Da li iko zna neke konkretne informacije o ovom naslovi (npr. datum izlaska i sta bi novo mogli ocekivati u igri),a mozete napisati i vase misljenje o igri i sta ocekujete?
Da li iko zna neke konkretne informacije o ovom naslovi (npr. datum izlaska i sta bi novo mogli ocekivati u igri),a mozete napisati i vase misljenje o igri i sta ocekujete?
ocekujem nesto slicno prvim dvama nastavkima; puno bugova, ali yebeno zanimljivo za igrati...
Ajmo malo samo pazit na jezik koji upotrebljavamo.
Ajmo malo samo pazit na jezik koji upotrebljavamo.
Čitam negdje da je potvrđeno da će KOTOR 3 biti MMORPG...
Ma glupe glasine...
Ovaj naslov ce jos dugo pricekati...
ma ja mislim da kotor 3 neće bit mmo, možda će i izaći mmo sa radnjom u vrijeme kotora al nekako je glupo da mmo nazovu kotor 3
nadam se da je igra u produkciji ali je ne očekujem ove godine, samo se nadam da ćemo u ovom nastavku saznat što se dogodilo revanu
Čitam negdje da je potvrđeno da će KOTOR 3 biti MMORPG...
Doći će na ljeto tak bar piše, i isti bude ko prethodnici samo normalno poboljšanja u grafici i neki enđinnovi se razvija neznam točno kak su ga nazvali...al se budemo načekali još! I da, mislim da ništa od Revana i kompanije ovaj dio bude smješten između 3i4 epizode po filmu, sad dal bude u igri isti likovi neznam!
pogledaj sad šta si napisao
igra se zove SW Knights of the Old Republic
kotor 3 neće imat veze s filmovima i novom republikom :D
ali izlazi jedna SW igra na konzole koja će se radnjom nalazit između 3 i 4 filma, a li ta se igra zove SW The Force Unleashed
Znam kak ide puni naziv KOTOR! Prije 1mj. sam čital na njihovoj stranici i to je pisalo, sad zakaj i kak neznam!