Pozdrav svima
zanima me dali je navedini procesor dobar za igranje igrica tipa bf3, uskoro bf4i slične igrice, znači one malo jače koje dolaze
Pozdrav svima
zanima me dali je navedini procesor dobar za igranje igrica tipa bf3, uskoro bf4i slične igrice, znači one malo jače koje dolaze
Sam ili u kombinaciji sa grafičkom koja ti piše u Moj PC?
Ako misliš na njegovu integriranu grafičku, ovisi na kojoj rezoluciji?
- Ako misliš iskoristit ovu grafičku koju imaš, bolje ti je ići na ili neki i3 ili i5 s1155 + B75 ploča, ili AMD FX-6300 + neka AM3+ matična za njega + neki AM hladnjak za CPU.
Pozdrav svima
http://www.anandtech.com/show/6332/amd-trinity-a10-5800k-a8-5600k-review-part-1/4
Zakljucak - Zelis li samo igrati sa intergriranim gpuom, nove igre ce ti biti na low za zadovoljavajuci fps!
Nove igre trebaju barem Radeon 78xx ako zelis high/max sa 40-80fpsa (ovisno o igri). Ako zelis dobre performanse (max sa 50+ fpsa na vecini igara) za nove igre gledaj Nvidia 750+ ili R9 280x+... Ili Nvidia 660+ ili Radeon 7870+ (sa clockom).
Ta grafa je prava mjera za takav CPU. Sigurno će biti scenarija gdje neće biti 100% (više iz razloga loše optimiziranosti engine-a) ali to je sasvim ok kombinacija.
hvala puno :)