EDIFIER fan club

poruka: 455
|
čitano: 402.957
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
Re: EDIFIER fan club
GrimReaperKC kaže...

T5 je odličan sub za cijenu i za namjenu gledanja tv-a, serija,filmova.

No za mjuzu i nije nešto, pogotovo kad sam kupio Rel T/7x... Usporedbe radi, nebo i zemlja 

uh, jedan košta 120 eura, drugi 1200 eura

14 godina
picajzla0707 kaže...
GrimReaperKC kaže...

T5 je odličan sub za cijenu i za namjenu gledanja tv-a, serija,filmova.

No za mjuzu i nije nešto, pogotovo kad sam kupio Rel T/7x... Usporedbe radi, nebo i zemlja 

uh, jedan košta 120 eura, drugi 1200 eura

da, takva je razlika i u zvuku 

17 godina
EDIFIER fan club

Nakon kupovine MR4 za PC prije koju god i super sam zadovoljan s njima.

Sad gledam da dodam Edifier set zvucnika i u dnevnu sobu za TV.

Taj kutak dnevne sobe gdje se nalazi TV je ajmo rec dimenzija 6x3m (gdje donju polovicu te prostorije zauzima TV i sofa).

Sto od modela bi preporucili da pokrije tu povrsinu i da dobijem dobru kvalitetu zvuka ?

Dosad sam u dnevnoj imao 1 soundbar koji je imao svoj popratni sub, a sad zelim dobit bolju kvalitetu zvuka od toga.

Poruka je uređivana zadnji put čet 7.5.2026 14:35 (Flameseeker).

0 0 hvala 0
17 godina
Flameseeker kaže...

Nakon kupovine MR4 za PC prije koju god i super sam zadovoljan s njima.

Sad gledam da dodam Edifier set zvucnika i u dnevnu sobu za TV.

Taj kutak dnevne sobe gdje se nalazi TV je ajmo rec dimenzija 6x3m (gdje donju polovicu te prostorije zauzima TV i sofa).

Sto od modela bi preporucili da pokrije tu povrsinu i da dobijem dobru kvalitetu zvuka ?

Dosad sam u dnevnoj imao 1 soundbar koji je imao svoj popratni sub, a sad zelim dobit bolju kvalitetu zvuka od toga.

Pogledaj S2000MKIII sad su na 312eur

Well... if you dont know me you cant trust me, and if you cant trust me, odds are low youll leap in front of a flying arrow to save my life.
Poruka je uređivana zadnji put sub 9.5.2026 10:47 (AmonZero).
14 godina
EDIFIER fan club

Baš sam gledao najskuplji sustav od Edifiera Edifier Airpulse i to nema smisla ... znači u Muzikeru 904 ojra za Stereo Sustav koji ima 50W RMS snage po kanalu i to pazi koristi od Qualcomma Apt X Bluetooth Codec koji ima bitrate od 358 kbps...

Apt X HD je 576 kbps a Apt X Lossless je 1200 kbps.

Da objasnim za one koji ne kuže oriđiđi CD je 1411 kbps.

Ako misliš slušat MP3 na YouTubeu to je OK ali za neki HiFi zaboravi.

Onda Raspon frekvencija: 52 Hz - 40 kHz prva vrijednost ova od 52 Hz bi trebala biti što niža jer se odnosi na niske frekvencije a druga ne viša od 20 kHz jer ljudsko uho čuje od 20 Hz do 20 000 Hz ili ti ga 20 kHz .

Ako mislite da sam u krivu provjerite na ovom linku: xbitlabs.com/frequency-response-test/ kladim se da je sva ekipa od 30+ gluha na 16 000 Hz i čujte na sluše ili zvučnike sami.

Kad si mlad čuješ do 20 000 Hz a kasnije kad ostariš u 30. čuješ do 16 000 Hz

Znači niko od nas nije Šišmiš da čuje te frekvencije od 40 000 Hz , a ove za niske tonove su grozota od 52 Hz pravi zvučnik ide i ispod 20 Hz.

I oni bi za to 904 ojra?

Pa za te pare mogu kupit DALI OBERON 7 psmtr i još malo dodaš za D klassu pojačalo i imaš sustav koji pljune na ovaj i to jako.

Recimo OVO pojačalo : nabava.net/nekategorizirano/fosi-audio-bt20a-max-class-d-pojacalo-cijena-848789351 dobiješ 180W RMS po kanalu pojačalo košta 258,00 ojra

Ovo su DALI OBERON 7 u moje boje zvuka trgovini : bojezvuka.hr/products/dali-oberon-7?variant=48635837546825

I koštaju 940 ojra

Super Maria su stvorili Japanci,Talijan je a govori Engleski, kompanija mu ima urede u Americi, trči kao Ruski atletičar i skuplja novčiće kao Židov! Ne budimo rasisti budimo kao Mario!
Moj PC  
0 3 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice