Problem na PC-u pomoć molim

poruka: 17
|
čitano: 2.441
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Molim za savijet, naime prijatelj je usisavao tj. usisavaćem čistio unutrašnjost računala, znam da se to ne radi ali čovijek je to učinio i tijekom usisavanja nešto je dotaknuo ili povukao, ne znam što, on samo zna da je nekakve žice usisao i odmah ugasio aparat-usisavač. Nakon toga je zatvorio kutiju i pokrenuo računalo, no nema slike. Tu nastupam ja, kao prijatelj, jer nekakav klinac znam oko računala, a on siroće nema para za kvalitetniju pomoć i što je tu je... pogledao sam kutiju i sve je više manje djelovalo OK, no kako nema slike pretpostavljao sam da je smrdao grafičku i nakon što sam je izvadio i vratio nazad, pojavila se slika ali tu nastaje problem, pogledajte priloženu sliku... Računalo se krene podizati, pokaže sliku XP-a, zatim zastane, pokaže sliku koju sam priložio i zatim se restartira, ponovo pokrene sustav, ponudi da li ću podići Windowse normalno ili su safe modu i onda opet krene podizanje Windowsa, zatim opet ona poruka i tako u krug... Isto to se događa ako mu ponudim podizanje u safe modu. Uostalom što znači ona poruka na slici... Zahvaljujem na pomoći

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 12:13 (sinisa5).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Nisi dobro postavio slike postavi ih ponovo.

I'm not a Hacker - I'm a " SECURITY PROFESSIONAL"
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 12:12 (network).

0 0 hvala 0
15 godina
RE: Problem na PC-u pomoć molim

Evo, stavio, nisam dosada tražio pomoć i pisao, tako da sam malo neviješt u tom

17 godina

provjeri spojene diskove i u biosu provjeri je li disk mode u raidu, ako jeste onda ga makni u sata ili ide ovisi je li sata ili pata disk, ako nema sata opcija, onda ide

- pokreće ti se raid setup

Treba li operirati i vaše računalo?
Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 12:21 (igy).
15 godina

Hvala, razumijem što pišeš, idem danas do njega, pa ću pogledati, zahvaljujem na pomoći Osmijeh

17 godina
sinisa5 kaže...

Hvala, razumijem što pišeš, idem danas do njega, pa ću pogledati, zahvaljujem na pomoći Osmijeh

u slucaju da nije to a ima sata utore, prebaci u drugi sata utor jer na ploci pojedini sata utor moze biti rezerviran za raid mod (on je usisavanjem mozda iskopcao pa ukopcao u bilo koji drugi... a bas taj je za raid polje)

15 godina
neaktivan

imam niski napon kod kuće,zato ne mogu upalit komp,svugdje radi bez problema samo u mom kvartu je problem. mogu ga upalit u sitnim satima ujutro i to je to!!!! zanima me dal postoji kakav uređaj ili neka pomoc za rjesenje mog problema,jer u elektri su me otkantali.....

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

help

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

na laptopu zvucinici radili normalno a sad ne rade a vanjski zvučnici i slušalice rade. Što napraviti

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

????????????????????

17 godina
carassassin kaže...

imam niski napon kod kuće,zato ne mogu upalit komp,svugdje radi bez problema samo u mom kvartu je problem. mogu ga upalit u sitnim satima ujutro i to je to!!!! zanima me dal postoji kakav uređaj ili neka pomoc za rjesenje mog problema,jer u elektri su me otkantali.....

ti trebaš električara...

na laptopu zvucinici radili normalno a sad ne rade a vanjski zvučnici i slušalice rade. Što napraviti

trebao bi provjeriti drivere... odnosno da li su se interni zvučnici isključili, a nisu uključili, uključivanjem vanjskih zvučnika

(nešto slično kao što je na slici)

15 godina
neaktivan

elektricar mi nebre pomoci jer je napon u kvartu takav kakav je , veli da bi trebal cekat saniranje mreza,a to bude vjerovatno potrajalo... dal postoji kakvo drugi rjesenje??? npr nekaj kaj bi moglo drzat napon ili stabilizirat ga... jer problem je kod paljenja... bi mi ups uređaj kaj pomogel????

Poruka je uređivana zadnji put ned 14.2.2010 13:46 (carassassin).
15 godina
neaktivan
elektricar mi nebre pomoci jer je napon u kvartu takav kakav je , veli da bi trebal cekat saniranje mreza,a to bude vjerovatno potrajalo... dal postoji kakvo drugi rjesenje??? npr nekaj kaj bi moglo drzat napon ili stabilizirat ga... jer problem je kod paljenja... bi mi ups uređaj kaj pomogel????
17 godina

Jedino neki UPS s AVR funkcijom (automatic voltage regulation) - gledaj tu oznaku kod izbora.

KaeR
15 godina
neaktivan
elektricar mi nebre pomoci jer je napon u kvartu takav kakav je , veli da bi trebal cekat saniranje mreza,a to bude vjerovatno potrajalo... dal postoji kakvo drugi rjesenje??? npr nekaj kaj bi moglo drzat napon ili stabilizirat ga... jer problem je kod paljenja... bi mi ups uređaj kaj pomogel???? ili postoji neko drugo rjesenje....???? elektra me otkantala tvrdeci da treba cekat sanaciju mreze... kroz dan ga nemogu upalit a noci se valjda digne napon pa prodela... cak,sam ga odnio u servis(ajme sramote) i kod razlicitih frendova,svugdje radi samo u mojoj ulici ne... unaprjed hvala.......

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
carassassin kaže...
elektricar mi nebre pomoci jer je napon u kvartu takav kakav je , veli da bi trebal cekat saniranje mreza,a to bude vjerovatno potrajalo... dal postoji kakvo drugi rjesenje??? npr nekaj kaj bi moglo drzat napon ili stabilizirat ga... jer problem je kod paljenja... bi mi ups uređaj kaj pomogel???? ili postoji neko drugo rjesenje....???? elektra me otkantala tvrdeci da treba cekat sanaciju mreze... kroz dan ga nemogu upalit a noci se valjda digne napon pa prodela... cak,sam ga odnio u servis(ajme sramote) i kod razlicitih frendova,svugdje radi samo u mojoj ulici ne... unaprjed hvala.......

evo ti na pm

15 godina
neaktivan
hvala
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice