Pro Evolution Soccer 2015

poruka: 1.902
|
čitano: 273.803
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina
neaktivan
Re: Pro Evolution Soccer 2015
SimeKZ kaže...

Bitno je da se travica moze šišat kako treba za single player, jer online nitko ne igra... e moj KONAMI nikako da se raspametis. Danas moras biti lud da das kunu za bilo koju single player igru. 

Uostalom nisam se niti obaziro na golmana. Ali to su jedno te ista kvazi bacana jos od 2013... 

Evo ispravljeno...

15 godina

14 godina
soja kaže...

Mah, čak su i prvi PES 14 filmići ostavili jači dojam na mene. Ali naravno teško je suditi samo na temelju jednog gameplay filmića. Ono što je zabrinjavajuće je da su golmani jednako loše animirani ko i dosad. Ne smeta to svakome (makar se ti isti kunu da je PES simulacija {#}), ali je onda upitno kolika su poboljšanja na drugim poljima.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
14 godina
neaktivan

Kupiti ću ga i ove godine, kupovao sam i veće gluposti od pes 2014..

3 3 hvala 0
13 godina
neaktivan

bojim se da pes2016 nećemo ni dočekat

1 5 hvala 0
11 godina
neaktivan

Kakav je takav je, ali uvijek mi je bio bolji od Fife. PES 14 je dobra baza, samo nek poprave responzivnost kontrola (što kažu da jesu) i poboljšaju agilnost igrača (što kažu da jesu) i ukinu catch-up logic (kada brzonogi napadač ne može istrčat kontru da ga inače spori obrambeni ne sustigne) i PES 15 će biti više nego super igra.

i didn't ASK fOr this
Moj PC  
4 2 hvala 0
14 godina

Samo što da oni svaki puta i ostvare to što su kazali da jesu PES ne bi bio tu gdje je. Ovim tempom, kraj serijala je jako blizu.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
Moj PC  
1 4 hvala 0
15 godina
neaktivan
soja kaže...

Sviđa mi se. Večina problema je maknuta i ispravljena. Kako mi se čini, uzimam pes ove godine.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 14:38 (Tommy_123).
13 godina
neaktivan

Jedini minus u odnosu na PES 2014 je riješen - reakcije. Puno brže dodavanje i okretanje. Na glupe dječije zamjerke, kao golovi van 16, se ne treba ni obazirati. Kao da takvi golovi padaju ko na traci u stvarnom životu. Vjerovatno jedan od 1000 uđe. Neka oni kojima se ne sviđa prava simulacija fudbala igraju onu arkadicu sa svojim maloljetnim vršnjacima...

4 4 hvala 0
14 godina
neaktivan
Tommy_123 kaže...
soja kaže...

Sviđa mi se. Večina problema je maknuta i ispravljena. Kako mi se čini, uzimam pes ove godine.

Možda da prvo isprobaš demo. Meni se isto 2014-ica sviđala na videu pa kad sam je zaigrao skroz sam se razočarao.

15 godina
neaktivan
Mattix kaže...
Tommy_123 kaže...
soja kaže...

Možda da prvo isprobaš demo. Meni se isto 2014-ica sviđala na videu pa kad sam je zaigrao skroz sam se razočarao.

Da, da. Prvo demo pa onda ćemo vidjeti.

ELS BLAUGRANES ! BARCA BARCA BARCA !
13 godina
Bilal kaže...

Jedini minus u odnosu na PES 2014 je riješen - reakcije. Puno brže dodavanje i okretanje. Na glupe dječije zamjerke, kao golovi van 16, se ne treba ni obazirati. Kao da takvi golovi padaju ko na traci u stvarnom životu. Vjerovatno jedan od 1000 uđe. Neka oni kojima se ne sviđa prava simulacija fudbala igraju onu arkadicu sa svojim maloljetnim vršnjacima...

Here we go again.

PES Simulacija, FIFA arkada za djecu {#} 

Ajde se decko stabiliziraj i shvati vise da PES nije simulacija niti ce ikada bit simulacija bilo cega, isto kao niti sta FIFA nije simulacija jer tome ne tezi niti jedna igra. 

EDIT: Vidim da ste jako limitirani sta se tice PES.a i nacina gledanja na igru. Ako si fanboy gledja stvari objektivno. Svi smo ovdje krenuli od PES.a ( Osim naravno mlade generacije ). Svi cekamo neki PES koji valja, ali ovo nije niti blizu postenog nogometa. Uostalom pa sta te na tu igricu uopce moze privuc ? Nema online content nikakav, nista se ne dogada. Sad su kao stavili update igraca, big deal. 

https://www.youtube.com/user/crazypeopleteamcro
Poruka je uređivana zadnji put pet 4.7.2014 15:39 (SimeKZ).
17 godina
Hexfire kaže...

Mah, čak su i prvi PES 14 filmići ostavili jači dojam na mene. Ali naravno teško je suditi samo na temelju jednog gameplay filmića. Ono što je zabrinjavajuće je da su golmani jednako loše animirani ko i dosad. Ne smeta to svakome (makar se ti isti kunu da je PES simulacija {#}), ali je onda upitno kolika su poboljšanja na drugim poljima.

Svojevremeno su me ovdje uvjeravali da su golmani takvi jer je ograničavajući faktor zastarjeli engine i kad dođe novi tek ću onda vidjeti kaj su golmani. Došao je novi engine, problemi stari.. i kaj sad? Čekati sljedeći engine za par godina? Izgleda da je u ovoj igri ograničavajući faktor razvojni studio i dok se on u cijelosti ne promjeni nikakav engine neće spasiti stvar...

14 godina
movie kaže...
Hexfire kaže...

Svojevremeno su me ovdje uvjeravali da su golmani takvi jer je ograničavajući faktor zastarjeli engine i kad dođe novi tek ću onda vidjeti kaj su golmani. Došao je novi engine, problemi stari.. i kaj sad? Čekati sljedeći engine za par godina? Izgleda da je u ovoj igri ograničavajući faktor razvojni studio i dok se on u cijelosti ne promjeni nikakav engine neće spasiti stvar...

Ma da čudno je sve to. Moguće da je i Konami već polako digao ruke od serijala pa se ulaže čisto toliko da pokriju nulu, ako uopće i to mogu. Ili je jednostavno trenutni tim prokleto nesposoban, a nikome se neda zamarati sa promjenom istog.

Čuj ovog gore jbt, tek svaka 1000-a lopta upućena prema golu van 16 u stvarnom nogometu je gol {#}. Da evo stvarno se ne sjećam kad sam zadnji put vidio gol van 16 na nekoj tekmi. Rijetki su ko Yeti na Jadranu usred sezone. Pa koliko daleko možeš ići da opravdaš nešto što je svima na očigled loše napravljeno u PES-u. Al ajd, barem se fino nasmijemo.

13 godina
Hexfire kaže...

Ma da čudno je sve to. Moguće da je i Konami već polako digao ruke od serijala pa se ulaže čisto toliko da pokriju nulu, ako uopće i to mogu. Ili je jednostavno trenutni tim prokleto nesposoban, a nikome se neda zamarati sa promjenom istog.

Čuj ovog gore jbt, tek svaka 1000-a lopta upućena prema golu van 16 u stvarnom nogometu je gol {#}. Da evo stvarno se ne sjećam kad sam zadnji put vidio gol van 16 na nekoj tekmi. Rijetki su ko Yeti na Jadranu usred sezone. Pa koliko daleko možeš ići da opravdaš nešto što je svima na očigled loše napravljeno u PES-u. Al ajd, barem se fino nasmijemo.

nije 1/1000 ali je barem nekih 1/100

https://www.youtube.com/user/007strmi
13 godina

OD 150 golova na ovom svjetskom... dam se kladit da ih je barem 80 bilo van 16m. Znaci svaki drugi.

Moj PC  
0 3 hvala 0
17 godina
SimeKZ kaže...

OD 150 golova na ovom svjetskom... dam se kladit da ih je barem 80 bilo van 16m. Znaci svaki drugi.

Svjetsko se ne računa...

11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Ja bih se kladio da ih nije bilo više od 10 

i didn't ASK fOr this
13 godina
SimeKZ kaže...

80?šta ti gledaš

https://www.youtube.com/user/007strmi
11 godina
neaktivan

{#} Hahahahaha...

Moj PC  
4 1 hvala 0
13 godina
neaktivan

niste mi jasni ljudi, ja ne znam kakav vi ovde napredak vidite, ovo se moglo riješiti i nekim patchem na pes2014. kad vidim kako ovi golovi ulaze nema nikakvog osjećaja, lopta se odbija kao od zida i otkotrlja do protivničkog 16-terca. ajde dobro, ovi iz ea sportsa ove godine bar iskreno kažu da neće značajno mijenjat gameplay, da će isključivo biti grafička poboljšanja, ali ova obećanja iz konamija svake godine da je prekretnica više idu i nama nekad zagriženim fanovima pesa na k... one stvari koje su dobre bile su uklonili, sad ponovno vraćaju i to neki kao napredak???u pes2013 šut i net tension je sasvim ok bio, bar dobar osjećaj kad dadneš gol, sad ko da u zid gađam.nek se povuku i nakon tri godine naprave neki nogomet koji će moći u istu rečenicu s fifom, ovako se samo bezze sramote.

5 0 hvala 0
13 godina
sstrmi kaže...
SimeKZ kaže...

80?šta ti gledaš

Utakmice a ti ? Mozda sam pretjerao sa 80... ali opet... 

13 godina
neaktivan

Svake godine se nadam da ce PES pokusat nekako doc barem na "pravu" stranu i krneut tim putem, al izgleda zadnjih 4 god se stalno iznova razocaram. Ovo dolazi od nekad okorijelog PES-ovca koji nije primirisao FIFI sve do FIFA 09 kad su stvari krenule u drugom smjeru, odnosno PES je poceo "gubit" i "padat" iako vecina to tad nije kuzila. Od FIFA 09 do evo FIFE 14 a 99% i FIFE 15 n isam se maknuo i jednostavno PES( bar ne ovaj trenutni) nemoze me nikako vratit ksebi koliko god se trudio i ja...

Kad cujem ove price o simulaciji arkadi i tako tome..dajte molim vas..ni FIFA a kamoli PES nisu simulacije niti ce ikad bit niti su ikad bile. FIFA ima realnije pokrete i stavri od PES-a al opet to je ne cini SIMULACIJOM zato manite se demagogije o simulaciji i tim sranjima.

Ja neznam dal se KONAMI natjece na nekakvoj modnoj reviji ili oni ustvari pokusavaju napravit NOGOMET? Ok igraci su lijepi, grafika je lijepa? Al sta je PES napravljen da se upali i gleda 22 igraca na terenu i da se divim njihovim madezima i cemu sve ne? KONAMI j etotlano zabrijao sa tom grafikom...to u ovakvim igrama je sporedno..gameplay je taj koji je najbitniji i trebao bi bit! Nek se mane oni grafike i sminkanju igraca i travice i nek ustvari porade na GAMEPLAYU, pa tko zna jednom se i ja vratim opet na PES ako me uspiu privuc ksebi, al trenutno sa "manekenima" to im i neide, odnosno svakim novim PESom odguruju i mene a vjeurjem i puno drugih nekadasnjih fanova serijala samo ca od sebe.

Gas Guzzlers Extreme na Steamu!
12 godina
neaktivan
TheDarkSide kaže...

Svake godine se nadam da ce PES pokusat nekako doc barem na "pravu" stranu i krneut tim putem, al izgleda zadnjih 4 god se stalno iznova razocaram. Ovo dolazi od nekad okorijelog PES-ovca koji nije primirisao FIFI sve do FIFA 09 kad su stvari krenule u drugom smjeru, odnosno PES je poceo "gubit" i "padat" iako vecina to tad nije kuzila. Od FIFA 09 do evo FIFE 14 a 99% i FIFE 15 n isam se maknuo i jednostavno PES( bar ne ovaj trenutni) nemoze me nikako vratit ksebi koliko god se trudio i ja...

Kad cujem ove price o simulaciji arkadi i tako tome..dajte molim vas..ni FIFA a kamoli PES nisu simulacije niti ce ikad bit niti su ikad bile. FIFA ima realnije pokrete i stavri od PES-a al opet to je ne cini SIMULACIJOM zato manite se demagogije o simulaciji i tim sranjima.

Ja neznam dal se KONAMI natjece na nekakvoj modnoj reviji ili oni ustvari pokusavaju napravit NOGOMET? Ok igraci su lijepi, grafika je lijepa? Al sta je PES napravljen da se upali i gleda 22 igraca na terenu i da se divim njihovim madezima i cemu sve ne? KONAMI j etotlano zabrijao sa tom grafikom...to u ovakvim igrama je sporedno..gameplay je taj koji je najbitniji i trebao bi bit! Nek se mane oni grafike i sminkanju igraca i travice i nek ustvari porade na GAMEPLAYU, pa tko zna jednom se i ja vratim opet na PES ako me uspiu privuc ksebi, al trenutno sa "manekenima" to im i neide, odnosno svakim novim PESom odguruju i mene a vjeurjem i puno drugih nekadasnjih fanova serijala samo ca od sebe.

tako sam i ja bio dugogodisnji fan pes-a, zadnju fifu sam igro 99 i od tad sam poceo pes i nisam ni probo fifu sve do fife 11 i od tad je fifa puno bolja igra. i ja se isto nadam da ce se pes vratit ali ne vidim bas da ce u tome uspijet.

14 godina
neaktivan

Kad izlazi demo ili još neke informacije?

0 0 hvala 0
17 godina
TheDarkSide kaže...

U ovakvoj vrsti igre uz gameplay jednako je bitan i grafički prikaz. Gdje ćeš veći gušt nego kad lopta lijepo uleti u gol, zatrese mrežu koja se pritom realno njiše a lopta koprca u njoj. Golman nemoćno pada a igrači se prirodno vesele pogotku... sve to doprinosi većem realizmu i guštu igranja. Koga veseli kad lopta pogodi mrežu kao da je pogodila zid a golman kao na piceginu pada na prsa i lomi kičmu? Tako da ne pušim ove fore, bitan je gameplay a grafika je sporedna priča u cijeloj stvari. Naprotiv, kako rekoh obje stvari su podjednako bitne u ovakvoj vrsti igre. Gameplay kako bi nas što više približio pravom nogometu i grafika kako bi nam što vjernije dočarala zbivanja na travnjaku.. u današnje vrijeme to bi trebao biti standard ako želiš opstati na zahtijevnom tržištu..

13 godina
aswada kaže...
TheDarkSide kaže...

tako sam i ja bio dugogodisnji fan pes-a, zadnju fifu sam igro 99 i od tad sam poceo pes i nisam ni probo fifu sve do fife 11 i od tad je fifa puno bolja igra. i ja se isto nadam da ce se pes vratit ali ne vidim bas da ce u tome uspijet.

Jedini problem u PES.u je fizika igraca i lopte. Previse nerealno i jako lose napravljeno. Mozes imati svu grafiku svijeta ako je gameplay ocajan. Svi vele da je FIFA fliper, a sta je onda PES u kojem samo lupas X i pred golom si u roku par sekundi, ali to je inace glavna zamjerka FIFA.e.

Steta je da skoro desetljece picis PES i onda ga FIFA tako prestigne i napravi za usporedbu sa PES.om fenomenalnu igru sa dosta contenta gdje se PES ne moze mjerit. Jos dok nadodamo licence koje ce FIFA imati ove godine PES tu nema jednostavno sta traziti.

14 godina

Konami se nekako zadovoljio s time da im community radi veći dio sadržaja, a oni samo odrade čisto toliko da mogu napisati veći broj na kutiju. Tu stvarno treba posebna vrsta nesposobnosti da čak i jedan EA koji je najgori izdavač u povijesti uspije uložiti više napora svake godine.

Moj PC  
2 2 hvala 0
11 godina
neaktivan
SimeKZ kaže...

Jedini problem u PES.u je fizika igraca i lopte. Previse nerealno i jako lose napravljeno. Mozes imati svu grafiku svijeta ako je gameplay ocajan. Svi vele da je FIFA fliper, a sta je onda PES u kojem samo lupas X i pred golom si u roku par sekundi, ali to je inace glavna zamjerka FIFA.e.

Steta je da skoro desetljece picis PES i onda ga FIFA tako prestigne i napravi za usporedbu sa PES.om fenomenalnu igru sa dosta contenta gdje se PES ne moze mjerit. Jos dok nadodamo licence koje ce FIFA imati ove godine PES tu nema jednostavno sta traziti.

Možemo mi pričati što hoćemo, ali sa Mjeseca se vidi da FOX engine djeluje impresivnije od Ignite-a. Ostaje samo da vidimo da li će ovi ridikuli sa poglavicom Masudom konačno izbalansirati taj gameplay koji će me prikovati ispred monitora. Budući da sam se u zadnje vrjeme posvetio PES-u i na taj način se zagrijavam za PES 2015, sve više zapažam i nekako osjećam da ima šanse da ova igra konačno uhvati pravi ritam.

Jedan čovjek koji je predvidio da ova godina neće biti dobra za PES, ovih dana tvrdi da će mo u novoj sezoni dobiti ipak nešto drugačije i puno bolje...Od kud njemu info., ja neznam, ali definitivno djeluje kao neki PES prorok.

Dok se ja i dalje (možda uzalud) nadam, tu je FIFA da ubijem vrijeme... Za razliku od nekih meni FUT nije Bog i batina, ja sam od onih koji ipak cijeni neke druge stvari, a što točno, ne bi da vas zamaram, shvatit će ovi koji imaju sličan pogled na sam nogomet.

17 godina
Anchor Man kaže...

Možemo mi pričati što hoćemo, ali sa Mjeseca se vidi da FOX engine djeluje impresivnije od Ignite-a. Ostaje samo da vidimo da li će ovi ridikuli sa poglavicom Masudom konačno izbalansirati taj gameplay koji će me prikovati ispred monitora. Budući da sam se u zadnje vrjeme posvetio PES-u i na taj način se zagrijavam za PES 2015, sve više zapažam i nekako osjećam da ima šanse da ova igra konačno uhvati pravi ritam.

Jedan čovjek koji je predvidio da ova godina neće biti dobra za PES, ovih dana tvrdi da će mo u novoj sezoni dobiti ipak nešto drugačije i puno bolje...Od kud njemu info., ja neznam, ali definitivno djeluje kao neki PES prorok.

Dok se ja i dalje (možda uzalud) nadam, tu je FIFA da ubijem vrijeme... Za razliku od nekih meni FUT nije Bog i batina, ja sam od onih koji ipak cijeni neke druge stvari, a što točno, ne bi da vas zamaram, shvatit će ovi koji imaju sličan pogled na sam nogomet.

Možda se vidi s mjeseca ali s monitora nikako.... dapače, po svemu viđenom engine je još jedan gol fore za ea sports.. Ne moraš biti neki prorok da bi najavio nešto bolje u pesu jer s obzirom da godinama ništa ne dobijaš nije neka nauka bilo kakav pomak na bolje.. pa makar bio i mikroskopski.. interesantno je svake godine čitati velike najave, najavljivati velika očekivanja, ispoljavati nova i nova nadanja a na kraju u tišini kupiti fifu i odigrati još jednu sezonu u iščekivanju sljedeće godine i nekog novog pesa...  no ne gubi nadu!  Krščani Isusa isčekuju 2 tisuće godina. Što je onda desetljeće u životu pes fana?

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice