BSOD - što, zašto i kako izdvojena tema

poruka: 3.547
|
čitano: 1.269.638
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
Re: BSOD - što, zašto i kako
Lazarus Long kaže...

Da li se BSOD ponovio? Da li je ovo prvi put? Ako da moze biti i do oscilacija napona na gradskoj mrezi

Imam u zadnje vrijeme podosta problema sa BSOD.

Napon tokom dana varira od cca 120 do 130V.

Upravo napravljen Memtest+86 i u 9 prolaza nema nijedna greška, ali je nakon restarta (izlazak iz Memtesta+86) kod podizanja Windowsa opet bio BSOD:
http://www.4shared.com/file/UebriYlA/032111-28922-01.html

Poruka je uređivana zadnji put pon 21.3.2011 14:09 (tintin).
17 godina
neaktivan
tintin kaže...

Napon tokom dana varira od cca 120 do 130V

?

Gdje ti zivis? U Americi?

Jesi li reinstalirao driver ili nadogradio (grafika)

Od žarke želje da budem u pravu preskačem pročitati postove, previđam i trollam - (s)izgoreo
16 godina
Lazarus Long kaže...
tintin kaže...

Napon tokom dana varira od cca 120 do 130V

?

Gdje ti zivis? U Americi?

Jesi li reinstalirao driver ili nadogradio (grafika)

Zaj... sam se.. 220 -230V (sad ove sekunde sam izmjerio 230V)

Stavljena ATI grafička prije cca 2 mjeseca i drajveri su od onda (11.1).

17 godina
neaktivan
tintin kaže...

Ovak...vidim da imas i Avasta instaliranog (aswRdr.SYS, aswSnx.SYS aswTdi.SYS) a isto tako vidim da imas i Clone CD jel tako? E ako je tako onda ga deinstaliraj pod hitno!

Takoder....

Skini najnovije Intel drivere za tvoj chipset posto vidim da su ti pomalo klimavi, citaj stari su (dump_iaStorV.sys)

SpeedFan! Deinstaliraj i nemoj clockati grafiku vise, ok? SASDIFSV.SYS<---je od Superantispyware kako ti zelis da ti rade dva sigurnosna programa jedan pored drugog a da ti en rade probleme? Dovoljan ti je bio i Avast a ovako moras deinstalirati i Avast i Superantispyware pa nanovo instalirati avast. Avast deinstaliraj sa oficijalnim deinstalerom (vidi na Avast strani)

sptd.sys<----- Samo mi nemoj reci da imas Damon toolse (likely an sptd.sys variant from Daemon Tools (known issues with Win7)

Imas i Acronis? Zaustavi njegove servise preko services.msc

Sretno

P.S

SAVJET!

Preuzmi sve one korake i izloiraj problem! Tek kada se uvjeris da je sve sasvim okay onda napravi frisku instalaciju Windoza

Od žarke želje da budem u pravu preskačem pročitati postove, previđam i trollam - (s)izgoreo
16 godina
Lazarus Long kaže...
tintin kaže...

Ovak...vidim da imas i Avasta instaliranog (aswRdr.SYS, aswSnx.SYS aswTdi.SYS) a isto tako vidim da imas i Clone CD jel tako? E ako je tako onda ga deinstaliraj pod hitno!

Takoder....

Skini najnovije Intel drivere za tvoj chipset posto vidim da su ti pomalo klimavi, citaj stari su (dump_iaStorV.sys)

SpeedFan! Deinstaliraj i nemoj clockati grafiku vise, ok? SASDIFSV.SYS<---je od Superantispyware kako ti zelis da ti rade dva sigurnosna programa jedan pored drugog a da ti en rade probleme? Dovoljan ti je bio i Avast a ovako moras deinstalirati i Avast i Superantispyware pa nanovo instalirati avast. Avast deinstaliraj sa oficijalnim deinstalerom (vidi na Avast strani)

sptd.sys<----- Samo mi nemoj reci da imas Damon toolse (likely an sptd.sys variant from Daemon Tools (known issues with Win7)

Imas i Acronis? Zaustavi njegove servise preko services.msc

Sretno

P.S

SAVJET!

