Kada uđeš u safe mod, i od tamo pokreneš te antivirusne programe da li ti isto izbaci plavi ekran?
Sad stvarno više ne znam nije ram,nije hard,nisu driveri nema zastavica u device manageru jedino što sad možeš je skinuti support pack za operativni citiram: "If STOP error 0x0000008E is followed by 0xc0000005, as in STOP: 0x0000008E (0xc0000005, x, x, x), applying the latest Windows service pack will likely fix your issue." To je napisano od strane pcsupporta i jedino su se oni potrudili pobliže objasniti ovu temu i svi ostali na netu njih citiraju.Probaj kaj ti je ovaj gore rekao u safe modu iako ne vjerujem da je virus jer onda bi security essentials sigurno nešto srao(jer sere i na viruse i ne viruse).Nadam se da ćeš uspjeti molim te i dalje nas obavještavaj.Sretno.
Kada uđeš u safe mod, i od tamo pokreneš te antivirusne programe da li ti isto izbaci plavi ekran?
Ne izbaci mi nista kada sam u safe modu, samo u normal modu mi izbacuje
Ne izbaci mi nista kada sam u safe modu, samo u normal modu mi izbacuje
A jesi li stavio service pack za verziju windowsa koje imaš,ja osobno nisam za to znao ali pcsupport tako kaže,a oni su dosta detaljni u troubleshootingu.Boldao sam ti žutom bojom gore ono što su rekli.
Instalirao sam BlueScreenView i koliko vidim on mi prikazuje da kernel mod nije uredu.
Tacnije pise ovako " kernel_mode_exception_not_handled "
Probacu sada sa Windows Update.