Nova konfiguracija problem

poruka: 7
|
čitano: 1.479
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina

pozdrav ljudi,evo danas kupio bratu novi komp u djelovima, spojio sve i ne radi.na monitoru mi nema slike,prilikom paljenja sve svjetli ali se ne cuje onaj bip.100 posto sam siguran da sam sve dobro spojo jel mi je ovo vec treca slozena konfiguracija a prva da ne radi :( mozda je neka komponenta neispravna ali kako da to saznam...?

svaka pomoc dobrodosla

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Nova konfiguracija problem
strojek kaže...

pozdrav ljudi,evo danas kupio bratu novi komp u djelovima, spojio sve i ne radi.na monitoru mi nema slike,prilikom paljenja sve svjetli ali se ne cuje onaj bip.100 posto sam siguran da sam sve dobro spojo jel mi je ovo vec treca slozena konfiguracija a prva da ne radi :( mozda je neka komponenta neispravna ali kako da to saznam...?

svaka pomoc dobrodosla

Ipak ti provjeri prvo da si sve uredno spojio pa nam onda javi .... 

ShadowWLordD
16 godina

evo uslikao sam ako se da sta vidjeti, gle opet naglasavam da sam provjerio sve par puta i ista stvar...

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
strojek kaže...

evo uslikao sam ako se da sta vidjeti, gle opet naglasavam da sam provjerio sve par puta i ista stvar...

A nezz stvarno probaj sve opet ispocetka pa onda vidi ...jel ti proc lijepo sjeo kad si ga postavljao 

ShadowWLordD
15 godina

Probaj resetovati BIOS. Izvadi bateriju 10 sekundi.

16 godina

isprobao, stavio drugu graficku koju znam da radi i nista, isprobao samo sa jednim keksom rama u sve slotove i isto ne radi, jedino da nije proc defektan ili maticna...

15 godina

Provjeri za svaki slučaj da li BIOS podržava CPU koji si ugradio, možda trebaš flešati novi BIOS? Da li uopšte možeš ući u BIOS? Provjeri jumpere i vidi šta o tome kaže user guide što si ga dobio sa matičnom pločom.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice