Star Wars: Battlefront

poruka: 933
|
čitano: 152.592
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina

Sve što mogu reći za igru da mi je žao 10 GB kojih sam skinuo. Puno sam više očekivao, ovo više izgleda kao neki indie igra, a ne kao neka visokobudžetna igra. Hod u igri je kao da si mutav, okoliš je katastrofa (postavke na ultra), ja kao lvl 1 igram sa likovima koji su lvl 15,20 i koji te razbijaju u 5 sekundi (znači sustav matchmakinga očito ne postoji ili ne funkcionira). Totalni kaos. Jest da je beta, ali kad i izađe puna verzija ne bi dao ni 20kn, a kamo li 350kn. Naravno ovo je moje mišljenje, puno se vas neće slagati sa njime, a li to i nije poanta nego je poanta iznošenja naših subjektivnih stavova o igri.

Ocjena 3/10 - LOŠE

Moj PC  
2 16 hvala 0
14 godina
neaktivan

Navodno ovo beta koja je se ljetos mogla probati na nekom sajmu..

http://g.bf4stats.com/5x9DH6mr/pc/53COP-ceco.png
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

ti igras neku drugu betu kad ima level 20 ?

Moj PC  
9 0 hvala 0
14 godina

Igjica je baš super, a najviše mi se sviđaju heroji u haljini bez leđa. Ceco reci osam

battlelog - Volume_CRO

5 0 hvala 0
13 godina

Malo sam vise ocekivao od ove igre. Uredno ju vrtim na medium postavkama, ali gameplay mi ne lezi nikako... vise je to bezglavo napucavanje u stilu CoDa

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
0 0 hvala 0
10 godina
Re: Star Wars: Battlefront
MasterOfDisaster kaže...

Sve što mogu reći za igru da mi je žao 10 GB kojih sam skinuo. Puno sam više očekivao, ovo više izgleda kao neki indie igra, a ne kao neka visokobudžetna igra. Hod u igri je kao da si mutav, okoliš je katastrofa (postavke na ultra), ja kao lvl 1 igram sa likovima koji su lvl 15,20 i koji te razbijaju u 5 sekundi (znači sustav matchmakinga očito ne postoji ili ne funkcionira). Totalni kaos. Jest da je beta, ali kad i izađe puna verzija ne bi dao ni 20kn, a kamo li 350kn. Naravno ovo je moje mišljenje, puno se vas neće slagati sa njime, a li to i nije poanta nego je poanta iznošenja naših subjektivnih stavova o igri.

Ocjena 3/10 - LOŠE

Poanta je da ti nemaš pojma igrat ovakvu vrstu igru, svi te guze u igri i normalno da si nadrkan i da ćeš popljuvat igru kad završiš sa skorom 3:38 LOL

15 godina
ReverseFlash kaže...
MasterOfDisaster kaže...

Ocjena 3/10 - LOŠE

Poanta je da ti nemaš pojma igrat ovakvu vrstu igru, svi te guze u igri i normalno da si nadrkan i da ćeš popljuvat igru kad završiš sa skorom 3:38 LOL

Iza sebe imam preko 20 godina igranja tako da je bolje  da ne komentiraš ono o čemu nemaš pojma, bolje se odi igrati sa lego kockama.

17 godina
MasterOfDisaster kaže...

Ocjena 3/10 - LOŠE

Kolko ja znam max lvl je 5...

[ Xfire: slickman25 ] [ Steam: ryou229 ] [ Battle.net: exzzy#2808 ] [ EUNE:exzzy ][EUW:exzzy]
13 godina

Ovo je s razlogom open beta... Ima bugova i ostalih gluposti. Davati ocjenu igri nema smisla... Valjda bi u svojih 20god igranja to trebo shvatit. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Moj PC  
3 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Volume kaže...

Igjica je baš super, a najviše mi se sviđaju heroji u haljini bez leđa. Ceco reci osam

8 kako se to pise slovima :P

12 godina
Moj PC  
3 0 hvala 0
16 godina

I minut sa Darth Vaderom, uletio sam u gužvu

Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 22:46 (jopis).
Moj PC  
1 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Neki od mojih videa/recenzija/utisaka (Bice jos uskoro, svaki dan novi video):

Raven

1 0 hvala 1
13 godina
neaktivan

Meni je Star Wars tematika zanimljiva i apsolutno osvjezavajuca u odnosu na bf/cod/csgo to me vise smorilo zaista.

Par utisaka, vrtim igu na ultra 1080p 45-55fps na MP mapama od 40 igraca, sve fino ide bez problema, svidja mi se za jednu betu dosta nudi.

Samo jedno pitanje, kad mi pocinje igra imam problema sa fps prvih 10-15sec nije igrivo apsolutno, znaci haos a poslije toga sve bez ikakvih problema. Igra je znaci na ultra nisam pokusavao dirati detalje jer vrti sve bez problema kao sto rekoh 45-55fps

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
chaselol kaže...

Meni je Star Wars tematika zanimljiva i apsolutno osvjezavajuca u odnosu na bf/cod/csgo to me vise smorilo zaista.

Par utisaka, vrtim igu na ultra 1080p 45-55fps na MP mapama od 40 igraca, sve fino ide bez problema, svidja mi se za jednu betu dosta nudi.

Samo jedno pitanje, kad mi pocinje igra imam problema sa fps prvih 10-15sec nije igrivo apsolutno, znaci haos a poslije toga sve bez ikakvih problema. Igra je znaci na ultra nisam pokusavao dirati detalje jer vrti sve bez problema kao sto rekoh 45-55fps

Probaj na Low, dal se to isto događa.

Battlelog: [G] CyberDemonVZ; NiramX kaže... Tko se na četvorku opeko i na peticu puše
15 godina

Father and son finally forgive each other

Pozdrav svima kojima sam na ignore!
Poruka je uređivana zadnji put ned 11.10.2015 23:49 (fila2208).
Moj PC  
18 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Meni igra odlicna, neznam cemu tolika strka oko toga kako se igra, pa jbt nemora svaka igra bit BF.

10 godina
Y2K2 kaže...

Meni igra odlicna, neznam cemu tolika strka oko toga kako se igra, pa jbt nemora svaka igra bit BF.

Razmažena derišta, štaš

13 godina

Meni je igra super. Za onako sjest pola sata-satak sam sa sobom bez obaveze..... piju piju i odmorim se.

Xtreme_Dama; Youtube: http://www.youtube.com/user/DamaTheCrow?feature=mhee
Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Odlična

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

Nisam isprobao Luka, ali ćaća me ionako vise pali...Jucer sam 1. puta igrao sa Darth Vaderom, bilo je fantasticno. Jedino sto mi je malo glupavo da barem trećinu vremena izgubis na dolazak do bojisnice. Animacije, kad gledam nekog drugog, mi izgledaju puno brže, pogotovo kretanje, nego kad ga sam koristis. Uputio sam se u zariste borbe, dosta koristio force choke, koji je iznimno koristan kad imas 5 neprijatelja ispred seb. Jednog fino podignes i priceka te kad zavrsis sa ostalima. Mislim da sam jedno 10-tak pobio, što mi se ne čini loše za 1. put. Generalno sto se igre tice, dobra je, ali imam osjecaj da igra nudi puno vise nego sto je dano u beti, ali nazalost beta ne golica mastu dovoljno. U BF3 je isto onaj glupi metro dan, (caspian nisam igrao jer nisam mogao uci u server od navale), ali je marketing urađen puno bolje prije same bete...

Moj PC  
2 0 hvala 1
14 godina
ceco22 kaže...
Volume kaže...

Ceco reci osam

8

E pa na kurcu te nosam

battlelog - Volume_CRO
11 godina
protjeran
Selam alejkum
Vi prekrasni ljudi, sa vama mogu cijelu noć, biti budan i sanjati na nogama..... moran isprobat novu tipkovnicu šta oš?
Moj PC  
0 0 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kaze minimum graficka 7850, a ja sa 5770 lagano na HD rezoluciji mogu i 60 FPS-a, a na 1050p 30-40 stabilno :P predobra optimizacija

Siky1234
14 godina

Inace malo o PC master rasi.

The PS4 version of the game has been confirmed to run at a resolution of 900p, with the Xbox one being confirmed to run at a very disappointing 720p, giving this version more noticeable aliasing and a general downgrade in visual quality. 

http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/dice_sacrificed_resolution_for_higher_framerate_in_star_wars_battlefront/1

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
Zajeb kaže...

The PS4 version of the game has been confirmed to run at a resolution of 900p, with the Xbox one being confirmed to run at a very disappointing 720p, giving this version more noticeable aliasing and a general downgrade in visual quality. 

http://www.overclock3d.net/articles/gpu_displays/dice_sacrificed_resolution_for_higher_framerate_in_star_wars_battlefront/1

Meni na PS4 igra izgleda odlično i nije bilo trzaja. A navodno je i netcode bio puno bolji prema nekim komentarima.

Na PS4 dobijemo i lokalni split screen multiplayer, uglavnom je više igrača, a i oslobođeni smo od aimbot čitera kojih je već bilo u prva 24 sata bete.

Iako bi mi na mom piceku igra nešto bolje izgledala nego na PS4, baš iz gore navedenih razloga FPS multiplayere uglavnom uzimam na konzoli.

Multiplatform master race FTW.

PSN - DeniZg80
Poruka je uređivana zadnji put pon 12.10.2015 14:33 (DeniZg).
12 godina

pa meni su fps igre više za pc, ali tvoj izbor

Moj PC  
1 0 hvala 0
11 godina
odjavljen

O Boze ne mojte sad i ovu temu pretvorit u rat konzola protiv PC-a.Igraj na cemu volis igrat i tocka.Ja preferiram PC,ali da konzole imaju svoje prednosti,imaju.

3 0 hvala 0
12 godina
IvanDado kaže...

O Boze ne mojte sad i ovu temu pretvorit u rat konzola protiv PC-a.Igraj na cemu volis igrat i tocka.Ja preferiram PC,ali da konzole imaju svoje prednosti,imaju.

Ma nije nikakav rat, samo komentiramo.

Al' ovi aimbotovi stvarno ubiju volju za igrom. Iskusio sam to puno puta, jer igram na public serverima.

PSN - DeniZg80
13 godina
neaktivan
Zajeb kaže...

Ma konzole su bile dobre prvih 6 mjeseci nakon launcha poslije toga kvaliteta reprodukcije igara samo pada jer ne moze pratiti korak sa tehnologijom i vremenom. Preslab hardver da bi bio vrijedan pomena.

Ali isto tako to je vrhunska opcija za prosjecnog gamera koji ne zeli da se zeza sa instalacijama, raznoraznim podesavanjima nego samo plug n play.

AL SWEARENGEN Welcome to fucking Deadwood!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice