Asrock p67 extreme 4 problem

poruka: 11
|
čitano: 1.399
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan

Danas sam ujutro upalio komp kad ono vidim da mi svijetli miš (znači ukopčan je makar je to mamba pa sam mislio da prek baterije radi) ali se ne miće miš na desktopu, tipkovnica isto svijetli ali ne prihvača komp nikakva slova ni ništa, niti ima interneta ni zvuka. Ukopčao sam miš na front pannel i radi, pa tipkovnicu i radi. Očito na matičnoj neš ne funkcionira jer bilo šta da je iza ukopčano ne radi...

ima ko kakav prijedlog? {#}

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

nitko nezna? :(

treba mi komp, jer nemrem ni na internet ni ništa da znam dal da ju nosim u dućan jer imam garanciju ili se to može riješiti nekako 

Ako imate pitanje u vezi case moddinga slobodno pitajte. (sprejanje i rezanje itd.)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Re: Asrock p67 extreme 4 problem

a kaj ti je to na svim usb portovima na backpanelu ?

moguće da je riknul kontroler.

14 godina
neaktivan
dax1974 kaže...

a kaj ti je to na svim usb portovima na backpanelu ?

moguće da je riknul kontroler.

pa ništa mi iza ne radi, ni za zvuk izlazi, ni usb ni ethernet {#}

a kada ukopčam na front pannel sve radi

16 godina
neaktivan

pravac servis {#}

14 godina
neaktivan
dax1974 kaže...

pravac servis {#}

{#}

vidim da je nema u linksu, šta onda čekam da bude gotova (tj. popravljena) ili dobijem neku drugu?

16 godina
neaktivan

Imaju ti oni sigurno za zamjenu,a ako se to ne dogodi dobit ćeš neku kompatibilnu u cjenovnom rangu tvoje.

Nećeš dobiti odma već nakon kaj prođe kroz servis i ispitivanje.

Par dana bez kompa,preživjet ćeš i preporoditi se {#}

14 godina
neaktivan
dax1974 kaže...

Imaju ti oni sigurno za zamjenu,a ako se to ne dogodi dobit ćeš neku kompatibilnu u cjenovnom rangu tvoje.

Nećeš dobiti odma već nakon kaj prođe kroz servis i ispitivanje.

Par dana bez kompa,preživjet ćeš i preporoditi se {#}

ma tak i onak mi treba neka u crno-crvenom stilu budem pitao za nadoplatu za bolju :D

15 godina
protjeran

Radi ti front USB? Oni dolaze iz istog kontrolera koji je spojen na ploči..

Resetiraj BIOS, pogledaj u kakvom su stanju stražnji USB-i (da nisi koji razvalio, vidio sam svašta ljudi naprave

USB konektoru kad zapni za kablove).

Ako rade prednji, nema razloga da stražnji ne rade osim ako nešto nije u kratkom spoju (komad nekog USB sticka

u konektoru, neispravan uređaj tipa Bluetooth itd itd).

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Radi ti front USB? Oni dolaze iz istog kontrolera koji je spojen na ploči..

Resetiraj BIOS, pogledaj u kakvom su stanju stražnji USB-i (da nisi koji razvalio, vidio sam svašta ljudi naprave

USB konektoru kad zapni za kablove).

Ako rade prednji, nema razloga da stražnji ne rade osim ako nešto nije u kratkom spoju (komad nekog USB sticka

u konektoru, neispravan uređaj tipa Bluetooth itd itd).

komp tak stoji na stolu stalno i navečer je radilo a ujutro ne

tipkovnica, miš, zvučnici (na usb su logitech), pritner i mikseta mi ne rade iza, a kada naprijed spojim rade 

onda budem sutra bios resetirao :)

15 godina
protjeran

Resetiraj BIOS i makni sve što je spojeno odozada i stavi samo miš i tipkovnicu.

Provjeri konektore.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice