Cuo sam od frenda da su on i jos neki njegov hajvan napravili homemade antenu ..specijalnu neku..koju su spojili na obicni D LINK wirelles adapter...i lovili mrezu na vece udaljenosti???? dal je to izvedivo ili me on farba..ako je..kako ? ( ne zeli mi reci
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
usmjerenim antenama i specijalnim pojačalom... tako sam ja čuo da se to radi, ali moraš imati optičku vidljivost. također ako bilo što zapriječi put odma gubiš signal.
Sve ovisi o tome sa koliko $$$ raspolazes. Sa dobrom usmjerenom ide i do 2km. Antena od satelitske i vozi.

Ja sam sebi napravio antenu kojom možeš bez problema hvatati dobar wifi signal i sa 5-6 kilometara udaljenosti. Ali sve to ovisi i od wifi hotspot-a na koji se spaja. Signal uvelike ovisi o vremenskim uvjetima kao i raznim preprekama.
Cuo sam od frenda da su on i jos neki njegov hajvan napravili homemade antenu ..specijalnu neku..koju su spojili na obicni D LINK wirelles adapter...i lovili mrezu na vece udaljenosti???? dal je to izvedivo ili me on farba..ako je..kako ? ( ne zeli mi reci
http://en.wikipedia.org/wiki/Long-range_Wi-Fi#Notable_links
Evo ti pa gledaj