Računalo šteka

poruka: 15
|
čitano: 7.948
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Računalo šteka

Evo pozz narode. Imam jedno pitanje da li znate sta bi mogao biti uzrok stekanja komp-a. Komp je jucer sastavljen konfiguraciju mozete naci pod MOJ PC. Lampica od HDD se non stop pali i blinka, a multiplier od proca padne cak sa x16 na x4. Malo sam citao tu po forumu i skuzio da je to izgleda Cool and Quiet program za amd proc.

P.S. Hdd nije kupljen jucer nego je star nekih 3-4 mjeseca i na njemu je instaliran WIN 7 32bitni.

We ride together, we die together! BaD BoY's FoR LifE!
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 23:24 (TopGun).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
protjeran
Računalo šteka

Smrdi mi to na ram,G.SKILL se ne podnosi najbolje sa AMDovim procesorima.

Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
Računalo šteka

probaj flashati bios na najnoviju verziju ako vec nije...

xFire: rebelsy | steam: rebelsycro | origin: rebelszuka

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Re: Računalo šteka

Ali jucer je sve bilo ok kad sam sklopio konfu. Igrao sam Black Ops sve na high bez ikakvih problema a sad mi treba 5 minuta da otvori browser ili 10 min da digne win-se

Rebelsy: Vec sam skinuo zadnji update koji ima za bios. Isao sam tamo preko onog programa @Bios od Gigabyta.

Poruka je uređivana zadnji put pet 7.10.2011 23:29 (TopGun).
15 godina
neaktivan
Računalo šteka

Dajte narode nek neko please help-a. :D

Neznam dali ova radna moze ici sa ovom maticnom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Računalo šteka

su stari windowsi gore il si na novo instaliro...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Stari winsi su gore 32 bitni.

16 godina
neaktivan
TopGun kaže...

kod svake promjene procesora i važnijih komponenti je preporucljivo napraviti clean install.

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
neaktivan
TopGun kaže...

Kod zaštekanja i smrzavanja moguči problemi:

1. Instaliraj Speccy i prati temperature Proca, matične i grafičku.

2. Ako se smrzava onda testiraj sa MemTestom da skeniraš do 100% Pass i ako nema errore na memoriji ali se mora testirat sa SAMO jednim keks memoriju a nikako više keksa rama.

3. Mogući problemi na hard disku testiraj sa HD Tune ali sa sporim skenom da utvrdiš da nema bad sectora.

4. Pošto kod teže učitavanje interneta upučuje se da je sigurno zaražen virusom, testiraj sa Avirom i Malwarebytesom. Ako nema virusa.

5. Moguči nekompatibilni hardwarea kod ugradnje novog hardvera npr nova matična a hdd nije obavljena reinstall, ako ukoliko nema drivera kod sebe pa bilo bolje prije reinstal skinete sve drivere za tu ploču i pržite na CD/DVD ili spremiti na USB memori stick i na kraju obaviti potpuna nova instalacija windowsa.

15 godina
neaktivan
Računalo šteka

Ok fala puno decki budem sad probao mem test, a sutra gore idu novi Win7 64 bitni sa clean instalom.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
loud killer kaže...

Smrdi mi to na ram,G.SKILL se ne podnosi najbolje sa AMDovim procesorima.

Ma daj odakle ti te dezinformacije care.

$inke
15 godina
Računalo šteka

do windowsa ti ej jer imas sad stare drivere unutra i svasta. kad mjenjas proc i maticnu obavezno novi winsi

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Računalo šteka

Meni je bio sličan problem al tek kad sam formatirao cijeli hdd sam riješio problem,nije pomogao samo clean instal nego sve particije delet i na novo i je...nje sa prenosom podataka na vanjski hdd i natrag i sav cirkus koji ide uz to al sad je sve uredu pa ako  clean instal samo na c particiju  ne pomogne probaj sa ovom metodom.

$inke
Poruka je uređivana zadnji put sub 8.10.2011 13:43 ($inke).
Moj PC  
0 0 hvala 1
13 godina
neaktivan
komp radi ali nema znakova na monitoru

komp radi ali nema znakova na monitoru i ne gori mi power buton zeleno,grafika vrti ventilator ,procesor vrti ventilator ,probao sa istikavanjem komponenti harda,cd drivea,vađenje ramova,baterije sve al ništa kako provjerit ispravnost matične .uzrok toga je jedna munja i nestanak struje.

Poruka je uređivana zadnji put pon 10.10.2011 13:55 (Presley).

0 0 hvala 0
17 godina
Računalo šteka

Za autora:

Ja bi rekao da ti Prozori skidaju update (više njih) i da ti zbog toga hard stalno radi. I pogledaj imaš li možda defragmentaciju uključenu da ti radi svaki dan ili tako nešto slično, možda ti antivirus skenira također...

Ako je čista verzija Win stavljena, rekao bi da je nešto od toga.

Novac ne može kupiti sreću, ali je ugodnije plakati u Ferrariju nego na biciklu...
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice