[Prodaja] Cooler Master kućište ELITE 120 ADVANCED zaključana tema

poruka: 5
|
čitano: 2.252
|
moderatori: vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
[Prodaja] Cooler Master kućište ELITE 120 ADVANCED

Pozdrav!

Imam ITX kučište koje mi više ne treba, služilo je kao storage i media centar. U njega stanu optički disk, 3 3.5" diska, diskovi imaju vodilice.

Vizualno je u OK stanju. Idealno za kućni storage i media centar.

20 € cash & carry, preferiram preuzimanje u Zagrebu, ako šaljem poštom, troškovi pakiranja i slanja su na kupcu uz prethodnu uplatu na račun.

EDIT: u kučište je dodano i Xilence 550W napajanje. Vent je tih, napajanje je ispravno. Pronađeni svi dijelovi koji su originalno došli sa kućištem.

P R O D A N O ! ! !

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
Poruka je uređivana zadnji put pon 27.1.2025 18:27 (Father_Dougal).
17 godina

Zaboravio sam na ovaj oglas :)

Bump, korekcija cijene.

So if God has existed forever, you know, what did he do in his spare time? Like, before he made the Earth and everything?
17 godina

Zaboravio sam na ovaj oglas, opet :)

Bump, korekcija cijene.

17 godina

Ha, još uvijek je na prodaju :)

17 godina

Update oglasa.

1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice