivnu particiju) tako da sve sljedece medije koje spojish inficira.
Ha ha ha ... I knew it! ha ha ha ... He..He has pulled the wrong tooth ha ha ha ... There is only one man who could have pulled the wrong tooth ... ha ha ha ... It's Clouseau ha ha ha ... KILL HIM ha ha ha ...KEEELLL HIM! ha ha ha ha ...
17 godina
moderator
mariik kaže...

i dok s uklanjanjem sa usb-a i harda nije bilo problema, sa memori sticka se ne može nikako izbrisat,

Jel drzis tipku shift na tipkovnici kad stavljas memorijsku karticu u citac, odnosno kad spajas mobitel? Jer ako ne drzis, a ukljucen ti je autorun, kompjuter ti se ponovno inficira, znaci otvori se i pokrene datoteka na memorijskoj kartici, pa je normalno da ne mozes formatirati memorijsku karticu. Ako nije to, onda ti je mozda memorijska kartica ostecena.
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice