Komp mi se restarta

poruka: 12
|
čitano: 3.044
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, Lazarus Long, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Komp mi se restarta

Dakle normalno radim na njemu,i samo najednom se restarta. To mi se vec 5 puta dogodilo u rasponu od mjesec dana. Napajanje je novo,hard mi je otiso prije mj dana. znaci i hard je novi.
 Otisao sam u Event viewer i pogledao evente, nasao sam errora,warninga ali i nasao sam taj neki " Kernel-Power" kraj kojeg pise znak critical.
i tocno taj Kernel-Power je to moje resetiranje.  

-System-Provider

[ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power[ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}

EventID41Version2Level1Task63Opcode0Keywords0x8000000000000002-TimeCreated

[ SystemTime] 2011-09-21T20:56:45.568410500Z

EventRecordID6827Correlation-Execution

[ ProcessID] 4[ ThreadID] 8

ChannelSystemComputerkorisnik-PC-Security

[ UserID] S-1-5-18

-EventDataBugcheckCode0BugcheckParameter10x0BugcheckParameter20x0BugcheckParameter30x0BugcheckParameter40x0SleepInProgressfalse PowerButtonTimestamp 0

-eo vam i slika kako to izgleda - http://zaslike.com/files/ur66dqcxr0r72ei9svtn.jpg

-koristim windows 7 ultimate  64bit. 
-temperatura procesora je začuđujućih 30-ak stupnjeva, čak i niže :O dok sam imo xp bilo je i do 50(normala 40,a kad mal vise mrdam po njem znalo je bit i 50,u igrama 57-60-al nije mu nikad nista bilo). grafa 38,hard 30,maticna 28 °C. jesta da je onda bilo vruce i sve, sad je hladnije, al opet samo procesorova temp se snizila ostale su jednake.

jel zna tko sta bi to moglo bit?
hvala u naprije :) 

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 14:25 (BokyN00b).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Komp mi se restarta

Prvo probaj ici na Contol Panel-System and Security-Administrative Tools-Schedule Tasks i ako imas "RacTask" ugasi ga. Ako to ne upali probaj se igrat sa power options malo disableat nepotrebne stvari...

13 godina
neaktivan

ne... ima ko bolji prijedlog? da nitko nezna?

13 godina
neaktivan

Nisi naveo koji procesor imaš možda ti je premala voltaža na njemu.

13 godina
neaktivan

Napajanje i ostalo........

16 godina
Komp mi se restarta

Prvo u opcijama podesi da se računalo ne restarta kod kritičnih grešaka a zatim kad dobiješ bluescreen slikaj ga i postaj ovdje. Najvjerojatnije ti neki xxxx.sys uzrokuje grešku. Drugo,vidim po skinu da si dovoljno prčkao po izgledu tih windowsa i ko zna po čemu još...

www.hrphotocontest.com
Moj PC  
0 1 hvala 0
15 godina
neaktivan
BokyN00b kaže...

Dakle normalno radim na njemu,i samo najednom se restarta. To mi se vec 5 puta dogodilo u rasponu od mjesec dana. Napajanje je novo,hard mi je otiso prije mj dana. znaci i hard je novi.
 Otisao sam u Event viewer i pogledao evente, nasao sam errora,warninga ali i nasao sam taj neki " Kelner-Power" kraj kojeg pise znak critical.
i tocno taj Kelner-Power je to moje resetiranje.  

-System-Provider

[ Name] Microsoft-Windows-Kernel-Power[ Guid] {331C3B3A-2005-44C2-AC5E-77220C37D6B4}

EventID41Version2Level1Task63Opcode0Keywords0x8000000000000002-TimeCreated

[ SystemTime] 2011-09-21T20:56:45.568410500Z

EventRecordID6827Correlation-Execution

[ ProcessID] 4[ ThreadID] 8

ChannelSystemComputerkorisnik-PC-Security

[ UserID] S-1-5-18

-EventDataBugcheckCode0BugcheckParameter10x0BugcheckParameter20x0BugcheckParameter30x0BugcheckParameter40x0SleepInProgressfalse PowerButtonTimestamp 0

-eo vam i slika kako to izgleda - http://zaslike.com/files/ur66dqcxr0r72ei9svtn.jpg

-koristim windows 7 ultimate  64bit. 
-temperatura procesora je začuđujućih 30-ak stupnjeva, čak i niže :O dok sam imo xp bilo je i do 50(normala 40,a kad mal vise mrdam po njem znalo je bit i 50,u igrama 57-60-al nije mu nikad nista bilo). grafa 38,hard 30,maticna 28 °C. jesta da je onda bilo vruce i sve, sad je hladnije, al opet samo procesorova temp se snizila ostale su jednake.

jel zna tko sta bi to moglo bit?
hvala u naprije :) 

Ako se komp restarta, razlog može bit više načina, zasad instaliraj CoreTemp i da pratiš temperature CPU i GPU. Ako oboje u normali tad posrijedi nešto drugo.

Onda još testiraj sa MemTestom za memoriju i mora odvrti dokraja dakle do 100% ali sa jednim keksom a nikako više keksa memoriju.  Ako nema errore na svakoj keks memoriji onda je OK, onda jedino može bit da neki driveri kolje u nekoj kartici (sukob).

Pošto je nov hard disk onda još testiraj sa HD tune s sporim skenom da utvrdiš da nema errore tj da nema bad sector.

I dali si obavio novu instalaciju na nov hard disk?

13 godina
neaktivan
Komp mi se restarta

s procesorom nisam imo problema... voltažu nisam diro nikad...tak da to nije. amd athlon x2 6000+ 3.1ghz temp 38-47 normala... u igrama mal vise, 50-ak

napajanje novo, to isto nije. sto se tice temperatura reko sam vam gore da to nije.

narednio sam vec da se ne restarta,nema nikakog bluescreena...

tema je normalna nisam nista prčko, rocket dock, fences i tema... lol sta tu imas prckat.

MemTest cu probat pa javim... a hard je nov, 3,4 tjedna nema tu sta bit.

al pitam vas, nitko nije cuo za "Kernel-Power" ?

Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 14:24 (BokyN00b).

0 1 hvala 0
16 godina
Komp mi se restarta

Da li ti uopće,osim što pametuješ,znaš kako Windowsi izgledaju,ako ti je to normalna tema? I nije kelner nego kernel power!

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 1:11 (BlackMoon).
Moj PC  
0 2 hvala 0
13 godina
neaktivan
sry pro... drž se teme.
16 godina
Komp mi se restarta

Iskreno,briga me za temu i za tvoje računalo,nadobudni adolescentnu i napredna neznalico. Dijeliš TD-ove ljudima koji ti žele pomoći. Pozdrav!

www.hrphotocontest.com
Poruka je uređivana zadnji put uto 27.9.2011 17:15 (BlackMoon).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Komp mi se restarta
sry sveznalico...
ugl ljudi eo sad mi je bio bluescreen i nisam bio doma, sestra ga resetirala.... kad bude opet stavit cu sta je pisalo

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice