PlayerUnknown's Battlegrounds izdvojena tema

poruka: 7.018
|
čitano: 1.617.717
|
moderatori: DrNasty, pirat
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
17 godina
Re: PlayerUnknown's Battlegrounds

Tava je opaka 

14 godina

Ja je jos zagrijem prije lupanja ako imam viska vremena zapecem i speka na masti.

15 godina
bik kaže...

Cudi me da se TPP uspio odrzati u PUBGu do sada, zar se to stvarno jos igra?

Nego kakvo je stanje sa Unreal Engine 5 u PUBGu? Mislim tj znam da ce sve ukakati i to vise nece biti to 

TPP je dosta dobar za pocetnika. osjecas se sigurnije dok se lezis ispod prozora ili zida i cekas da ti netko naleti. cim malo dobijes sigurnost odmah prelazis na FPP.

mi smo poceli u vrijeme kad je bio samo TPP i cim je dosao FPP odmah smo presli na njega

16 godina
PlayerUnknown's Battlegrounds

naravno fpp igram, ali zabavan mi bude tpp,takoder znam cesto odigrat sva ta tri casual game-a,pogotov radi misija koje imam za ispunit

i nasao sam vise normalnijih random ljudi na tpp nego u fpp :D opusteniji su

...potpis nije potreban...
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Evo ja sam jedan od onih koji igra isključivo TPP, a igram od 2018 do danas. Svi vaši razlozi za FPP su legitimni, al eto stvar preferencije, zabavnije su mi TPP igre

Moj PC  
5 0 hvala 0
13 godina

Meni je TPP isto zabavniji. Casual odigram 3 runde za riješit misije i za zagrijavanje.

Sigurno je da FPP igrači imaju više skilla. Ali TPP zahtjeva drugu vrstu skila i inteligencije. To je kao da igraš dvije različite igrice. Igram ponekad i FPP ali mi nije toliki gušt, najviše zbog toga jer sam kroz djetinstvo nekako više odrastao uz TPP igre. U FPP-u, nekako mi FOV ne leži. A isto tako igrao sam i sa par platinuma i mastera u TPP-u pa su oni izginuli više puta od mene. Drugačija je "logika" igranja...

I da ekipa je u TPP više opuštena, manje kompleksaša i živčanjaka.

EDIT:

I zapravo kad pogledaš statistike, ima puno više TPP igrača nego FPP. U nekim državam i regijama je omjer 90% - 10%

To naravno ništa ne znači jer ako gledaš distribuciju IQ-a po Gausu, većina ne znači doboro 

Po meni je sve stvar individualne preference.

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2025 11:13 (spajk1).
Moj PC  
2 0 hvala 0
16 godina
omeyer kaže...
spajk1 kaže...

Tko voli TPP i casual može me dodati ingame spajk1990

TPP je Tree Pussies Party ilitiga skupština stablogrlećih kakolda sa mikropenisima.

Ne kužim kako se nekome to da igrat, kad igraš TPP i dobiješ u endgame zonu, uopće se ne moraš expose-at (gledat di je protivnik) nego žvališ stablo ili zid i gledaš ga i čekaš da izađe na otvoreno.

FPP ljubi skillane igrače jer onaj koji je dobia zonu opet mora peakat pazit da mu ne pretrčiš preko polja u cover i tu ga možeš headat i kupit si vrimena za uć u zonu.

Igra san par puta TPP i baš mi se ekstremno gadi i jako je kakasto.

ti si primjer tipicnog toksicnog igraca...zasto ste takvi? koji je razlog?

ima nas koje ne zanima skil,opusteno...a vjerojatno si uz sve to i igrac bez tog skilla :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.2.2025 11:21 (DaNiTo).
17 godina

Hall Effect keyba je mila majka za PUBG, efekt je kao prelazak s 60Hz na 180Hz monitor, s HDD na SSD, s aDSL na optiku...

S mehanike na magnet je veći skok nego s membrane na mehaniku. Odzivnost OP. Skoro kao X3D procesor.

Tripowin 0dbi Vivace slušalice, fantastično iskustvo za zvuk u PUBG, nema više potrebe ni za Sennehiser HD 560S ni za Simgot EM6L.

Moj PC  
0 0 hvala 0
7 godina
DaNiTo kaže...

ti si primjer tipicnog toksicnog igraca...zasto ste takvi? koji je razlog?

ima nas koje ne zanima skil,opusteno...a vjerojatno si uz sve to i igrac bez tog skilla :)

Sve su ti pretpostavke više manje krive hehe.

No hate, samo je TPP kakast i to zabijanje glavom u zid i stabla i čekanje da se drugi exposea mi je baš kakasto. Ležanje isto, jao..

Zašto ga ne volin? Igra umjesto 20 queova ima 40 queova i skoro je umrla zbog toga.

Divide et impera!
5 godina

Meni je tp puno zanimljiviji, zabavniji i  taktickiji barem kad ga sam igram, igranje u timu mi je svejedno jel fp ili tp no opet tp mi je zabavniji!
Fp ako hocu igrati onda igram cs ili cod a ne pubg koji ionako nevalja u fp!Igra ne umire niti je ikad umrla i dalje je konstantno u top 3

Intel i5 14600Kf@6.0Ghz Asrock Z790 Pro Rs Asus Rtx 4070 Ti Super 16gb @3ghz Thermalright Frozen Prism 360mm GskiLL 4x16GB DDR5 6400 cl30 Trident Z5 Samsung 28" LU28R55 4K
Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2025 17:34 (Boris grozni).
Moj PC  
1 2 hvala 0
17 godina

Tp je za pičkice

16 godina

tipicni FPP igrac,odnosno toksicni ljudi...imate potrebu napadat bez razloga,puni mrznje

ko random skvad kad igram

a vjerojatno si  jednako los igrac kao i ja :)

Poruka je uređivana zadnji put čet 6.3.2025 22:10 (DaNiTo).
Moj PC  
2 2 hvala 0
17 godina

JOŠ i gori 

15 godina

Sve je to za ljude, svaki mode ima svoje igrače i publiku. Meni sve odgovara, ne diskriminiram 😁

https://steamcommunity.com/id/CROghostkeeper/
Poruka je uređivana zadnji put pon 10.3.2025 1:54 (Putn1k).

0 0 hvala 0
17 godina

Kaže gazda majstoru....majstore....gemišt ili pivo, a ovaj će ..... MOŽE! 

13 godina
Putn1k kaže...

Sve je to za ljude, svaki mode ima svoje igrače i publiku. Meni sve odgovara, ne diskriminiram 😁

rekli su stari: tko bira, mast.... 

17 godina

Navodno pojačavaju anticheat:

https://pubg.com/en/news/8698

Navodno će sa AI-em pratiti igrače. Ali s druge strane, vidio sam gdje max lvl  AI upravljani igrač igra cijeli meč i pokupi Chicken...

Moj PC  
3 0 hvala 0
15 godina

Da malo oživim.

Kao og povratnik nakon skoro godine ipo, u sezonu 40 moram priznat da sam ugodno iznenađen kako je igra još živa.

Koliko je ista, a zapravo malo različita.

Gunplay je generalno ostao isti, neke dodatne stvari koje su dodali nije da su brutalno narušile ili promijenile gameplay.

Sve u svemu, ponovno sam u svojoj 9. godini igranja ponovno navučen na crack.

Jel ima tu još sličnih? Igra li se štogod

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2026 13:16 (sudy_freak).
Moj PC  
1 0 hvala 0
5 godina
sudy_freak kaže...

Da malo oživim.

Kao og povratnik nakon skoro godine ipo, u sezonu 40 moram priznat da sam ugodno iznenađen kako je igra još živa.

Koliko je ista, a zapravo malo različita.

Gunplay je generalno ostao isti, neke dodatne stvari koje su dodali nije da su brutalno narušile ili promijenile gameplay.

Sve u svemu, ponovno sam u svojoj 9. godini igranja ponovno navučen na crack.

Jel ima tu još sličnih? Igra li se štogod

Ja razmisljam da se vratim nakon bf6 i nove uzasno lose sezone tj sadrzaja. Šteta kaj malo ne unaprijede graficki pubg, koja pljuca itd, dosadni su s suknjicama i nekakvim totalno neralnim sadrzajem s obzirom na žanr igre.

14 godina

igra se igra, samo FPP :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
16 godina

ja igram od 2017. svakodnevno,nemam zivot, pa ono ubijam tu vrijeme :D

ali ja igram vecinom solo,i dalje igram ko pocetnik :)

Moj PC  
1 0 hvala 0
7 godina

Mene posa ubija pa ne stignem. Složio sam novi rig i periferiju i ne stignem niti sastavit.

Al kad sastavim pucat će se hehe. Top je igra, nikad bolja nije bila po meni. Nadam se samo da će FPP preživit

Divide et impera!
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina

Jako lijepo za čut!! Actually sam se iznenadio kad sam upalio koliko je još starih frendova s liste aktivno. Klanovi im narasli.

Kako jedan od komentara kaže, PUBG je najbolja i najgora igra koju sam u životu igrao.

U životu nisam bio ovisnik o supstancama/cigarama/kocki, ali mogu to poistovjetiti s PUBG-om.
Moj heroin.

2600+ sati na mainu, 500-tinjak u test/experimental.

To sve od 4. mjeseca 2017. s puno pauza između. Ne izgleda puno, ali stvarno su pauze bile podugačke.

Kako Stjepanj kaže, BF je bez obzira što probavamo smanjiti činjenicu da je loš - i dalje loš.

Trebalo mi je nešto da me ponovno uzme.. I drago mi je vidjeti 500-600k plus igrača na staroj ljubavi ahahaha i da je igra i dalje živa.

Jedino što vidim da se sad dosta okreću TPP-u. Esports postaje TPP, vjerojatno zato što je lakše vidjeti skinove i flashi pizdarije koje ovi pokušavaju prodat.

Plus FPP možda više nije toliko kompetitivan koliko je bio.

You know what that is? SIMPLY LOVELY!! Ill tell you that - Max Verstappen, BrazilGP 2024
Moj PC  
1 0 hvala 0
17 godina

Asia preferira TPP, a većina Casuala je iz Azije.

A globalne FPP turnire su često osvajali i ovi van Azije.

Mislim da EU/Amerika više preferiraju FPP, u prosjeku, a pogotovo profesionalna scena; ali sada pro-ovima neće preostati drugo nego ići na TPP ako i dalje žele ostati "jaki" u pro sceni.

I ko što kolega gore reče, u TPP-u vidiš i vlastite skinove, pa možda prodaju koji više.

Poruka je uređivana zadnji put uto 24.2.2026 14:42 (TomoR).
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

kako bi se reklo, jedva cekamo esports zadnji krug da zavrsi ovako..gledanje iza "ćoška"

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

PUBG je u svom pocetku i bio iskljucivo TPP...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
DaNiTo kaže...

PUBG je u svom pocetku i bio iskljucivo TPP...

I takvog smo ga i zavoljeli zapravo i najviše igrača je igralo dok je još bio isključivo TPP.

Od tud je i Fortnite postao i ostao TPP

7 godina
ProTeinZ kaže...

kako bi se reklo, jedva cekamo esports zadnji krug da zavrsi ovako..gledanje iza "ćoška"

Ne valja bezveze hejtat ljude koji igraju TPP. Oni samo uživaju u igri jbg.

Ima samo jedna stvar koja mi jako smeta kod TPP, mehanika zabijanja u zid i gledanja preko zida ruši jako balans u igri.

Ako si ti recimo na rubu ridge-a ili compounda i zona okrene na tebe, ja kao igrač koji je u coveru na drugoj strani mape van zone, moram izać tebi na otvoreno na klanje. 

U FPP kreneš i kad vidiš da protivnik koji je u zoni i coveru "peaka" imaš priliku hitat ga ili knockat i krenit dalje u zonu kupit si vremena. Ode on samo ljubi zid i čeka da mu dođeš na otvoreno polje bez covera. To baš frustrira i ubija čar.

Divide et impera!
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: PUBG Nickovi - da se ekipa lakše okupi
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice