OPTIMA Innbox v51 portforwarding

poruka: 8
|
čitano: 11.359
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
10 godina
neaktivan
Pozdrav svima,

Trebao bih malu pomoc.
Radi se o ruteru koji sam dobio od optime Innbox v51.
Nikako nemogu na njemu otvoriti portove (Nat - virtual server).
Molio bih nekoga da mi napise korak po korak, ili moze i screenshot sa popunjenim podacima.

Na portforward.com nazalost taj ruter ne postoji.

Puno hvala i lijep pozdrav svima!

0 0 hvala 0
8 godina
neaktivan

I ja se pridružujem tom pitanju čisto da znaš da nisi sam(a) u dilemi novih routera na Optimi

0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan
Re: OPTIMA Innbox v51 portforwarding
To je smece od ruthera,,realnije je da dobijes neki drugi nego sto ces s njime imati srece . Ja sam ga isto dobio prije dva mjeseca . Isto imam problem sa portovima. Recimo Pc mi je spojen na L1 danas radi,, sutra upalim PC nemam konekciju, prebacim na L2 kabel ima konekcija,,i tako svaki drugi dan,prebacivam od 1 do 4, desava se i da nema uopce interneta na lan izlazima , Kad ga ugasim i upalim,,,onda ima na sva 4. i tako u krug.. Prijavio sam taj problem oni mi posalju taki isti,sa istim problemom. Nisam nigdje u postavkama nasao da se moze podesit da ima L1 i L2 konstantnu vezu nego luta od 1 do 4 nikad nije na svima ili na jednom
dani
11 godina
neaktivan
smece od ruthera procitaj moj post,, ispod
dani
12 godina
neaktivan

kako si provjerio ako su portovi otvoreni?

Poruka je uređivana zadnji put pet 10.3.2017 23:31 (ri123).

0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

imam isti problem ali s innbox v45 i oni su mi odobroil zahtjev za javnom ipv4 adresom ali i dalje ne mogu uspostavitportforwarding

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
hellboy_9 kaže...

imam isti problem ali s innbox v45 i oni su mi odobroil zahtjev za javnom ipv4 adresom ali i dalje ne mogu uspostavitportforwarding

Kao obicni user ne mozes otvoriti portove na innbox v45 (pise ti null u listi "otvorenih portova), moras biti admin.

E sad, kod mene je problem sto imam admin pass i otvorim si neki port, provjerim npr. na portchecker i port je otvoren, al se izvana iz nekog razloga ne mogu spojiti na bilokoji servis koji se vrti kod mene doma. Imam podesen ddns, al iz nekog razloga ne prolazi cak ni ping.

Tko prvi, njegova djevojka. Tko zadnji, njegova žena.
12 godina
neaktivan

koji je admin pass od rutera

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice