Danas uzeo BUG... i baš me razveselio beta key... reko ajd da vidim da li je napokon netko složio dobru online simulaciju koja će uz to biti i free.
Kao netko tko igra više HC simulacije i netko tko je mjesecima letio u Aces Highu... moram priznat da sam ostao totalno razočaran.... štoviše, nasmijao sam se nakon 2 minute "letenja"....
Ova igrica™ će definitivno pronaći svoju publiku među ekipom koja voli standardne šutere i kod klinaca, jer će im na jednostavan način omogućiti da budu uber piloti.... ali ... brutalna arkadnost je u mojem slučaju no-no...
Ipak ću se držati Aces High-a i letjeti u pravom simulatoru koji pred mene stavlja pravi izazov letenja u borbenom avionu drugog svjetskog rata... a samim time čini dogfightove brutalno zabavnim i teškima.
Ali, svatko voli nešto drugo... samo sam htio dati svoje mišljenje...

). Zahtjeva navikavanje, pogotovo jer nisam dosad koristio joystick. WoWp je zanimljiviji ovako, iako mi je zasad teže pogoditi nego sa mišem, ali War Thunders je liga za sebe. Samo se nadam da ću se uspjeti ispraksati da malo preciznije letim.. Heh..