Jako spor racunar

poruka: 35
|
čitano: 14.716
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Re: Jako spor racunar

Kada uđeš u safe mod, i od tamo pokreneš te antivirusne programe da li ti isto izbaci plavi ekran?

13 godina
neaktivan
Jako spor racunar

Sad stvarno više ne znam nije ram,nije hard,nisu driveri nema zastavica u device manageru jedino što sad možeš je skinuti support pack za operativni citiram: "If STOP error 0x0000008E is followed by 0xc0000005, as in STOP: 0x0000008E (0xc0000005, x, x, x), applying the latest Windows service pack will likely fix your issue." To je napisano od strane pcsupporta i jedino su se oni potrudili pobliže objasniti ovu temu i svi ostali na netu njih citiraju.Probaj kaj ti je ovaj gore rekao u safe modu iako ne vjerujem da je virus jer onda bi security essentials sigurno nešto srao(jer sere i na viruse i ne viruse).Nadam se da ćeš uspjeti molim te i dalje nas obavještavaj.Sretno.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 11:16 (Ikarus01).

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Plegitarius kaže...

Kada uđeš u safe mod, i od tamo pokreneš te antivirusne programe da li ti isto izbaci plavi ekran?

Ne izbaci mi nista kada sam u safe modu, samo u normal modu mi izbacuje

13 godina
neaktivan
Beki007 kaže...
Plegitarius kaže...

Ne izbaci mi nista kada sam u safe modu, samo u normal modu mi izbacuje

A jesi li stavio service pack za verziju windowsa koje imaš,ja osobno nisam za to znao ali pcsupport tako kaže,a oni su dosta detaljni u troubleshootingu.Boldao sam ti žutom bojom gore ono što su rekli.

A true man is not how much liquor he can drink,nor how much asses he can whip,a true man is how he takes care of his family and handles himself in crisis.
16 godina
neaktivan
Jako spor racunar

Instalirao sam BlueScreenView i koliko vidim on mi prikazuje da kernel mod nije uredu.

Tacnije pise ovako " kernel_mode_exception_not_handled "

Probacu sada sa Windows Update.

Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 14:06 (Beki007).
Moj PC  
0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice