T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.098.019
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
9 godina
neaktivan
Re: T-Com Internet

radio sam do sada hrpu speed testova godinama i nikada se nije vidjela ovakva razlika. max je bila 0.1-0.2

godinu dana sam opet na t-com i imam 4 mb/s bez ikakvog smanjivanja brzine a sada je odjednom pola od toga što treba biti. na 2 televizora se gledao max tv istovremeno i brzina je bila normalna. zadnjih par dana nije bitno dali je sve ugašeno ili sve radi, brzina je pola od onoga što je bila. opet su nešto čačkali u t-com bez mojeg znanja. prije par mjeseca su prtljali nešto po sistemu i ugasili nam telefonsku liniju. zovemo ih da se požalimo a budale pojma nemaju što su uopće napravili. ili to prokleto pucanje veze, isto nemaju pojma zašto. čudno kako mi veza nije pucala na iskonu nego samo kada sam na t-com

moguće da je došlo do nekog opterećenja pa su smanjili brzinu ali je nisu vratili. a što je zanimljivo, baš sam pričao sa susjedom maloprije jer je i on isto na t-com. kaže kako i njemu internet zadnjih par dana radi sporije nego inaće i veza stalno puca

Poruka je uređivana zadnji put ned 17.1.2016 22:27 (Skullscar1989).
12 godina
T-Com Internet

Prvi puta sam presao na t com prije nekih 5 godina... Prije par dana sam odlucio produziti ugovor... I uzeo i max tv... I brzinu sam uzeo 10 mbps jer nema VDSL kod nas... I pitao sam za ruter nijsam mogo dobiti i ako sam reko , da mi se ponekad gasi i tako to . ok... Rekli su poslati ce kroz 48 sati nekoga.... Proslo je 2 dana nista... Nazvao sam opet , jos 48 sati ok. Nista ! I kroz to vrijeme stalno mi se i max tv smrzavao slika i to... I danas opet nazovem da mi kazu da je sve ok , i smanjili su mi brzinu sa 10 na 7. Dok je ugasen max tv , dok to nisu danas cackali brzina je bila na download 1300 kb/s ... Sto  raditi ? Ili tako mora ? 

Finger Up :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

meni max tv konstantno smrzava i slika je užas. kažu da to tako mora raditi.... tko tu koga j-b-?

no kad imam nekih većih problema, samo dam telefon svom starom. izdere se na njih, izjebe im sve po spisku i prijeti kumom odvjetnikom. obično isti dan dođe tehničar doma da vidi što ne valja. mislim da će sutra biti ista priča ako počnu tupiti da ne znaju zašto mi je brzina odjednom dvostruko manja

10 godina
Skullscar1989 kaže...
na 2 televizora se gledao max tv istovremeno i brzina je bila normalna. zadnjih par dana nije bitno dali je sve ugašeno ili sve rad

Ako si jos imo 2 maxtva onda bi moro moc barem 4. Stavi parametre. Inace. 0.4mb na speedtestu je nista i nista ne znaci. To ti je "nikakav dokaz". Al ovo s 2 maxtva i 4mbita odjednom a da sad nemozes vise od 2, to je vec sumnjivo.

razermario kaže...

Prvi puta sam presao na t com prije nekih 5 godina... Prije par dana sam odlucio produziti ugovor... I uzeo i max tv... I brzinu sam uzeo 10 mbps jer nema VDSL kod nas... I pitao sam za ruter nijsam mogo dobiti i ako sam reko , da mi se ponekad gasi i tako to . ok... Rekli su poslati ce kroz 48 sati nekoga.... Proslo je 2 dana nista... Nazvao sam opet , jos 48 sati ok. Nista ! I kroz to vrijeme stalno mi se i max tv smrzavao slika i to... I danas opet nazovem da mi kazu da je sve ok , i smanjili su mi brzinu sa 10 na 7. Dok je ugasen max tv , dok to nisu danas cackali brzina je bila na download 1300 kb/s ... Sto  raditi ? Ili tako mora ? 

Smanjili su ti brzinu jer im je to zakonski minimum ako kazes da ti maxtv trza. Puno lakse nego da dolaze popravljat stvari. Stavi parametre parice.

12 godina
T-Com Internet

A sto ne mogu dobiti drugi ruter to mi nije jasno ? 

I kako da stavim te parice , ne kuzim se bas najbolje u to ? 

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

evo sad je pola 1, upaljen je 1 max tv, bratov i moj pc. brzina je kako bi trebala biti. očito dolazi do nekog preopterećenja tokom dana, vrag će ga znati

17 godina

Ajde sad mi je lakše kad vidim da svima šteka,smrzava se maxtv.... Meni su ko navodno sredili problem ali moram isprobati bf ili nešto dr.online da vidim dali tamo što šepa. A greške koje zte registrira su i dalje prisutne.
Meni je recimo pokazivalo 30/5 ali isti vrag smrzavanje,diskonekti.... A znala mi se brzina naočigled spustiti na 18-20/5, samo je restart rutera pomagao, u par navrata sam ga i na tvorničke vraćao.

Čini se da su nešto zbrljali nacionalno😄

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pon 18.1.2016 17:58 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

danas do 2 popodne je bilo sve ok, sada je brzina opet max 2.5 mb/s....

događa se neko preopterećenje centrale tokom dana, pojma nemam zašto i što su sprtljali opet

10 godina
razermario kaže...

A sto ne mogu dobiti drugi ruter to mi nije jasno ? 

I kako da stavim te parice , ne kuzim se bas najbolje u to ? 

Moras se ulogirat u router i pronac "dsl stats" ili tako nesto slicno, te tu sliku stavit tu. Neznam koji router imas, al ima tu po forumu za svaki kako doc do tog.

Skullscar1989 kaže...

danas do 2 popodne je bilo sve ok, sada je brzina opet max 2.5 mb/s....

događa se neko preopterećenje centrale tokom dana, pojma nemam zašto i što su sprtljali opet

Stavi sliku parice sad i navecer, neznam drugo sta da ti kazem.

12 godina
T-Com Internet

Ne nadem ja to ... A u pitanju je Thomson TG782

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
T-Com Internet

Jel vi kuzite brzina/cijena ja ne sa 100 na 200 je 20kn razlika a sa 200 na 500  170kn lol

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sokre kaže...

Ajde sad mi je lakše kad vidim da svima šteka,smrzava se maxtv.... Meni su ko navodno sredili problem ali moram isprobati bf ili nešto dr.online da vidim dali tamo što šepa. A greške koje zte registrira su i dalje prisutne.
Meni je recimo pokazivalo 30/5 ali isti vrag smrzavanje,diskonekti.... A znala mi se brzina naočigled spustiti na 18-20/5, samo je restart rutera pomagao, u par navrata sam ga i na tvorničke vraćao.

Čini se da su nešto zbrljali nacionalno😄

Probaj ukucati google DNS u router https://developers.google.com/speed/public-dns/. Meni je pomoglo i od tada nemam nikakvih problema s vezom (prije sam znao imati povremene prekide interneta ili padove brzine).

nemam za potpis
Poruka je uređivana zadnji put uto 19.1.2016 8:51 (tenac).
13 godina
Nvidia GTX 680 kaže...

Jel vi kuzite brzina/cijena ja ne sa 100 na 200 je 20kn razlika a sa 200 na 500  170kn lol

Naravno. Ovak pokažu da imaju 500, al se ne bi baš usrećili da svi pređu na 500Mbps :D

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina
T-Com Internet

da li netko zna kako staviti drugi firmware na zte 931 VII , u administration dijelu nemam upgrade firmware opciju

trenutna verzija je V2.0.00.CROATT02, stavio bi V2.0.00.RUSS jer navodno ima nešto više opcija

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan

danas mi više ni fiksna linija nije radila. nakon hrpe telefonskih poziva od mene i par susjeda sa istim problemima, poslali su mi doma tehničara. lik kaže da su mi prošli tjedan u t-com prepolovili brzinu ali nema pojma zašto ali da ih je nazvao u zagreb i vratili su brzinu kakva je i trebala biti. pregledao je sve kablove, utičnice, otišao do centrale i na kraju zamijenio onaj priključak u koji se spaja telefon i to ide u struju, nemam pojma kako se to zove. još kaže da je moguće kako je do takvog pucanja veze došlo jer su prije par dana likovi nešto kopali i oštetili cijev od plina. ne znam kako se to inaće radi ali kod mene su plin, voda, telefon itd svi zakopani u zemlju na jednoj hrpi, fino poslagani jedno do drugoga. vjerojatno su oštetili i telefonsku liniju kada su zeznuli plin. sad me zanima kada će opet sve krenuti zajebavati jer kod t-coma stvari baš ne rade jako dugo bez ikakvih problema

13 godina
protjeran
T-Com Internet

Koliko bi okvirno moglo proć kroz ovo ?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Bulldozer kaže...

Koliko bi okvirno moglo proć kroz ovo ?

bez maxtv oko 30 mbita

Samsung S6 Edge+
13 godina
protjeran
T-Com Internet

Danas sam bio zatražio da mi se digne na 20 + maxtv i naravno niko ništa se ne javlja al su rekli kroz 24 sata će bit aktivno.. da bi sad zvao i rekli su mi kao da je odbijeno od centrale al po meni moralo bi radit 15mbps + maxtv uredno

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
T-Com Internet

ima li tko kakav link ili da ima paket MAX2 XS za 189 kn? pise mi Flat internet opcija i NonStop+ opcija, ali nisam nigdje uspio naci koju brzinu dobijem s tim paketom?

Zahvaljujem se na odgovoru :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
T-Com Internet

po defaultu 4Mbs ali za 10kn mozes na 10 a od tuda na 20 ili 30.

Black Mist (520) || Dark Mist (925) || Midnight Mist (735)
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
T-Com Internet

Da li na ovo moze ici neki brzi paket?

Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Bulldozer kaže...

Danas sam bio zatražio da mi se digne na 20 + maxtv i naravno niko ništa se ne javlja al su rekli kroz 24 sata će bit aktivno.. da bi sad zvao i rekli su mi kao da je odbijeno od centrale al po meni moralo bi radit 15mbps + maxtv uredno

Ne vjerujem da ce te opce prebacit na vdsl, iako je linija dobra po maxu pa bi barem u uploadu nesto dobio.

greathander kaže...

ima li tko kakav link ili da ima paket MAX2 XS za 189 kn? pise mi Flat internet opcija i NonStop+ opcija, ali nisam nigdje uspio naci koju brzinu dobijem s tim paketom?

Zahvaljujem se na odgovoru :D

Imas u cjeniku. Ja sam trazio. https://www.hrvatskitelekom.hr/ResourceManager/FileDownload.aspx?rId=3129&rType=2 stranica 9. Na tu cjenu ti se jos dodatno naplati flat i non stop, to je mislim u drugom cjeniku nisam siguran. Brzina je 4mbita i onda dalje nadoplacujes standardno. Turbo 10-20-30 za 10kn, turbo 40-50 za 30kn.

ivanzu kaže...

Da li na ovo moze ici neki brzi paket?

A vidis koliki je max. Samo ti si kao i bulldozer daleko, sumnjam da ce i tebe spojit na vdsl. Dobio bi vise brzine jer su profili za vdsl nekih 97% maxa dok je kod adsla to drugacije, tebi bi vjerojatno max profil bio nekih 14 po adslu.

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 2:52 (sandokan111).
12 godina
neaktivan
fear619 kaže...

da li netko zna kako staviti drugi firmware na zte 931 VII , u administration dijelu nemam upgrade firmware opciju

trenutna verzija je V2.0.00.CROATT02, stavio bi V2.0.00.RUSS jer navodno ima nešto više opcija

Ima ovdje

http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=2775795&postcount=522

15 godina
Doktor-X kaže...
fear619 kaže...

Ima ovdje

http://forum.pcekspert.com/showpost.php?p=2775795&postcount=522

to sam sve našo i skinuo ali problem je kaj nemam opciju za software upgrade

edit:

nwm, glup sam, nisam se logirao u router kao admin :D

Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 17:36 (fear619).
14 godina
T-Com Internet

Kada otiđem provjeriti status parice, izbaci mi ovo 

.
Što je to?

Batllelog: sudy_freak || Xiaomi MI3W crew || Jeftine igre - https://www.g2a.com/r/sudy_freak ||
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
T-Com Internet

evo upravo mi je otišao tehničar ht-a, i nakon pregleda kućne instalacije predložio mi je zamjenu telefonskog kabela utp kabelom. na kutiji pod krovom koja mi ide sa bandere mjerni uređaj baca 0 grešaka, a kod rutera znači nekih 10-15m tel. kabla greške su se počele opet rojiti, i naravno lagano mi je pala propusnost, kabel ima 1 spoj na tih 10-15m i to onaj  u utičnici na zidu (+konektor na ruteru) znači ništa spektakularno.

uglavnom mi je rekao da bi taj dio sa uvođenjem vdsl-a trebali svima zamijeniti, a nitko to ne gvori korisnicima (meni nisu) i onda može može,sve može a na kraju počne sra..e

sutra povučem utp pa javim rezultate, a ako je bilo samo do toga o jbt koliko prosutih živaca za ništa., 30kn i 10 minuta posla max.

evo sličke iz rutera danas, kad promjenim kabel zaljepim novu.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put čet 21.1.2016 18:35 (sokre).
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

Sto i koliko je moguce kod mene u selu haha ? Hvala

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 10:46 (g3arv8).
17 godina

evo slike nakon stavljanja utp kabela, greške su i dalje tu ali kako se čini neće se nakupiti koja milja.

2,3 i 4 slika je stanje kakvo je bilo, vidjet ćemo sutra.

ČVARCI = ČIPS OD SVINJE
Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 18:04 (sokre).
15 godina
neaktivan
g3arv8 kaže...

Sto i koliko je moguce kod mene u selu haha ? Hvala

30 Mbit bez problema na vdsl-u!

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 20:25 (jobi123).
15 godina
neaktivan

Jutros nadogradio brzinu od optike

http://www.speedtest.net/my-result/5019648158

Poruka je uređivana zadnji put pet 22.1.2016 20:26 (jobi123).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice