Čovjek patološki lažljivac
Jebote ja ne vjerujem, kakav tip....
Čovjek patološki lažljivac
Anbilivibl
...evo druže Petre, ako si registriran ponovo, a vjerujem da jesi, jedna alkoholicarska..., vidi šank kako je pohaban, prava seoska birtija, za alkoholičare, kako si ono reko, za šupke..., poput mene....
Sad ozbiljno, u sta se tema pretvorila, ja ne vjerujem...
Karta na prodaju i dalje, 600 evrića za normalne, za bolesne 800, samo osobno preuzimanje, Varazdin..., okolica....
vec je vjerovatno napravio novi acc :D
free bump
Ma ok to da, ali sad ekipa ipak kod bilo kakve kupnje/prodaje vidi da je novi acc i ipak nebu bilo isto kao xy godina star acc.
free bump za kolegu
Ma da sam rekao da ne saljem i da nema rezervacija, kartu cu ipak poslati kolegi "Najbrži" jer smo vec poslovali i kupovao je od mene, cak je bio uplatio novce dva mjeseca unaprijed i kad je nasao vremena potegnuo iz Slavonije za Varaždin po to što je kupio, svaka preporuka za dečka kao kupca, s njim brige nema... 10/10
I popiti ćemo 🍺 kad dođem u Varaždin, samo jedno 😁
Naravno brate, "samo jedno", inace ce Pero reci da smo alkoholicari😏
Jao meni... nema tog Boga niti payprotecta niti ičega da bi poslao nešto vrijednije od 50 eura poštom, a da mi se ne uplati unaprijed novac.
Da ne pričam o grafi koja ovoliko košta.
Jednom sam se tako opekao kad sam slao apple watch i nikad više, doslovno sat bio očuvan kao iz dućana. Lik kaže ima jednu crticu na remenu, kao daj poslat cu ti ga natrag, a ti meni vrati pare kad ti sjednu od pošte.. ja gledam koji k.... na kraju sam mu vratio lovu (jer sam budala) i stjero ga u tri lepe pm...
A ovaj petar je trollčina i trebao je davno dobit bananu.
Prijatelju meni je kolega Najbrži uplatio novce unaprijed iste sekunde kako se javio...
Nego, forum druženje kod sheckyja?
Na pivi u 8, slikamo trbuhe i šaljemo Perici
Nego, forum druženje kod sheckyja?
Na pivi u 8, slikamo trbuhe i šaljemo Perici
Tko je god u prolazu, navratiti može uvjek, hladnog piva imam uvjek u rezervi, a i za kakav roštilj ce se naravno naci, ako zafali, poslat ce Pero od onih dividendi koji euro
Uglavnom, grafa je prodana, tako da ova tema vise nema smisla nakon svega...
Hvala svima na upitima, lock
Glavno da je saga završila i svi sretni i zadovoljni. :beer: