Znaci , admini, kao 1. znam da je postojala tema koja je imala istu svrhu ko i ova tema .. i nije mi jasno zasto je zakljucana jer se meni ideja cini jako dobrom .. Pa bih molio prije locka da procitate pravila i da bi ova tema zaista mogla imat lijepu svrhu na forumu, isto kao sto ima tema " Slike vaseg Hardvera " .. Isto tako, tamo se postaju slike mobilnih uredaja koji ne spadaju bas pod hardver jer koliko ja znam to su djelovi racunala a ne mobilni aparati :D
No u potpunosti razumijem forumase koji tamo postaju slike svojih novih mobilnih uredaja ( u ovoj temi nije nuzno stavit novitet koji imate, moze i starudija ;) ) , posto nemaju temu namjenjenu tome :/
A i zasto bi tema " Slike vasih kucnih ljubimaca " smjela bit aktivna, a " Slike vasih mobilnih uredaja " ne ? Po meni je ideja cist ok i zabavna :)
Pravila :
- 1. Ovdje bi se stavljale slike VASIH mobilnih uredaja, ali VASE slike a NE slike mobitela koji imate a da su skinute s interneta !
- 2. Off topic zaobilazite u sirokom luku !
- 3. Mozete poceti sa stavljanjem slika svojih smartphonova, Nokia 3310 itd
Evo ja cu prvi pocet sa svojom malom kolekcijom mobitela koje su prosle kroz moje ruke ovog ljeta, kad sam bio malo aktivniji u tom podrucju i to me drzalo podalje od dosade :P
Znaci ovo je moja prica mobitela kako su prolazili kroz moje ruke, tako su i slike dodavane ( od 1. ( SE w910i ) do zadnje ( Samsung Omnia 7 ) ) :)