Preuzmi sve one korake i izloiraj problem! Tek kada se uvjeris da je sve sasvim okay onda napravi frisku instalaciju Windoza

Kako provjeriti koji drajveri za chipset su instalirani ?

Grafička nije klokana, Clone CD i Daemon Tools nemam (?), Superantispyware se ne diže sa Windowsima nego pokreće samo po potrebi (neznam koliko je to bitno), SpeedFanom kontroliram ventilatore tako da ga trebam ako ikako može ostati, ako isključim Acronis servise mogu li ga povremeno kako koristiti (postaviti na manual ?)...

Poruka je uređivana zadnji put uto 22.3.2011 8:33 (tintin).
15 godina
neaktivan

Imam veliki problem sa OS Win 7... u zadnje vrijeme (posljednja 2-3 dana) laptop mi se nekoliko puta dnevno odjednom izgasi. Kada sam bio kraj laptopa dok se izgasio, pojavi se uvijek plavi ekran i ispisano nesto...mislim da je to onaj "blue screen of death" kako li vec...sad neznam jel tako svaki put, jer nisam uvijek bio uz laptop kad bi se sjetio izgasit :S al' vjerovatno je...pa kako da rijesim taj problem...??

Crasher1504
14 godina
BSOD - što, zašto i kako

Pozdrav ljudi.. Imam problem. Uzeo sam novi komo i stalno se isto dogada.

otvorio sam temu vec pa cu samo C/P-at

Igrajuci npr BC2 nakon 15-20 min mi se smrzne komp,zvuk takoder,i restarta se.

Nakon toga kaze:

Problem Event name:bluescreen

OS version: 6.1.7601.2.1.0.256.48

Loacale ID  1050

BCCode 124

Dogadalo se na win 7pro trial verziji 64bit,ultimate 64bit krekani,i pro 64bit krekani.

Isporbao sam skoro pa sve.

Komp: intel core i3 550@3.20ghz

ram 4gb

ati radeon 6850hd

ata device eals wd10 1TB

trenutno sam na win 7 pro 64bit krek-i updateani service pack 1.

Molim Vas za pomoc!!

Hvala unaprijed!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Crasher1504 kaže...

Imam veliki problem sa OS Win 7... u zadnje vrijeme (posljednja 2-3 dana) laptop mi se nekoliko puta dnevno odjednom izgasi. Kada sam bio kraj laptopa dok se izgasio, pojavi se uvijek plavi ekran i ispisano nesto...mislim da je to onaj "blue screen of death" kako li vec...sad neznam jel tako svaki put, jer nisam uvijek bio uz laptop kad bi se sjetio izgasit :S al' vjerovatno je...pa kako da rijesim taj problem...??

Pogledaj sa ovim programom sto je uzrok bsod-a.

14 godina
BSOD - što, zašto i kako

Eh,da.

Igrao sam call of duty black ops 2 sata bez prestanka i nista se nije dogodilo. Sve na high detalji i res.

Krenuo sam igrat bad company 2 na high isto sve i nakon 10-15 min se restarta.

I onda kad se restarta idem na start windows normaly i onda izbaci onaj prozor sa ovime:

Loacale ID  1050

BCCode 124

Poruka je uređivana zadnji put sub 26.3.2011 14:28 (drahic).
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

Eh,da.

Igrao sam call of duty black ops 2 sata bez prestanka i nista se nije dogodilo. Sve na high detalji i res.

Krenuo sam igrat bad company 2 na high isto sve i nakon 10-15 min se restarta.

I onda kad se restarta idem na start windows normaly i onda izbaci onaj prozor sa ovime:

Loacale ID  1050

BCCode 124

Isti isti isti problem imam i ja! Samo u BFBC2 dobivam BSOD i nigdje drugdje! MOgu Dirt 2 igrati 500sati, neće doć BSOD, ali BFBC2 mi ruši nakon pola sata..

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
14 godina
BSOD - što, zašto i kako

dali ti se rusi kad ana desktopu??

Prijatelj je imao isti problem i izmjenio je dxversion sa 11 na 9 i njemu je pomoglo. Medutim ako stavim na 9,uzasna je grafika..

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
drahic kaže...

dali ti se rusi kad ana desktopu??

Prijatelj je imao isti problem i izmjenio je dxversion sa 11 na 9 i njemu je pomoglo. Medutim ako stavim na 9,uzasna je grafika..

Ja imam 4890, tak da nemam DX11...

A na desktopu se isto ne ruši. SAMO u BFBC2...{#}

Prodajem razne iPhone...za informacije, obratite mi se na pp.
14 godina
BSOD - što, zašto i kako
Evo mojih problema... :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Just Lost kaže...

Evo i mojeg problema.... isto mi se javlja BSOD pri pokretanju određenih igara, dakle sve je normalno kod NFS, Tomb Raidera, Assassin Creeda i brda igara, ali kad pokreće LEGO Batman ili LEGO Star Wars dolazi mi do reseta i plavog ekrana.... ali najnoviji LEGO Harry Potter radi normalno...  to je identičan ovaj ekran sa slike:

Guglao sam sigurno 2h, čitao razne forume i pokušao više rješenje, temperatura, hlađenje, napajanje sve je sasvim u redu.... instalirao nove zvučne i grafičke drivere... i više ne znam što da radim, da čekam novije drivere ili netko ima rješenje?

Hvala....

Znam da je napisano prije 20 dana al ako nisi rjesia dosad evo..

Ima sam slican problem, nije mi BSOD izlazija ali mi se crasha pc u svim igrama.

Tebi i svima kojima je error u nekom fileu tipa ati2diag.dll i nalazi se u system32 samo downloadajte najnoviji ati hotfix i vjerovatno se neće više crashat osim ako je problem neke druge prirode...

Look, if you had one shot, or one opportunity To seize everything you ever wanted-One moment Would you capture it or just let it slip?
17 godina
neaktivan
drahic kaže...
Evo mojih problema... :(

Ovo je klasicna greska kada otkaze hardware. Ono WEA znaci  Windows Hardware Error Architecture

Ako imas Windows 7 ili Vistu onda testiraj memoriju sa ugradenim testerom (upisi u Start memory test) ili sa Memtest86+. Provjeri i HDD od bad sectora

Da li se ovo desava kada igras neku igru? Da li se ovo desava kada si na Steamu?

14 godina
BSOD - što, zašto i kako

Ovo mi se dogada samo kada igram bad company 2 online. Maksimalno sam 15min u igri i onda RESTART se dogodi.

Igrao sam Black ops 2 sata u komadu i nista se nije dogodilo.

Sada sam igrao BC2 singleplayer i 2 sata nista i sad me iz igre izbacilo na desktop.

Imam win 7 pro 64bit.

Radio sam memory test i pisalo je odmah na nema nikakvih problema.

Nakon svega je pisalo No memory errors detected

Kako provijeriti HDD od bad sectora?

Poruka je uređivana zadnji put ned 27.3.2011 14:29 (drahic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
BSOD - što, zašto i kako
Nisam bio u sobi kad je zavrsio pa neznam sta je pisalo...psmtr...

Medutim...

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
BSOD - što, zašto i kako

pozdrav svima

ovako

prije cca mjesec dana kupio sam novi komp

intel core i5 2500 3,3ghz

4gb 160 mhz corsair ram

1tb samsung spinpoint disk

asrock pro 3 p67 ploca- zamjenio je 21.3. za novu pro 3 plocu radi onog chipset buga...

corsair napajanje 550w

i grafu imam od frenda staru ati 3850 (EDIT: zeznuo sam, konj, 3850 je grafa, no to ne mijenja stvari.... :(   )512gb dok ne kupim novu uskoro...

otprilike 3. dana kako sam spojio komp, to je bilo oko 28.2. su mi se poceli pojavljivati bsod raznih naziva... imao sam i temu tu na forumu i mislio sam da sam to rjesio prije mjesec dana jer su mi ljudi pomogli kad mi se dva dana nije dogodio BSOD, onda sam bio na putu, vratio se 20.3. otisao u ADM zamjenio plocu i mislio mozda ce sad konacno biti gotovo sa bsodovima ... no, nista... cijeli prosli tjedan sam se zezao sa kompom,savjetovao sam se na stranim forumima, memtestom sam cekirao kroz 7 passeva nije bilo greske, brisao razne drivere, i KAO(tako sam mislio) konacno, rjesio sam to u subotu 26.3 tako sto sam izbrisao na savjet windows7forums.com forumaša driver fneturpx.sys i do danas nisam imao bsode...  i opet danas me razHebao sugavi BSOD ujutro!!! htio sam siknit sve u pixlu marmelade!! da li mozda to ima veze sa STEAM-om?? hardwerski ipak mislim da nije nista, jer on radi kako treba do instalacije necega, koliko sam ja mogao shvatit .... ali nisam siguran bas u to jer nemam previse iskustva...

simptomi koji mi se dogadjaju bez pravila i redosljeda prije kraha OSa...

recimo, upalim komp, kliknem na google chrome, ono google chrome just crashed !! odmah znam da nesto nije u redu i da ce se sigurno dogoditi BSOD, jer  je to nekakva procedura prije BSODa koju sam vec iskusio!! nakon toga gasim chrome, otvaram ga ponovno, radi, ali, mi se tada dogodi da se windows aero tema promjeni u obicnu, ne transparentnu... gledam koji K, surfam ja tako 5 minuta, kad odjednom vraca se ponovno na AERO temu... gasim chrome idem chekirat drivere od grafe , kliknem na start, ono windows explorer stopped working... zatvorim to, ponovno kliknem na start i ono pljas BSOD!!! ne vjerujem da chrome moze biti problem, ali vise stvarno nisam siguran u nista...

od memory menagmenta do service exceptiona itd itd... vise ni ne znam...

ugl, striktnog pravila nema kada se to dogadja, sinoc sam instalirao dawn of war 2 i steam i igrao 3 sata bez frke, i jutros su se pojavili problemi... pri instalaciji igara, prgorama koristio sam od magic disca zadnjih mjesec dana i sada zadnji tjedan bas sam stavio daemon toolse, ugl sptd nisam instalirao a izbrisao sam daemon toolse jutros i jos sam restorao komp na jucerasnji point prije instalacije DOW2....

znam da postoji tutorial na pocetku ovog threada, no sada idem na posao i mislim da ne posjedujem dovoljno znanja da ih sam razrjesim jer nemam iskustva s tim stvarim, ali cu sigurno kad se vratim i sam chekirat tutorial i pokusat rjesiti....

evo linka za minidumpove

http://www.4shared.com/file/7ZGT5EBM/minidumps.html

ako itko ima volju i zelju da mi pomogne nakon sto procita ovaj post, moze mi se slobodno obratit na PM, mail mujagawudakhi@gmail.com ili  mobitel 091 600 15 61...  nagradjujem covjeka koji mi rjesi problem cevapima, pivom, pizzom ,ma jamac za kredit cu bit ako treba :D.....cim god, samo da mi netko pomogne  jer sam ja ocito tulav i ne bi htio razbit komp zbog takvog problema... :( :(

hvala unaprijed... 

MuWu
Poruka je uređivana zadnji put uto 29.3.2011 17:13 (MujagaWudakhi).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

pozdrav svima

hvala unaprijed...

Zbog steama je, ne voli se sa driverima od graficke a niti sa Visual Studio 2008 komponentama. Ali..ne mora znaciti da je do Visual Studia...

Provjeri firerwall a ako imas drugi antivirus/firewall provjeri kako je stelano za Steam

Da li se BSOD desava i sa windows update driverima koje "dobijes" za grafiku? Ipak, ovo meni ovo lici na firewall/router problem

16 godina

oyy.... tnx na replyu...

ovako

sto se tice firewalla imama samo onaj od windowsa a antivirus nemam niti jedan instaliran....

sto se grafe tice, dogadjao se BSOD i sa windows driverima i sa AMD driverima , od najovijih do 10.6 verzioje koju mi je frend preporucio... a trenutno su driveri od windowsa, najnoviji ako se ne varam prvi mjesec 2011... sad sam na poslu pa ne mogu vidjet...

trenutno sam ostavio komp da vrti memtest86 , taman jedno 8 sati, da jos jednom RAM chekiram...

sto tocno mogu napraviti sto se tice routera?? ovaj AERO problem ,da li imas kakvu ideju??

kako sam izbrisao driver za taj fnet proxy, komp se nije rusio, tek kazem jutros, nakon sto sam sinoc steam instalirao....napravio sam onda system restore i radio je 4 sata bez frke...no jos uvijek sam 100% siguran da ce se problem javiti opet...

mozda network driveri??

hvala jos jednom...

MuWu
17 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

oyy.... tnx na replyu...

A zasto korisits (proxy)driver? Sto se tice rutera..on ne(ce) prouzrociti BSOD ni u kojem slucaju. Vulgarizirano, ruter ima svoj OS i on je svijet za sebe ali BSOD moze prouzrociti LAN driver odnosno mrezni driver(i)

Ja mislim da ti se maticna i grafa ne vole ali samo nagadam. Ipak probaj sa nvidia grafikom. Kazes da instaliras cisti Windows i opet problemi i da ti je RAM okay. Ako je tako onda idi dalje sa dijagnozom i trazi krivca u samoj RAM memoriji (da!) koja mozda nije kompatabilna sa tvojom plocom (trazi na strani Asrocka Memory QVL list)

O kojem AERO problemu pricas? sto se desava? Prestaje raditi?

16 godina
RE: BSOD - što, zašto i kako

ovo su slike od memtesta86 kojeg sam ostavio da radi 9h dok sam bio na poslu, kao sto se vidi 15 passeva no errors...

MuWu
16 godina

proxy driver....ma nisam ga ja ni koristio, tj ne mogu ti reci tcno zasto je on bio tamo ni koji ga je software instalirao... samo znam da sam ga izbrisao u subotu i da nije bilo BSODa do danas a sinoc sam instalirao DOW2 i STEAM...

ugl...evo memtest kaze da je RAM valjda ok!! 15 passeva no errors...

sto se tice grafe i maticne, sve mi je vise  smrdi da bi moglo biti to, mislim da cu cak krajem ovog tjedna ili pocetkom iduceg kupiti gtx 560 twin frozr i ako nakon toga bude problema  sa BSODovima cu poluditis dobit...

sto se tice AERO problema, on je kao uzrok ideuce BSODu...

recimo upalim komp, dignu se windowsi, pokrenem chrome (ne mora nuzno bit chrome kao program, mogu i druge stvari radit, tipa kopiranje fileova iz foldera u folder u biti nema pravila, sta god da radim...al recimo)surfam 5 minuta i onda mi se pri otvaranju nekog sitea, isto bilo kojeg, pojavi ovo

http://www.google.hr/imgres?imgurl=http://news.cnet.com/i/bto/20081002/snap.jpg&imgrefurl=http://news.cnet.com/8301-17938_105-10056667-1.html&usg=__53ZhI1vcsUZqob16sukUBUoHu5o=&h=483&w=602&sz=85&hl=hr&start=1&sig2=Fx83XTVLalIlFAXdq6EJ2g&zoom=1&tbnid=oUhrU6I-T6YmgM:&tbnh=108&tbnw=135&ei=WkqSTaqFEIWztAbZ1sHRBg&prev=/images%3Fq%3Dgoogle%2Bchrome%2Bcrashed%26um%3D1%26hl%3Dhr%26sa%3DN%26biw%3D1280%26bih%3D600%26tbm%3Disch&um=1&itbs=1

ok, ja zatvorim chrome, ponovno pokrenem, surfam, i onda mi se odjednom dok to radim AERO tema, dakle ona transparentna, promjeni u noramlnu BASIC win 7 temu, znači samo od ssebe, ja sve normalno mogu raditi ali je tema promjenjena.... nakon 5,10 minuta, nema pravila, vrati se nazada na AERO temu koja je bila...

kazem , nije nuzno da otvaram chrome, ali vecinom surfam pa mi se to dogodi dok je chrome upaljen... nakon toga, uvjeren sam da slijedi BSOD i naravno , to se i dogodi...

evo komp od danas ujutro od 10 sati do sada radi bez i jedne greske, je da je radio memtest 9h ali bar sam sada uvjereniji da nije u njemu bed... dakle sto god da prouzročava te probleme , ima veze il i sa STEAMom(driverima koje on koristi, ili lan driveri ili sta vec) ili sa ATI 3850... ali zanimljivo je, da mogu bez problema igrat nba 2k11 i da se nista nije dogodilo  u 3 dana....

sad cu bas chekirat komatibilnost ploce sa memorijom na netu...

tnx jos jednom...

report back.. :S

MuWu
16 godina
Lazarus Long kaže...
... Ako je tako onda idi dalje sa dijagnozom i trazi krivca u samoj RAM memoriji (da!) koja mozda nije kompatabilna sa tvojom plocom (trazi na strani Asrocka Memory QVL list)

ovako, gledao sam da li ima moja memorija na stranici koju si mi preporucio i nisam nasao memoriju sa mojim nazivom, dakle ima nekih corsair 1600mhz ali nema te moje.... cmx4gx3m2a..

???? what know??? :(

MuWu
17 godina
neaktivan
MujagaWudakhi kaže...

ovako, gledao sam da li ima moja memorija na stranici koju si mi preporucio i nisam nasao memoriju sa mojim nazivom, dakle ima nekih corsair 1600mhz ali nema te moje.... cmx4gx3m2a..

???? what know??? :(

Pa dobro, ako je nema na Memory QVL ne mora nuzno znaciti da ce biti problema. Memory QVL lista "znaci" to da bi u teoriji nekompatabilnost memorije i chipseta je svedena na nulu.

Ali kao sto znamo, u teoriji... teorija i praksa su jedno te isto a u praksi nisu (:

BTW

U kom SATA portu si sutekao HDD a u kom DVD pogon?

16 godina

hdd je u sata 3 portu dok dvda uopce nemam :P....

hdd je bio i u sata 2 i u sata 3 portu i dogadjalo se isto na onoj ploci prije.... sad jedino da nesto opet nije u redu a tim chipsetom na ovoj novije revizije...

??

MuWu
17 godina
neaktivan

Provjeri manual, mozda proizvodac preporuca ubadanje u SATA1. Ne bi trebalo da ima problema ali ipak provjeri...

Stavio si zadnje drivere za chipset jel?

16 godina

znam da, pogledat cu kad dodjem doma sa posla, ostavio sam jos jednom memtest86....

da, skinuo sam sve drivere zadnmje sa asrock stranice i instalirao, tamo ne pise datum kad je koji izasao ali sam te sve drivere instalirao...

MuWu
16 godina
neaktivan
BSOD - što, zašto i kako

pozz

imam problem sa pc-om temperature ok, ali cim pokrenem neku igru ili nesta slicno izbaci BS.

Problem signature:

Problem Event Name: BlueScreen

OS Version: 6.1.7601.2.1.0.256.1

Locale ID: 1050

Additional information about the problem:

BCCode: 116

BCP1: FFFFFA8006F6C0F0

BCP2: FFFFF88002C06F5C

BCP3: 0000000000000000

BCP4: 0000000000000002

OS Version: 6_1_7601

Service Pack: 1_0

Product: 256_1

Files that help describe the problem:

C:\Windows\Minidump\040411-30903-01.dmp

C:\Users\godless\AppData\Local\Temp\WER-46457-0.sysdata.xml

Read our privacy statement online:

http://go.microsoft.com/fwlink/?linkid=104288&clcid=0x0409

If the online privacy statement is not available, please read our privacy statement offline:

C:\Windows\system32\en-US\erofflps.txt

evo minidump pa bi molio da mi netko ovo analizira hvala!!

http://rapidshare.com/files/455829195/040411-28298-01.zip

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
BSOD - što, zašto i kako

ekipa pozdrav!!!

možda nije mjesto ali ovdije će moj problem vidjeti više ljudi i možda mi pomoći da dođem do riješenje koje mi hitno trebe

ovako, zna mi se dogoditi da mi smrzne winamp jednostavno sam od sebe ali ne svaki puta, pošto radim u kazalištu i preko njega puštam matrice to mi se nebi trebalo događati nikada, koristim win7 32 bit, a playback mi ide preko behringerovog Audio Interface-a UCA200 i za njega navode da ne traba driver. ima li tko nekakvu ideju sto bi to moglo biti, skinuo sam i zadnju verziju winampa ali ista stvar ponekad zašteka ne smrzne cijeli komp nego samo winamp i posljije resetiranja radi opet normalno,, treba li mi možda USB audio driver ili ? , rušio sam windowse i opet mi se ista stvar događa...
inače riječ je o laptopu acer aspire 5552

svi prijedlozi dobrodošli

misko_x
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice