Slušalice za glazbu - tema za izbor izdvojena tema

poruka: 4.398
|
čitano: 1.393.981
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Re: Slušalice za glazbu - tema za izbor
unimatrix001 kaže...
Bazen21 kaže...

Trebao bih preporuku za slušalice do 350 kn. Trenutno su mi ove zapele za oko http://sonusart.hr/product.aspx?c=37&p=65

No ako netko ima kakvu preporuku, bio bih zahvalan. 

Ako si iz Zg otidji i probaj tako ces znati odgovaraju li ti a usput zadjes i u Media Audio i probaj ove sa slike ( oznaceno crveno ) ... za gotovinu je 10 % popus pa izadje 360 kn 

Više bih preferirao DJ slušalice no svakako ću razmotriti tvoj prijedlog. Hvala :)

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
12 godina
neaktivan
Slušalice za glazbu - tema za izbor

slušalice do 500kn?možda se uspijem protegnut i iznad toga...gledao sam samo AKG dosad,bitno mi je da nisu papirnate membrane

fra Krsto Narkoman
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen

kivic15

In ear , on ear , over ear ?? 

Head.Fi-er
Poruka je uređivana zadnji put ned 23.3.2014 9:38 (unimatrix001).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan

over,naravno.....

fra Krsto Narkoman
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
kivic15 kaže...

over,naravno.....

Ovako nesto ??

Zatvorene - http://www.sonusart.hr/product.aspx?c=34&p=69

Otvorene -   http://www.avmax.hr/slusalice-beyerdynamic-dtx-910~proizvod_17894.html

Head.Fi-er
17 godina
neaktivan

cca 500 kuna (+-100), in ear (s gumenim vrhom tako da zacepe uho, dakle ne zelim earbud), po mogucnosti J kabel (asimetricni). Gledam trenutno Sennheiser cx 300 II, ali recenzije su prilicno podjeljene. Moze pomoc? Koristio bih ih gotovo isključivo za glazbu (rock, blues i slicno).

Unaprijed hvala!

edit: pronasao sam ovo ali mi smrdi sto je toliko jeftino (nove su cca 1000 kn) http://www.njuskalo.hr/slusalice/sennhesier-cx880i-oglas-10349181

savjeti?

edit2: vecinom komentari na internetu kazu kako ovaj rang sennheisera ima prenaglasen bass, a na cx150 (koje sam jedine imao prilike isprobati od sen.) sam i ja to primjetio. Koliko je to istina za ostale (skuplje) modele?

Nothing is true, everything is permitted...
Poruka je uređivana zadnji put uto 25.3.2014 20:12 (Assassin).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan

Može neka preporuka za in-ear slušalice? Stare od iPoda su mi napola vrisnule pa si tražim neke kvalitetne. Prvotno sam bezveze zapeo za Beats by Dre urbeats ponajviše zbog izgleda, al kad razmislim.. nije baš da sam voljan dati 100€ za to. {#} Pa ako može neka preporuke u rangu od 300-500kn.. bijele po mogućnosti. {#} {#}

Poruka je uređivana zadnji put čet 27.3.2014 16:09 (John_Doe_11).

0 0 hvala 0
17 godina
odjavljen
John_Doe_11 kaže...

Može neka preporuka za in-ear slušalice? Stare od iPoda su mi napola vrisnule pa si tražim neke kvalitetne. Prvotno sam bezveze zapeo za Beats by Dre urbeats ponajviše zbog izgleda, al kad razmislim.. nije baš da sam voljan dati 100€ za to. {#} Pa ako može neka preporuke u rangu od 300-500kn.. bijele po mogućnosti. {#} {#}

Bijele , po zelji {#}

http://www.ronis.hr/sennheiser/191/slusalice-sennheiser-cx-300-ii-white/CX300IIWhite/

http://www.ronis.hr/akg/639/slusalice-akg-k-350-white/AKG-K-350-white/

http://www.sonusart.hr/product.aspx?c=35&p=1184

Head.Fi-er
17 godina
neaktivan
unimatrix001 kaže...
John_Doe_11 kaže...

Bijele , po zelji {#}

http://www.ronis.hr/sennheiser/191/slusalice-sennheiser-cx-300-ii-white/CX300IIWhite/

http://www.ronis.hr/akg/639/slusalice-akg-k-350-white/AKG-K-350-white/

http://www.sonusart.hr/product.aspx?c=35&p=1184

Puno ti hvala! {#} Mislim da ću se odlučiti na Sennheiserove, nekako su mi odmah sjele na prvi pogled/dojam, samo moram protegnut noge do dućana da izaberem duljinu kabela. :) Još jednom ti hvala! {#}

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 1:30 (John_Doe_11).
11 godina
neaktivan

pozdrav, nabavio sam akg k619 za 920 kn. zanima me da li su to najbolje slušalice koje sam mogao dobit za tu cijenu ili je bilo puno boljih?
namjenjene su za slušanje glazbe i gledanje filmova, ništa ekstra.

Poruka je uređivana zadnji put pet 28.3.2014 22:36 (neprilagoden).

0 0 hvala 0
17 godina
neprilagoden kaže...

pozdrav, nabavio sam akg k619 za 920 kn. zanima me da li su to najbolje slušalice koje sam mogao dobit za tu cijenu ili je bilo puno boljih?

AKG K240 su standard, a koštaju tu negdje.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
17 godina
odjavljen
Father_Dougal kaže...
neprilagoden kaže...

AKG K240 su standard, a koštaju tu negdje.

Potpis 

Jos jedna malo bolja opcija bi bile Denon AH-D340 koje su i mrvicu jeftinije ( od te cijene koju si platio )

Samo , nije mi jasno tko te preveslao za te slusalice da mu platis 920 kn kad je redovna cijena  769 kn ( Ronis ) ili 700 kn za cash ( Media Audio ) 

( Ronis ima besplatnu dostavu za kupovinu iznad 700 kn )

Head.Fi-er
Poruka je uređivana zadnji put sub 29.3.2014 8:56 (unimatrix001).
11 godina
neaktivan

kupljene baš u dućanu u ronisu, očito zajeb. 

17 godina
odjavljen
neprilagoden kaže...

kupljene baš u dućanu u ronisu, očito zajeb. 

Ako ih nisi koristio ( cisto sumnjam ) i jos su originalno zapakirane imas ih pravo vratiti i traziti zamjenu ili povrat novca u roku 7 dana . U slucaju da su koristene ali imas svu ambalazu i nema tragova na njima isto tako ih mozes zamjeniti ali uz umanjenu vrijednost jer se prema njihovom pravilniku one dalje mogu prodavati iskljucivo kao rabljene . To pise i na njihovoj stranici 

Head.Fi-er
14 godina
neaktivan

Moze preporuka in-ear slusalica do 200 - 250 kn , najvise slusam elektronsku glazbu.... Hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

pozdrav. godinama imam sennheiser px 100 koje obožavam, stvarno je zvuk super i paše mi, međutim vrijeme je učinilo svoje. naručio bih opet iste, tj. ove, cijena je super i imam poznanika iz njemačke pa bi bilo bez poštarine.

zanima me dal ima bolje za tu cijenu? može biti i iz ebay.de samo da je novo i originalno

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Ima li tko kakvih iskustava s ovim slusalicama. Cine se veoma cvrste za tu cijenu, ali ne znam kakve su sa zvukom (elektronska glazba)
https://www.svijet-medija.hr/art/slusalice-philips-shl-3200-00/55563 

Bolje pet do dvanaest, nego nijednu poslije jedan.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
zuper kaže...

pozdrav. godinama imam sennheiser px 100 koje obožavam, stvarno je zvuk super i paše mi, međutim vrijeme je učinilo svoje. naručio bih opet iste, tj. ove, cijena je super i imam poznanika iz njemačke pa bi bilo bez poštarine.

zanima me dal ima bolje za tu cijenu? može biti i iz ebay.de samo da je novo i originalno

Nemoj se ljutiti, ali 29 eura je prejeftino da bi bile original.

Living on my planet is so easy; there is peace, there is love and there is ecstasy.
14 godina

oni koji su kupili vele da je prava stvar. a i naglavne slušalice je teško i neisplativo falsificirati kao in-ear

Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina

Trebala bi mi preporuka in ear slušalica za nekih 100kn, može i malo više ako se isplati.

Koristio bi ih većinom prilikom rekreacije tak da bi bilo poželjno da su sa onom stvarčicom što ide oko uha. 

Hvala unaprijed.

Sometimes you just have to pee in the sink
Moj PC  
0 1 hvala 0
16 godina

Takodjer trebam preporuku za inear slusalice, uglavnom za slusanje house i slicne elec glazbe.

Trenutno se dvoumim izmedju Sennheiser CX300 II i Soundmagic e10, znaci do nekih 250kn.

Prehodno koristio Creative ep630 koje su sluzile odlicno, ali se nazalost ostetio kabel na jacku :)

http://www.erepublik.com/en/referrer/teXew
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
Kakve su ove stock slusalice koje se dobe uz iPhone4s u usporedbi sa nekim slusalicama do 150kn? I ak moze preporuka nekih in-ear slusalica do 150kn iz Ronisa. Hvala!
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Molio bih preporuku za slusalice do 200 kn, potrebno za kucnu audio produkciju (dakle kao monitori), mogu i polovne. Moze i over i in-ear, interesuje me koje bi najkvalitetnije bile u tom cijenovnom rangu.

Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
infeqt0r kaže...

Molio bih preporuku za slusalice do 200 kn, potrebno za kucnu audio produkciju (dakle kao monitori), mogu i polovne. Moze i over i in-ear, interesuje me koje bi najkvalitetnije bile u tom cijenovnom rangu.

Za po doma i tako jeftino...? Hm, pogledao sam rabljene na njuškalu, nema ničeg zanimljivog. Morat ćeš se malo financijski protegnuti...

17 godina

Jednostavno: Superlux HD668B ili Samson SR850 ?

8 Superlux
2 Samson
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.4.2014 16:05 (Master Z).
Moj PC  
0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan
Father_Dougal kaže...
infeqt0r kaže...

Za po doma i tako jeftino...? Hm, pogledao sam rabljene na njuškalu, nema ničeg zanimljivog. Morat ćeš se malo financijski protegnuti...

Nazalost trenutno sam kratak s novcem pa gledam nesto za prvu pomoc :)

14 godina
neaktivan
Moj PC  
0 1 hvala 0
11 godina
neaktivan

Bok ljudi! Trebao bih prijedlog slušalica do maksimalno 500kn. Trebaju biti over-ear, što udobnije i pogodne za gledanje filmova. Glazba tu i tamo. Vidim da su popularni akg i sennheiser. 

Što mislite o ovima? KLIK

proguglaj moj nick :)
Poruka je uređivana zadnji put pon 14.4.2014 20:59 (vratinulu).

0 1 hvala 0
14 godina
neaktivan

Pozdrav, ovako zanima me jel bi mi mogli preporuciti kakve slusalice za konstantno slusanje glazbe, naglavne i cijena do 500 kuna? A i da estetski budu prihvatljive

I'm sorry, I can't hear you over the sound of how awesome I am!

0 1 hvala 0
17 godina

Evo samo da izvjestim da sam ipak uzeo original Apple slusalice zbog kontrola na kablu i jer mi taman. tak da {#}

Ride or die, remember?
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice